Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2024

Pogacarin sprintini kimse konusmuyor. Adam kurtlar sofrasinda 4. Oldu sprintte. Gerek varmiydi böyle bi efora orasi tartisilir.

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Pogacarin sprintini kimse konusmuyor. Adam kurtlar sofrasinda 4. Oldu sprintte. Gerek varmiydi böyle bi efora orasi tartisilir.
Gereksiz eforların vazgeçilmez ismi Pogacar. Adamın içinde var, zıplamadan duramıyor :)

van Aert ve Vingegaard için sevindim, hatta Vingegaard etaptan sonra gayet iyi hissettiğini söylemiş. Bu durum biz izleyiciler için de iyi olacaktır diye umuyorum tabi. Cavendish de bitişte gülümseyerek röportaj veriyordu, bu da iyi.

Ama etap iyi silkeledi pelotonu..

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Etap boyu sıcak hava herkesi etkiledi.
Cav daha etap başında iyi sinyaller vermeden peletonun sonuna düştü.
Zaman limiti içinde bitirmesi günü kurtarması demekti ama gelecek etaplarda performansına bakmak gerekecek.
Tırmanış ve inişler kaçanların da yorulmasına neden oldu. Bardet son 50k.ye kadar kendini çok iyi saklayıp ardından ön grubu yakalayıp son tırmanışa takım arkadaşı (bu yıl Cumhurbaşkanlığı turunu kazanan) genç van den Broek ile 26 k. kala öyle bir gittiler ki, peleton ha yakaladı ha yutacak diyenlere nazire yapıp harika bir zafer kazanmış oldular.
Bardet kariyerinin sonunda, Brouk ise başında tarihi bir başarıya güç birliği ile ulaştılar. Ve kimse sarı mayoyu bu Fransıza yazmamıştı...

Cav zaten dün grupta kalamayacaktı, Jasper bile kalamadı ya da kalmadı. Bugünün etabı için bilerek erken fişi çektiler gibi yorumlar var.

Cav bugün kazansın, alsın valizini mutlu mesut emekli olsun :)

• Beğen
3.lükte gelecek olan 4 saniye zaman primini denedi sanki.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Gereksiz eforların vazgeçilmez ismi Pogacar. Adamın içinde var, zıplamadan duramıyor :)

van Aert ve Vingegaard için sevindim, hatta Vingegaard etaptan sonra gayet iyi hissettiğini söylemiş. Bu durum biz izleyiciler için de iyi olacaktır diye umuyorum tabi. Cavendish de bitişte gülümseyerek röportaj veriyordu, bu da iyi.

Ama etap iyi silkeledi pelotonu..
Bu yuzden seviliyor iste. Adamda r tusu yok. Seyir keyfi yüksek bir bisikletçi

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
İkinci etap gene sıcak bir güne denk geliyor...
İlk 60k.düz, son 70k. belirleyici, toplam uzunluğu 201k. ve 1850m. irtifa kazanımı ....
Genel klasmancılara yazılan bir çekişme gibi görünse de son 70k. da San Luca iki kez tırmanılıp iniş sonrası küçük bir tepe ve ardından son 6k. düz ...
Tırmanışı ve sprinti güçlü olanlar favori ve toplu sprint olursa final ilginç olacak...
f6cb9.jpeg

2-sanluca-6675571581e1b.jpg
Canlı yayın aralığı 13.00 - 19.00 .

Etap yetmemiş birde 15 km ekstra sürmüş :koptum:
15 km seyirci startı da bi acaip oldu, yarım saatten fazla yol gittiler galiba. Şu alttaki Bagno a Ripoli yazan yerin oralarda etabın başlangıcı.

BFCBDB90-AB26-456F-9DEC-3DB021B86121.jpeg

u4X6UDAZfMSACuSyjpv8LQ-650-80.png.webp

(link)

Pogacar kaçınca Vingegaard’ın takip etmesine çok sevindim. Çok ciddi bi atak değildi belki, muhtemelen bi test niteliğindeydi daha çok ama bu Visma’ya moral UAE’ye de endişe verecektir bi nebze de olsa. Van Aert’ın erken geride kalması, Kuss’un yokluğunda işlerin hiç kolay olmayacağını gösteriyor tabi yine de.

Roglic bitmiş. Remco geldi ama inişte geldi. Hem yokuşta bitmiş, hem de dinleneceği yerde zorlayıp yakalamaya çalışmış oldu, bence Roglic’ten daha avantajlı görünmüyor.

Tur şimdilik güzel gidiyor, 2/2 oldu bakalım :)

Bardet'in son turuna sarı mayo ile başlaması, ardından Arkea'nın ilk tur etap zaferini ilk kez katılan Vauquelin ile alması ile Fransızlar için rüya gibi bir başlangıç oldu. Yarın da etap bir şekilde son Avrupa şampiyonu Laporte'a giderse milli bayram falan ilan ederler herhalde. :)

Giro'nun aksine Pogacar'ın pelotonun geri kalanı üzerinde tam bir dominasyon kurması yerine diğer olağan şüphelilerin oyunda kalması, özellikle Remco ve Carapaz'ın iyi görünmesi yarışı ucu açık ve keyifli hale getiriyor.

Bora'dan Jai Hindley ve Roglic genel klasmanda iyi görünmeyen isimler.

Pogacar kaçınca Vingegaard’ın takip etmesine çok sevindim. Çok ciddi bi atak değildi belki, muhtemelen bi test niteliğindeydi daha çok ama bu Visma’ya moral UAE’ye de endişe verecektir bi nebze de olsa. Van Aert’ın erken geride kalması, Kuss’un yokluğunda işlerin hiç kolay olmayacağını gösteriyor tabi yine de.

Roglic bitmiş. Remco geldi ama inişte geldi. Hem yokuşta bitmiş, hem de dinleneceği yerde zorlayıp yakalamaya çalışmış oldu, bence Roglic’ten daha avantajlı görünmüyor.

Tur şimdilik güzel gidiyor, 2/2 oldu bakalım :)
Salı günü az çok şekillenir yarışçıların durumları..

• Beğen
Gün, sıcağın yanı sıra rüzgâr da handikap yapınca sürpriz sonu haber verir gibiydi. Her ne kadar genel klasmancılar birbirinin ensesinde pedallasa da erken oluşan kaçış grubu arayı dokuz buçuk dakikaya çıkarınca etabın sonu ilginç olacaktı.
Kaçanların içinden Abrahamsen puantiye mayosu için puanları toplayıp Oiveria ve Vauquelin ile son tırmanışa üçlü olarak girdiler. Son 14k.içinde Vauquelin çok umut vaad eden bir stil ile koptu gitti. Gelecekte önemli başarılar elde edebilecek bir yapıda olduğunu gösterdi.
Takım arabasından aldığı onay ile son 11k. atağa kalkan Pogi ve tekerine tutunan Jonas birlikte yüksek tempoda finişe kadar geldiler.
Bardet çok çabaladı ama 6 saniye ile Tadej sarı mayoyu devraldı.
Henüz genel sıralamayı konuşmak için erken ama İneos güçlü bir takım olarak çok şeyi değiştirebilir.
Remco ve Roglic son haftayı görebilirlerse yarışta var olacaktırlar.Tabi kaza ve hastalıklar öngörülemiyor..

Gün, sıcağın yanı sıra rüzgâr da handikap yapınca sürpriz sonu haber verir gibiydi. Her ne kadar genel klasmancılar birbirinin ensesinde pedallasa da erken oluşan kaçış grubu arayı dokuz buçuk dakikaya çıkarınca etabın sonu ilginç olacaktı.
Kaçanların içinden Abrahamsen puantiye mayosu için puanları toplayıp Oiveria ve Vauquelin ile son tırmanışa üçlü olarak girdiler. Son 14k.içinde Vauquelin çok umut vaad eden bir stil ile koptu gitti. Gelecekte önemli başarılar elde edebilecek bir yapıda olduğunu gösterdi.
Takım arabasından aldığı onay ile son 11k. atağa kalkan Pogi ve tekerine tutunan Jonas birlikte yüksek tempoda finişe kadar geldiler.
Bardet çok çabaladı ama 6 saniye ile Tadej sarı mayoyu devraldı.
Henüz genel sıralamayı konuşmak için erken ama İneos güçlü bir takım olarak çok şeyi değiştirebilir.
Remco ve Roglic son haftayı görebilirlerse yarışta var olacaktırlar.Tabi kaza ve hastalıklar öngörülemiyor..

Sayın @cazci sonuçta yarışa bağlı bir hayatım ve bilgi bitikimim yok ancak sizin bu özetler çok iyi oluyor. İki gün haftasonuna gelip işim gücüm olmayınca yarışı baştan sona izledim, ancak haftaiçi işteyim. 😅
Lütfen şu özetleri yazmaya devam edin.😁

Sayın @Cemal Ç. , kadirşinaslığınız için teşekkür ederim. Forumda bir çok üye gibi ben de naçizane görüş ve öngörülerimi paylaşmaya gayret ediyorum. Binanaleyh aramızda çok bilgili, deneyimli, tüm yarışları takip eden değerli forumdaşlarımız var. Onların katkıları ile konular zengin içerikli oluyor. Ama bazı kediler - kim olduğunu çok iyi bildiğiniz - karabatak moduna geçmişler...😉

Geri