Scudo Sports

Tour de France 2024

Hoaydaa, bu arada bu Inigo San Millan’ı hiç sevmem. GCN vidyolarında falan da çıkıyordu bazen, tam böyle kirli, karaktersiz, para için sporcunun sağlığını yerle yeksan edecek bi insan tipi var allah affetsin. Eğer iddialar doğruysa zaten pek işten anlamayan biriymiş.

Kanser konusunda uzman aslında, antrenör değil, performans direktörü idi benim bildiğim

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Scudo
Hoaydaa, bu arada bu Inigo San Millan’ı hiç sevmem. GCN vidyolarında falan da çıkıyordu bazen, tam böyle kirli, karaktersiz, para için sporcunun sağlığını yerle yeksan edecek bi insan tipi var allah affetsin. Eğer iddialar doğruysa zaten pek işten anlamayan biriymiş.
Pogi'nin Z2 gücünü 350W'a çıkartan kişi değil mi bu?

Güzel kaçıldı, kovalanıldı; ısrarla kaçanlar yüksek tempoda geride çok su kaynatan oldu. Carapaz harika bir taktikle kendine yakışanı yapıp en iyi kaçandı.
Etabı kazanan belli iken geriden gelen sarı mayo grubu, hınzır Pogi'nin yeni bir vites arttırmasıyla birden alevlendi. Remco fırsattan istifade gaza bastı, Jonas tüm gücüyle Pogi'ye yetişse de sinekten yağ çıkaran Remco oldu..

Güzel kaçıldı, kovalanıldı; ısrarla kaçanlar yüksek tempoda geride çok su kaynatan oldu. Carapaz harika bir taktikle kendine yakışanı yapıp en iyi kaçandı.
Etabı kazanan belli iken geriden gelen sarı mayo grubu, hınzır Pogi'nin yeni bir vites arttırmasıyla birden alevlendi. Remco fırsattan istifade gaza bastı, Jonas tüm gücüyle Pogi'ye yetişse de sinekten yağ çıkaran Remco oldu..

Abi bu Pogi, Remco, Jonas şöyle bi şey mi yaşadı ne yaşadı bunlar :ssrtcbya:
images (1).jpeg

Bunlar ; - Düşmanımın düşmanı benim dostumdur- epizodunu yaşıyorlar. @hamlet2006 ...

Sen görüşmeyeli karikatür repertuarını epey genişletmişsin..
Şimdi Zagor, Tommiks/Teksas, Mandrake zamanın gelmiş..😀
@hamlet2006

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
Sen görüşmeyeli karikatür repertuarını epey genişletmişsin..
Şimdi Zagor, Tommiks/Teksas, Mandrake zamanın gelmiş..😀
@hamlet2006
Yok be abi. Eski keskin zekam yok. Çok zor zamanlar geçirdim. Toparlamaya çalışıyorum.

"Lanterne rouge" olsan da yine gel, yaşam hepimiz için zor Süleyman kardeşim... @hamlet2006

"Lanterne rouge" olsan da yine gel, yaşam hepimiz için zor Süleyman kardeşim... @hamlet2006
Lanterne rouge olmayı severim. Lanterne rouge olmak zordur, ödülü bile vardır.
Fen lisesindeyken deneme sınavlarında hangimiz daha çok yanlış yapıp sonuncu olacak diye aramızda yarışırdık.

@hamlet2006 gelişin konuya renk getirdi abi resmen 👏🏻

Pogacar’ın bu hali biraz rahatsız edici mi yoksa benim şahsi bi meselem mi oluşuyor acaba kendisiyle emin olamıyorum. Ne olursa olsun, takımının adını UAE diye telaffuz ettikçe anlaşılmıyor ama adam arap sermayesine hizmet ediyor yav 🤦🏼‍♂️

@hamlet2006 gelişin konuya renk getirdi abi resmen 👏🏻
Ah bir de yarış ile ilgili yorum yapabilsem. Eskiden çok yorum yaptım, bayrağı @Cemal Ç. ye devrettim. Adam Jonas dedi benim aklıma Yunus peygamber geldi sadece :kötü:
1610592.jpg

@hamlet2006
Dün yarışın son 10km kısmını izlerken benim kedinin de dikkatle izlediğini farkettim. Meğer ekranda sallanan bayraklara hasta oluyormuş. Ben de domestik nedir diye izah etmenin faydasız olduğunu düşünüp uzatmadım. Kedidir ne yapsa yeridir.

@Umur Bora
O pelotondakiler duvar gibi yokuşları çöl faresi nabzında çıkarken kendilerine ödenen maaşın hangi sermayeden geldiğini pek düşünecek durumda değil gibiler. İsmini vermek istemeyen bir ülkenin tank palet fabrikasını, telekom şirketini araplar almışken, merkez bankası komple arap sermayesine çalışırken çok da şeyapmamak lazım.

Geldik 18.etaba.180k.ve 3100 yükseklik toplamı ile orta düzey bir tepelik rotası çizilmiş.Tırmanışlar zor değil ancak yüksek tempo dünkü gibi kopuşlara neden olacak.
Tour biterken sönük kalmışlar için fırsat günü. Rulör ve klasikçiler avuçlarını ovuşturuyordur.
Çekişmeli ve izleyicilere keyifli zamanlar geçirtecek bir gün gibi.
Rüzgâr değişkenlikleri olacak, peleton kaçanları serbest bırakırsa "Tavşan kaç, tazı tut" modunda yarış olur.

profile-tourdefrance2024stage18-66755834cfe3c.png
13.45-19.15 arası canlı yayın..

Ben de domestik nedir diye izah etmenin faydasız olduğunu düşünüp uzatmadım. Kedidir ne yapsa yeridir
Bunu kediye anlattığında bunu bir kedinin anlayamacağını mı sandın. :ssrtcbya: Bizler kediler için domestiğiz; kediler ise all rounder tarzı genel klasmancıdır
cb8b5db620151211030257c14dcf47me.jpg

@hamlet2006
Dün yarışın son 10km kısmını izlerken benim kedinin de dikkatle izlediğini farkettim. Meğer ekranda sallanan bayraklara hasta oluyormuş. Ben de domestik nedir diye izah etmenin faydasız olduğunu düşünüp uzatmadım. Kedidir ne yapsa yeridir.

@Umur Bora
O pelotondakiler duvar gibi yokuşları çöl faresi nabzında çıkarken kendilerine ödenen maaşın hangi sermayeden geldiğini pek düşünecek durumda değil gibiler. İsmini vermek istemeyen bir ülkenin tank palet fabrikasını, telekom şirketini araplar almışken, merkez bankası komple arap sermayesine çalışırken çok da şeyapmamak lazım.
Danimarka gibi muz cumhuriyetlerinde çok normal tabi bu dediklerin :p Şaka bi yana, yapılan işe karşı sporcular nezdinde saygım sonsuz ama işte kime sempati duyuyorum diye düşününce istemeden de olsa Bahrain Victorius, Jayco Alula, UAE gibi takımlara genel bi antipatim olduğunu farkediyorum maalesef.. :( Evet ırkçıyım ama polemiğe girmem :)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Danimarka gibi muz cumhuriyetlerinde çok normal tabi bu dediklerin :p Şaka bi yana, yapılan işe karşı sporcular nezdinde saygım sonsuz ama işte kime sempati duyuyorum diye düşününce istemeden de olsa Bahrain Victorius, Jayco Alula, UAE gibi takımlara genel bi antipatim olduğunu farkediyorum maalesef.. :( Evet ırkçıyım ama polemiğe girmem :)
Gelin Astana takımından yana olun. Kişiliksiz eski kayınpeder Astana forması giyip yarışsa onu bile desteklerim uzaktan.😅

Son düzenleme:
Geri