Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trafikteki martı scooter terörü

Unicycle kullanmaya başladım; ne fren ne vites var. Tekerlek, sele ve pedallar dışında hiçbir şey yok. Arka teker olmadığından arka fren ihtimali de yok. Duruluyor ama bir şekilde😃

Scudo
Yazılanların hepsini değil ama çoğunu okudum. Martı şirketine/uygulamasına yasal düzenleme getirilebileceğini düşünen aşırı iyimser arkadaşlar var. Bir kez daha bunun neden olamayacağını hatırlatalım.

20221030_125101.jpg

(link)

Sürücüleri gerçekten hem çok dikkatsiz hemde deli cesareti var. Dikkatli olmak gerek.

Cami musluğu, logar kapağı, trafo yağı, telefon teli, bahçe kapısı v.s. gibi akla hayale gelmeyecek şeyleri çalan yaratıcı hırsızların bu milyonluk skutır lara dokunmaması bana çok ilginç gelıyor. Şehrin anasını ağlatan vandallar da bu aletler hiç el atmıyor nedense?

Cami musluğu, logar kapağı, trafo yağı, telefon teli, bahçe kapısı v.s. gibi akla hayale gelmeyecek şeyleri çalan yaratıcı hırsızların bu milyonluk skutır lara dokunmaması bana çok ilginç gelıyor. Şehrin anasını ağlatan vandallar da bu aletler hiç el atmıyor nedense?
Bizim burada kekolar denize atıyor :booo: özelliklede eflatun rengi olanları,çünkü bir yere kilitlemeye gerek yok galiba uluorta bırakıyorlar,diğerleri kilitlemeden devre dışı kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
Aslında martı terörü değilde insan terörü demek daha doğru. Bisiklet bile binerken sağına soluna bakmadan önüme zıplayan bisikletli çok fazla. Önce insana eğitim şart ama zor

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Başlıkla çok bağlantısı yok ama scooter olduğu için ekliyorum .

(link)

Kulaklık 🎧 olduğu için diyorlar . Trenin o kornasını duyurmayacak kulaklık var mıdır acaba ? Belki de başka Birşey Oldu bilemiyoruz . Çok yazık

(link)

Kulaklık 🎧 olduğu için diyorlar . Trenin o kornasını duyurmayacak kulaklık var mıdır acaba ? Belki de başka Birşey Oldu bilemiyoruz . Çok yazık

O da bir şey mi, İstanbul Caddebostan sahil yolunda her türlü araç ve gereci sürerken, iki kulağını kapatıp yola çıkanlar var. Kendi hallerinde giderken düşmezlerse hiç kaza yapmıyorlar, görenler zaten sağa sola kaçıyor.

O da bir şey mi, İstanbul Caddebostan sahil yolunda her türlü araç ve gereci sürerken, iki kulağını kapatıp yola çıkanlar var. Kendi hallerinde giderken düşmezlerse hiç kaza yapmıyorlar, görenler zaten sağa sola kaçıyor.
Bazı kulaklık modellerinde awereness (farkındalık) modu var. Kulaklığın dışında bulunan 3 adet kadar mikrofon ile dış sesleri müziğe dahil ediyor. Yanınızdan biri size seslendiği zaman ya da araba vs sesi geldiğinde direkt duyuyorsunuz.
Bu mod açıkken çift kulaklık ile kulaklık yokmuş gibi sürülebiliyor. Bu modda aşırı güçlü ses de olmuyor zaten ama yeterli oluyor.

Ayrıca aynı kulaklıklarda noise cancelling /gürültü önleme modu da oluyor. İşte bilmeden ya da bilerek bu modu açıp kullanırlar ise kamyon gelse havalı korna bassa duyamazsınız. Bu çok tehlikeli.

Şahsen bisiklette yalnızca sağ kulağımda kulaklık kullanıyorum. Ne olur ne olmaz.

İstanbulda kulaklik takmadan scooter kullanan neredeyse hic yok. Bu kalabalikta biz bu denli dikkatli iken bu riski nasil goze alabiliyor insanlar anlamiyorum.
Cehalette tavan yapmislar.

Her yerdeler kaldırımda,araç yolunda,bisiklet yolunda,yürüyüş koşu yolunda,sokak aralarında,alanların tamamında doğru kullanan henüz görmedim kullanıcıların çoğu kulaklıkla müzik dinliyor,iki kişi binenler,çocuğu ile binenler ne ararsanız mevcut kask yok reflektörlü yelek yok istediği yere bırakanlar Trafik ve kurallara uyan yok sonuç yaralanma,veya ölüm neden olmasın ki?

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Yahu incecik bir kablo kilit var zaten yan komşudan ödünç bir testere ile açmak 1 dakikayı almaz
Kabloyu kesebileceği hiç aklıma gelmemişti gerçekten de.. İnsanlar onunla uğraşmak zorunda mı? Herkesin komşusunda onu kesecek alet edavat bulunduğu kesin bilgi mi?
Adam sabahın kötünde gelecek ve embesilin birisi yüzünden, dükkanını açmak için uğraş verecek..

Harika özelliklermiş ama bu enflasyonist ortamda bu döviz kurlarında o kulaklık scooterden pahalıdır.
Bazı kulaklık modellerinde awereness (farkındalık) modu var. Kulaklığın dışında bulunan 3 adet kadar mikrofon ile dış sesleri müziğe dahil ediyor. Yanınızdan biri size seslendiği zaman ya da araba vs sesi geldiğinde direkt duyuyorsunuz.
Bu mod açıkken çift kulaklık ile kulaklık yokmuş gibi sürülebiliyor. Bu modda aşırı güçlü ses de olmuyor zaten ama yeterli oluyor.

Ayrıca aynı kulaklıklarda noise cancelling /gürültü önleme modu da oluyor. İşte bilmeden ya da bilerek bu modu açıp kullanırlar ise kamyon gelse havalı korna bassa duyamazsınız. Bu çok tehlikeli.

Şahsen bisiklette yalnızca sağ kulağımda kulaklık kullanıyorum. Ne olur ne olmaz.
Çok müsait yerler varken adamlar bizim burada direk vızır vızır akan trafiğin sağında yola direk bırakıyorlar. Az ileride veya geride cepler var. Sanki olduğu yerde bırakmış terk etmiş kaçmış gibi bir durumda bırakıyorlar.
Her ne olmuşsa yazık olmuş. Belki canına kıymak istedi bilemiyoruz. Nasıl bir gaflete, boşluğa düştü, duymadı işte bize tuhaf geliyor.

(link)

Kulaklık 🎧 olduğu için diyorlar . Trenin o kornasını duyurmayacak kulaklık var mıdır acaba ? Belki de başka Bir şey Oldu bilemiyoruz . Çok yazık

Geri