EmreCavusoglu
Daimi Üye
- Tepki
- 577
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Pogacarin sprintini kimse konusmuyor. Adam kurtlar sofrasinda 4. Oldu sprintte. Gerek varmiydi böyle bi efora orasi tartisilir.
Gereksiz eforların vazgeçilmez ismi Pogacar. Adamın içinde var, zıplamadan duramıyorPogacarin sprintini kimse konusmuyor. Adam kurtlar sofrasinda 4. Oldu sprintte. Gerek varmiydi böyle bi efora orasi tartisilir.
3.lükte gelecek olan 4 saniye zaman primini denedi sanki.Pogacarin sprintini kimse konusmuyor. Adam kurtlar sofrasinda 4. Oldu sprintte. Gerek varmiydi böyle bi efora orasi tartisilir.
Etap yetmemiş birde 15 km ekstra sürmüş
Bu yuzden seviliyor iste. Adamda r tusu yok. Seyir keyfi yüksek bir bisikletçiGereksiz eforların vazgeçilmez ismi Pogacar. Adamın içinde var, zıplamadan duramıyor
van Aert ve Vingegaard için sevindim, hatta Vingegaard etaptan sonra gayet iyi hissettiğini söylemiş. Bu durum biz izleyiciler için de iyi olacaktır diye umuyorum tabi. Cavendish de bitişte gülümseyerek röportaj veriyordu, bu da iyi.
Ama etap iyi silkeledi pelotonu..
Salı günü az çok şekillenir yarışçıların durumları..Pogacar kaçınca Vingegaard’ın takip etmesine çok sevindim. Çok ciddi bi atak değildi belki, muhtemelen bi test niteliğindeydi daha çok ama bu Visma’ya moral UAE’ye de endişe verecektir bi nebze de olsa. Van Aert’ın erken geride kalması, Kuss’un yokluğunda işlerin hiç kolay olmayacağını gösteriyor tabi yine de.
Roglic bitmiş. Remco geldi ama inişte geldi. Hem yokuşta bitmiş, hem de dinleneceği yerde zorlayıp yakalamaya çalışmış oldu, bence Roglic’ten daha avantajlı görünmüyor.
Tur şimdilik güzel gidiyor, 2/2 oldu bakalım
Sayın @cazci sonuçta yarışa bağlı bir hayatım ve bilgi bitikimim yok ancak sizin bu özetler çok iyi oluyor. İki gün haftasonuna gelip işim gücüm olmayınca yarışı baştan sona izledim, ancak haftaiçi işteyim. 😅Gün, sıcağın yanı sıra rüzgâr da handikap yapınca sürpriz sonu haber verir gibiydi. Her ne kadar genel klasmancılar birbirinin ensesinde pedallasa da erken oluşan kaçış grubu arayı dokuz buçuk dakikaya çıkarınca etabın sonu ilginç olacaktı.
Kaçanların içinden Abrahamsen puantiye mayosu için puanları toplayıp Oiveria ve Vauquelin ile son tırmanışa üçlü olarak girdiler. Son 14k.içinde Vauquelin çok umut vaad eden bir stil ile koptu gitti. Gelecekte önemli başarılar elde edebilecek bir yapıda olduğunu gösterdi.
Takım arabasından aldığı onay ile son 11k. atağa kalkan Pogi ve tekerine tutunan Jonas birlikte yüksek tempoda finişe kadar geldiler.
Bardet çok çabaladı ama 6 saniye ile Tadej sarı mayoyu devraldı.
Henüz genel sıralamayı konuşmak için erken ama İneos güçlü bir takım olarak çok şeyi değiştirebilir.
Remco ve Roglic son haftayı görebilirlerse yarışta var olacaktırlar.Tabi kaza ve hastalıklar öngörülemiyor..