Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2022

Gene geç ve güç oluşan kaçış grubu, tırmanışların yıpratıcılığına dayanabilen sporcular dışında bölünerek kayboldu.
Son 20 km. Mc Nulty harika bir domestik olarak Poğaça ve Balıkçıyı son tırmanışa kadar getirdi. Etabı kazanan Sloven, Danimarkalı ile zaman farkını sadece 4 saniye eritebildi, o da zirve finişi prim puanlarıyla..
Heyecan yarın zirve yapacak gibi görünüyor.
Sıralamada üçüncü G.Thomas sonrasının lider ile arası 8 dakika civarı olduğundan pek şansları kalmadı...

Scudo
Herkes Pogacar'dan bişeyler bekliyor ama Vingegaard da gayet fit görünüyor. O yüzden ben şu an Pogacar yerinde olsam Vingegaard kadar iyi durumda olmadığımı göstermeye çalışır ve son tırmanma etabına kadar da beklerim atak için. Vingegaard'ın rehavete kapılıp hazırlıksız yakalanmasından başka bir şansı yok gibi görünüyor. Şu an Pogacar bir şans daha kalacak şekilde bir ekstra atakla sarı mayoya saldırırsa Vingegaard'a karşı atak şansı bırakmış olacak her türlü.

18.gün ve son dağlık etap.
Düne benzeyen ama daha zor ve çetin mücadelelere sahne olacağa benzer. Tur boyunca varlık gösterememiş takım ve yokuşçular için son fırsat olarak görebiliriz.
Genel klasmancılar içinse "Köprüden önce son çıkış" ya da "Ya Herro Ya Meo"..1658389511938.png
1658389644379.png
1658389675997.png
1658389712998.png
14:15 - 19:15 bu harika etabın canlı yayın aralığı...

Şu çok acaipti dün. Etap kazandığın turda hayatta kalma mücadelesi veriyorsun, nasıl bir son, nasıl bir heyecan, hepsinden öte takım arkadaşlarının desteği, seyircilerin tezahüratları falan, duyguların inanılmaz bir seviyede tavan yapması...

o yaptığı kral hareketten sonra benim için şampiyon vingegaard. helal olsun balıkçıya.
Belki kötü düşünüyorum Sarper beyle aynı fikirde değlim,aynısı Vingegaard'ın başına gelse bence Pogaçar beklemezdi:acpsnr: Beklemesi akabinde tokalaşmaları gerçekten kral hareketler bunlar.

Müthiş bir etaptı. Son daglık etabın son yokusunda yesil mayonun sari ve beyazi çekmesi..

o yaptığı kral hareketten sonra benim için şampiyon vingegaard. helal olsun balıkçıya.
Gerçekten sportmenlik mi yoksa kalan 40km yi tek başına sürmemek mi? Zaten atak yapmasına gerek yoktu sadece Pogacar'ı takip etmesi yeterli. Umarım sportmenlik amaçlı yapmıştır zira bu tarz şeyleri ekranda görmek gerçekten sevindirici

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Gerçekten sportmenlik mi yoksa kalan 40km yi tek başına sürmemek mi? Zaten atak yapmasına gerek yoktu sadece Pogacar'ı takip etmesi yeterli. Umarım sportmenlik amaçlı yapmıştır zira bu tarz şeyleri ekranda görmek gerçekten sevindirici

28 km kala düştü Pogacar. Kendisi de geçerdi kalan mesafeyi muhtemelen, zaten uzunca bir iniş ardından malum tırmanış vardı önünde. Ayrıca hız düşürüp sakinleşmek için iyi bir fırsat oldu ona da, 3-4 viraj önce kendisi de ucuz atlattı kazayı. Ben zor baktım ekrana o anlarda :)

1658429263137.png

Geri