Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour of turkey 2013 - 49. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

@Egehan.Yılmaz

6 saatlık yayınlar gördüm ama hiç bir yarışı baştan sona verdiklerini görmedim

Scudo
Türk Özel TV tarihinde bir ilk . NTV Spor 9:30'da başlayan 4.etap özet yayını yapıyor . Duydular bizi :) 15 dk sunacaklar galiba

@Serkan.ÇABAŞ

2011 Fransa Turunda 110 km bol yokuşlu 19.etabı starttan itibaren vermişti , RAI SPORT 2 . Öyle hatırlıyorum , Contador çok erkenden kaçmıştı :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
@Cem Unden

Tüm etapları yaptı Cem ben ilk etabı oradan özet izledim.Bizi duymadılar yani :) 15 dakikadan biraz fazla ama genel durumları anlatıyorlar.Sunuculara hiç yorum yapmıyorum :)

yayınladıkları özetlerin arşiv görüntüleri var mı okul nedeniyle izleyemiyorum malesef :(

iş nedeni ile izleyemiyorum... kafayı yiyecem. çok sinirliyim şu anda...

Önceki yayınlarda da bugünkü yorumcu mu vardı ? Sanki önceki etaplara göre daha iyi gibi geldi bana açıklama yapması falan. En azından bilmeden izleyenler için faydalı

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
rezalet ötesi yarış izliyoruz trt sayesinde
umarım bir tık ileri gitmez bu tur

@Cem Unden

türkiyeden bahsediyorum yahu
ona kalcak olursak yurt dışında bir çok yarışın sitesi var baştan sona veriyorlar sonrasını veriyorlar öncesini bile veriyorlar falan fişman

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
yeini aklıma geldi de açtım son 15 km kaçırmadığıma çok sevindim :)

Yorumcu son 1 km de pozzato kaçarsa yakalayamazlar dedi,bundan sonrası iniş,fark kapanmaz vs dedi ama Andry Graipel fena yatırdı yine ters köşeye:)

Yarışçının birinin finish sonrası mazgala girmesi...

Bir stage daha bitti. Hadi bakalım.

Bende ilginç olabilecek iki şey paylaşiyim.

Birincisi 4. etap 4. sü Filippo Pozzato' nun marmaris inişinde ulaştığı hız 104 km/s > (link)

İkincisi, emekli efsane bisikletçi Magnus Backstedt, tura davet edildi. Kendisi tüm stage leri yarış başlamadan önce kendisi turluyor. Hatta 4.stage in son 3 km. sini bisikletindeki kamerayla youtube a koymuş. Kendisi IronMan yarışlarına hazırlanıyor.

@Erdal YILMAZ

ErdaL tşkler. Link sayesinde son 2km yi izledim. kendime geldim. :D çok sağol dostum

sprintleri izlerken nabzım oluyor 60 70 hele torku görüyorum aralarda hepten çıkıyor 100lere
demek ki sağlam bir kafaya oynayan bisikletçilerimiz olsa kalpten giderim

• Beğen
Tepkiler: mustafa şan
tour of turkey ile alakasi yok ama bu videoyu izleminizi isterim
böyle bir röportaj türkiye yollarinda mümkün müdür???

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Ç.
Greipel yine göstere göstere kazandı.
Bazı arkadaşlar yayını çeken ekibin bu sene iyi olmadığından dem vuruyor.Yayını bir kaç yıldır olduğu gibi yanılmıyorsam Belçika'lı bir firma yapıyor.
Uzun zamandan beri irili ufaklı yarış izleyen bir seyirci olarak bir 'başarısızlık' göremedim.Hatta oldukça da iyi buldum.Bir çok klasikte bile ana grup ile kaçanlar arasındaki zaman farkı gösterilemez ya da yanlış verilirken,burada tıkır tıkır işliyor.Ekip bisiklet dışında da bir çok farklı yarışmayı da çeken profesyonel bir ekip.Sanki biraz ön yargılı yaklaşılıyor.

Bir de yarış mayolarının giyilmesinden sonra çiçek veren kızın sadece el sıkması, hele hele kırmızı mayoyu giyen Mikhail İgnatiev'in gayri ihtiyari öpmek için öne hareketine sevgili hostesimizin kendini geri çekerek hayır işareti yapması bence yarış sonrasının önemli bir enstantanesi idi.Bana göre hiç de iyi bir manzara değildi.

Geri