Scudo Sports

Tour de France 2024

Ne yalan söyleyeyim, ben Jonas'ın kazanmasına daha çok sevindim.😌 Daha efendi bir çocuğa benziyor.😅
Beni de ağzında pipo, sırtında röpteşambr olan biri sanıyordun. Sonra gördün beni meğersen ben kediymişim. 😸 Jonas efendiymiş de bilmem neymiş de. Fırlamanın teki çıkmasın

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Strava'da pogacar'ın son 5 km'de kaç watt basarak çıktığı görülebiliyor mu?

İnsan kendini Ashab-ı Kehf gibi 309 sene uyumuş gibi hisseder mi? Hani nerede Quintana,nerede Valverde Reyis, Pino nerede, Messina mafyası nerede, fısfısçılar nerede, Spartaküs öldü mü? :krktm: Pogacar kim ulen, @Cemal Ç. bile Jonas diye sayıklıyor. :ckskc:. Jonas neci sprinter mi puncheur mü, baroudeur mu gkcı mı? Yarışları nereden izleyecez diyenler nerede.:ckskc:
Allahım aklıma sahip çık. Kıtmir gel oğlum gidek buralardan

Ne demeli, nasıl tarif etmeli?
En yakın rakibinin en iddialı olacağı uzun erimli ve eğimli tırmanışta ona nazire yapar gibi alıp başını gitmek..
Böylesi bir güç gösterisi nadir görülür ve bir aksilik olmaz ise kariyeri şimdiden tarihe geçti Pogi'nin.
Kaza ve takımının eksikliği olmasa Jonas daha iyi cevap verebilirdi belki.
Diğer takımların genel klasmancıları erken havlu atmasaydı daha çekişmeli bir yarış izlememiz olasıydı.
Ne var ki formu ve takımının gücü Pogi için harika bir sinerji oluşturdu, koşullar farklı olup bu sinerji aynı olduğunda gene benzer dominasyon olur muydu bilemeyiz...
-Meyveli ağaç taşlanır- minvalinde yasaklı madde imaları da pek gerçekçi değil. Bu genç adam son hafta da hınzırlığını gösterip gayet sportmence dublesini yapar.

Sayın @hamlet2006 beni biliyorsunuz, yarış okumaktan, ötesinden berisinden anlamam. İzlediğim iki belgeselden ve milletin poğaçacı olmasından dolayı ki tahmin ettiğiniz gibi milletin sevdiği şeyden ben uzak durur ve "Jonas efendi çocuk" derim.
Olmayabilir, sonradan "lan ne anasının gözüymüş" diyebilirim.😅 Zira önyargılarımı pek düşünmeden, genelde duygusal kullanırım.😌
Cavendish 35'inci galibiyetle rekoru kırdı ya yetti bana.😁 Ha ille de yorum arıyorsanız bakın daha ne donanımlı, takipçi insanlar var... Ben yol varsa sürüyorum, sadece sürüyorum.☺
Ne demeli, nasıl tarif etmeli?
En yakın rakibinin en iddialı olacağı uzun erimli ve eğimli tırmanışta ona nazire yapar gibi alıp başını gitmek..
Böylesi bir güç gösterisi nadir görülür ve bir aksilik olmaz ise kariyeri şimdiden tarihe geçti Pogi'nin.
Kaza ve takımının eksikliği olmasa Jonas daha iyi cevap verebilirdi belki.
Diğer takımların genel klasmancıları erken havlu atmasaydı daha çekişmeli bir yarış izlememiz olasıydı.
Ne var ki formu ve takımının gücü Pogi için harika bir sinerji oluşturdu, koşullar farklı olup bu sinerji aynı olduğunda gene benzer dominasyon olur muydu bilemeyiz...
-Meyveli ağaç taşlanır- minvalinde yasaklı madde imaları da pek gerçekçi değil. Bu genç adam son hafta da hınzırlığını gösterip gayet sportmence dublesini yapar.

şu poz %8 eğimde çekilmiş sanırım. vingegaard burda nasıl asılıyodu tadej'le arayı açmak için ama tadej bu sene cidden çok farklı seviye. adam %8 eğimdeyken böyle sürdü, yok bundan öte psikolojik üstünlük.

1721040176632.png

şu poz %8 eğimde çekilmiş sanırım. vingegaard burda nasıl asılıyodu tadej'le arayı açmak için ama tadej bu sene cidden çok farklı seviye. adam %8 eğimdeyken böyle sürdü, yok bundan öte psikolojik üstünlük.

319146 dosyayı görüntüle

Benim hatırladığım Pogacar aşırı sıcaktan dolayı, o an su alıp kafasına boca etmekteydi. Vingegaard da kendi temposundaydı.

319146 dosyayı görüntüle
Tam “medyanın gösterdiği - aslında olan” paylaşımları gibi olmuş :D Adam serinlemeye çalışıyordu sadece, yanlış hatırlamıyorsam içmedi bile sıvıyı. Enseden döküp devam etti.

Tam “medyanın gösterdiği - aslında olan” paylaşımları gibi olmuş :D Adam serinlemeye çalışıyordu sadece, yanlış hatırlamıyorsam içmedi bile sıvıyı. Enseden döküp devam etti.
trump'un kulaktan mermi yemesi gibi fotoydu ya bence 😅 😅 medya da iyi malzeme verdi pogacar'a.

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
Hani nerede Quintana,nerede Valverde Reyis, Pino nerede, Messina mafyası nerede, fısfısçılar nerede, Spartaküs öldü mü? :krktm: Pogacar kim ulen
Sen yokken buralarda çok şeyler değişti sn @hamlet2006 bizde özledik messinalı köpekbalığını nairo reisi...tdfde giroda vueltada sahne yenilerin
@süperdede Mümtaz abi napıyo acaba:(

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Birazdan aslan yeleli bir kedi görebiliriz.. :D

• İnanılmaz
Tepkiler: hamlet2006
Birazdan aslan yeleli bir kedi görebiliriz.. :D
Cem abi bi sen değişmemişsin. Beni iyi tanıyorsun. Bi de @Spartiat değişmemiş, adam hala soru cevaplıyor. Spartiat hocam sakız çiğnemek orucu bozar mı

...Spartiat hocam sakız çiğnemek orucu bozar mı

Merhaba, ben Spartiat. sakız çiğnemek orucu bozar mı 🙌 hakkında hızlıca bilgi almanıza yardımcı olabilecek doğal zeka destekli yeni sohbet moduyum.

Sizin için yanıtlar oluşturuluyor…

Oruç tutarken sakız çiğnemek, farkında olmadan ve dalgınlıkla çiğnemeye başladıysanız orucunuzu bozmaz. Ancak bilerek ve isteyerek sakız çiğniyorsanız, sakızdaki aroma ve lezzet veren maddeler orucunuzu bozar ((link)). Diyanet İşleri Başkanlığı da aynı görüşü paylaşmaktadır ((link)). Sakızın içindeki özün alınmış olması, orucunuzu bozmadan çiğnemeniz için önemlidir. Ayrıca, ağız yaşlığıyla sakızdan mideye tatlılık gibi bir şeyin gitmemesi gerekmektedir ((link)).

319146 dosyayı görüntüle
O görüntü %4 eğime ait.. Hatta az ilerisinde eğim %3 oluyor. %3 - %4 eğimde bu gibi sporcular için pek birşey değil.

Screenshot 2024-07-15 at 22-06-57 Tadej Pogacar Makes.png

Bu sene jonas benim için çok daha önde. O kazadan çıkıp bu seviyede bisiklet sürmek...
Nasıl bir motivasyonu var şaşırmamak elde değil.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Bu sene jonas benim için çok daha önde. O kazadan çıkıp bu seviyede bisiklet sürmek...
Nasıl bir motivasyonu var şaşırmamak elde değil.
Evet orası öyle ama birçok kişi ve hatta takımlar Jonasın kaza sonrası durumunun takımının anlattığı kadar kötü olmadığını söylüyor. 3 ay önce kaza yaptı, 1 ay hastahanede kaldı. Taburcu olunca bunun dinlenme ve iyileşme süreci derken ne ara bu kadar formunu yükseltmek için antrenman yaptı? Herkes takımının durumunu abartarak rakiplerinin Jonası hafife almasını sağlayamaya çalıştığı teorisi üzerine konuşuyor.

• İnanılmaz
Tepkiler: sccetin
Remco'yu da yabana atmamak lazım. O da köprücük kemiğini kırdıktan sonra toparlanıp geldi ve bir aksilik olmaz ise ilk tur macerasında 3. olacak.

Geri