@hamlet2006 kedilerin efendisi tour bitmek üzere , ne işler peşindesin. Ben hızlı koşan pisikletçilerden pek hoşlanmadığım gibi ayar oluyorum. Ne zaman izlesem komplekse giriyorum.
@cazci Cem ağabey katkı bekliyor. Başlığı takip eden üye sayısı gerçekten düşük. 26 takipçi gözüküyor. 439 üye okumuş. Katkı sunanlar iki elin on parmağını geçmiyor.
@cazci ,
@Sadettin Z. ,
@seko35.50 ,
@lrfan hocam ( Parantezi açtım iki lafın belini kırayım. Hocam son zamanlarda aktifsiniz. İyi ki varsınız. Foruma renk katıyorsunuz. Gençlerimize örnek oluyorsunuz. Paylaşımlarınızı keyifle okuyorum. Bisiklet sporu ve bisiklet kültürünün gelişimi açısından ülkemize büyük katkılarınız var. Eksik olmayın. Hoş geldiniz. Şeref verdiniz. Sizinle bu çatı altında bulunmaktan onur duyuyorum. Sizden öğreneceğimiz çok şey var. Parantezi kapatmıyorum ve tecrübelerinizi her daim paylaşmanızı bekliyoruz... ,
@Efe ÇEPEL ,
@Hititenduro ,
@omerfarukbulut ,
@enzo , ve
@Semih Cavdar namı diğer büyük patron genelde başlıkta aktif. Müdürümüz
@sccetin takip ediyor ama derun görüşlerini paylaşnıyor.
Forumda ki tüm üyeleri bahsedip ,etiketleyip başlığa çekmeyi düşünüyorum. Sonrada adımı fişçiye çıkarıyorsunuz.
Ülkemizde düzenlenen , bir dünya talihsizlik ve ihmalle sonuçlanan Granfondolar bile daha caf caflı oluyor. Dünyanın en ünlü organizasyonu olan TDF forumda sönük kalıyor. Sonra ülkemizde bisiklet niye gelişmiyor, yok şu yok bu bir çok üye burada edebiyat yapıyor. Başkası iş yapar bizimkiler lafını eder. Bu başlığı ve yarış özetlerini orak-harman arası tarlada çalışırken, fırsat buldukça takip etmeye çalıştım.
Forumda bisiklet adına kazanımı olan bir çok üye ise sessiz kalmayı seçiyor. Vallahi hepsini fişlememek için kendimi zor tutuyorum.
Ben sadece emek emek paylaşılanları okuyup takip etmekle destek olabilirim. Emeğini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Geçen seneki heyecanı alamıyorum bu yıl nedense, Cav'den kaynaklıymış demek ki geçen yıl.
Bu yıl daha bir heyecanlı gibi geldi bana. Ha diyorsan ki Pankartçı Teyze lazım tüm yarışçıları Fukara Sümüğü gibi çarparak yere düşürsün , bayağı bir heyecan olur kanaatindeyim.
Yanlış kelam ve kırıcı bir sözüm olduysa affola. Sevgiyle ve hareketle kalın.