Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.856
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
13. etapta Pedersen ve Wright'la sprinte kaldığında da üzülmüştüm, çok sempatik bi adam gibi geliyor Houle bana. Neyse ki 1 etap aldı en azından, hem de o kaçış grubundan. Kardeşiyle ilgili hikayeyi öğrenince daha da bi sevdim adamı, Caner Eler ve Sarper Günsal gibi ben de izlerken baya bi duygulandım. 10 yıl kadar bir aradan sonra ilk kez doğru düzgün TDF takip ediyorum ve düşük profilli bisikletçiler için güzel bir tur mu oluyor ne, bilgisi birikimi olanlar daha doğru yorum yapacaktır tabi.
Bu arada günah değilse Pogacar'ın kazanmasını istemiyorum ben yav. Vingegaard alsa daha bi sevinirim sanki.
Son olarak da; dün dank etti bana, UCI ve FIA nasıl becerdi de aynı haftasonuna hem F1 yarışı hem de TDF'nin bitişini denk getirmeyi başardı çok merak ediyorum.
Bu arada günah değilse Pogacar'ın kazanmasını istemiyorum ben yav. Vingegaard alsa daha bi sevinirim sanki.
Son olarak da; dün dank etti bana, UCI ve FIA nasıl becerdi de aynı haftasonuna hem F1 yarışı hem de TDF'nin bitişini denk getirmeyi başardı çok merak ediyorum.