Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour of turkey 2013 - 49. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

Sn. Sertaç batarya sıkıntısı çektiğinize göre nikon'u olan sizsiniz galiba. :)
Bu arada iş yerinde bugünkü etabı mecburen Trt'den izledim. Bana arı sokması veya böcek çarpması gibi geldi ama Feyzi beyin yorumuna gülmekten neredeyse yerlere yatıyordum.(Trt yorumcusu)

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
Scudo
@bajak

merak ettim yorum neydi ? :) eurosport spikeri de arı sokması olabilir dedi ve bence de öyle çünkü göğsünde çok hafif kan vardı.

@fatihaydın

Trt yorumcusu, kulağındaki telsizden sporcuya su dökmesi söylendiğini ve bu yüzden matarasındaki suyu göğsüne döktüğünü söyledi. ;)

@Sertaç Kasaplar

tabi su ağırlık yapıyor dökmek gerek :D boşa dökülmesin diye de göğsüne dökmüş adam :D

Arkadaşlar bu başlığa böyle bir uyarı yazmak istemezdim ama yaklaşık 15 dakikadır kural dışı mesajları, sataşmaları kendi gibi düşünmeyenlerin fikirlerine saygısızlıkları okuyup siliyorum.

Artık lütfen yaşınıza, eğitiminize yakışır, olması gerektiği gibi fikirlerimizi yazalım.Ben utanıyorum bu yaştaki insanlara böyle uyarı yazmaya lütfen sizlerde şapkanızı önünüze koyun artık.Herkesin bilgi derecesi aynı olmayabilir herkesin bisiklet yarışından anladığı veya anlamak istediği aynı olmayabilir kimse kimseyi kendi düşüncesinin doğru olduğuna zorlayamaz bilimsel bir durum yok ortada tek doğru olsun altı üstü bisiklet yarışı birbirimizi kırmaya gerek yok.

Kimse üstüne alınmasın lafım kişiye özel değil yukarda belirttiğim durumlara dikkat etmeyen etmemekte de ısrar eden arkadaşlara ki onlar kendilerini biliyorlardır.Bu noktadan sonra kimse kusura bakmasın kendisi gibi düşünmeyen arkadaşa saldıran herkes forum kuralları gereği ne yapılması gerekiyorsa onunla karşılaşacaktır.....

(link) işte yarınki etap ile ilgili bilgiler.tahminim bugünkü etapta sondaki tırmanışlara rağmen kaçış bişe yapamadıysa yarında olmaz.sonları daha düz bir etap.tahminim yine sprint finişi olacaktır fakat bugüne nazaran daha toplu bir finiş olur.

en büyük temennim son kilometrelerde torku trenini önde sprint hazırlığında görüp miraç ya da metlushenko dan bir etap galibiyeti.çok güzel olur böyle bir galibiyet bence...

• Beğen
Tepkiler: homosapien
Sizce rakip sporcular gerektiği gibi kendilerini zorluyorlar mı ?

Tabi ki.Turun seviyesi Pro Continental Takımları için yüksek bile.O takımlar buradan alabildikleri kadar puan çıkarmak isteyecek.Öyle olmasa bugün Seeldrayers o atağa kalkmazdı,sprintte o kaza olmazdı.Benim merak ettiğim yarın Pozzato atak yapar mı çünkü profil de uyuyor

Arkadaşlar Eurosport internet üzerinden yayın yapıyor mu Türkçe?

@Cem Unden

Zorladiklarini dusunuyorum ben.tabiki cok fazla onem verdikleri soylenemez her takimin.mesela omega q.step in cavendishi getirmemesi gibi.ya da sky in gelmemesi gibi.gelenlerin de kendi kapasiteleri sonlarina kadar kullaniyorlar diye dusunuyorum.

Seni boyle dusunceye yonelten nedir abi ?

@mcsbenz

İlk video 2012'ye ait... İzleyemiyorum turu kaç gündür. :(

bu büyük turun hazırlıkları kimbilir ne kadar öncesinden başlamıştır öyle değilmi ? belki 2 ay belki 3 ay belkide daha fazla şuna dikkatinizi çekmek istiyorum bu büyük organizasyonun tanıtımı yeterince yapıldımı sizlerce ?
kaç televizyon kanalında sözü geçti ya da reklamı yapıldı ? ben nadiren televizyon izleyen biri olduğum için göremiyor olabilirim kimsenin günahını boş yere almayayım ama sanki kimseler bilmiyor duymuyor gibi bir his almış durumda beni bakın yaşadığım şehirden örnek vereyim tur rotası üzerinde pedal çeviriyorum en azından bir yarısı kadar ne bir pankart ne bir afiş ne bir otobüs durağında bir reklam yok yok bir a-4 kağıdına şunları yazmışlar keşke durup resmini çekseydim
''cumartesi günü türkiye bisiklet turu buradan geçeceği için bu bölgeye araçlarınızı park etmeyin'' yarın aynı yerden geçeceğim duruyorsa resmini eklerim şunu söylemeye çalışıyorum kameralar önünde uzatılan mikrofonlara son derece önemli bir organizasyon olarak söz edilmesine karşın sanki hiç salllanmıyor aksine sıradanlık sergileniyor gibi bisiklet adına düzenlenen festivaller bile inanın daha renkli geçiyor aylar öncesinden yöre halkı ve bisikletseverler bilgilendiriliyor
halkımızda ilgisiz malesef ismini paylaşmayacağım onlarca grup ve sayfalarda yorumlar yazdım insanları bilgilendirmeye çalıştım halada devam ediyorum ilgi yok denecek kadar az kısacası tur benim için üzülerek söylüyorum coşkulu geçmiyor

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@ReşitÇağırgan
Evet size kesinlikle katılıyorum ülkemiz için şu kadar önemli bu kadar önemli deniyor ancak bir tane tanıtım yok ben haberlerde bile duymadım. Kanal değiştirirken görende aman sıkıcıymış deyip geçiyor. Billboard larda reklam aralarında tanıtım olmalı. Ülkemizde bisiklet yavaş gelişen bir spor bence tanıtım artırılsa bu spora özenen genç sayısıda artar böylece sporcu sayısıda artmış olur.

trt hd tour of turkey tekrarrını 01:15 e koymus sabah ıs var nasıl ızlıcez ya

(link)

hocam pardon buyur burdan yak
2. etap full 2013

ızlıyoruz vlla 30 km kalı....

arkadaslar ılk gunu ızlıyemedım lık varmı onada bakayım...

@ReşitÇağırgan

Haklısın , Reşit kardeşim ; bu medya istediğini vezir , istediğini rezil ediyor . Futbolcu spor haber daire başkanları , parsayı başkasına kaptırmamak için diğer sporları eziyorlar . Dünya Kupasına katılamadığımız için mevlüt okutan , lokma döktüren spor medyamız ; Mustafa Sayar'ın etap üçüncülüğünü bile Mario Götze'nin Bayern'e transferi ; Fener - Benfica maçlarına kurban etti .

Meşhur İzmir etabına 2 gün kaldı . Bomba gibi havanın olacağı bir cumartesi günü , İzmir'de Kitap Fuarı var , zaten Lozan büyük kalabalığa sahne olacak ; ekstradan bisiklet yarışı için kapalı yollar , Narlıdere , Güzelbahçe , Seferihisar tarafından gelemeyecek otobüsler ; Seyreyle sen curcunayı bu cumartesi . Bayağı saydıracaklar bisikletçilere :) bi taraflarımızda hissetmeyiz inşallah :) :) :)

@Cem Unden

geçen sene alsancakta küfür etmeyen yoktu
hatta bir tanesi prof. ünvanına sahip bir üniversite hocası ile sohbet edeyim.. etmediği küfür kalmadı bisiklet yolu varda bisiklet yarışı yapıyorlardan bir girdi çıktıgı yeri siz düşünün artık

@Sertaç Kasaplar

ale ale telsiz yok ki yarışta.
hem orda takım arabasına kameralar aracı ile bişeyler anlatıyor dedi nabız aletı sıkıyor onu açtı sanırsam falan gibisinden geveledi hatta

Geri