can onur
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.187
- İsim
- Can Onur
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bizim burada kekolar denize atıyor özelliklede eflatun rengi olanları,çünkü bir yere kilitlemeye gerek yok galiba uluorta bırakıyorlar,diğerleri kilitlemeden devre dışı kalmıyor.Cami musluğu, logar kapağı, trafo yağı, telefon teli, bahçe kapısı v.s. gibi akla hayale gelmeyecek şeyleri çalan yaratıcı hırsızların bu milyonluk skutır lara dokunmaması bana çok ilginç gelıyor. Şehrin anasını ağlatan vandallar da bu aletler hiç el atmıyor nedense?
Başlıkla çok bağlantısı yok ama scooter olduğu için ekliyorum .
(link)
Kulaklık 🎧 olduğu için diyorlar . Trenin o kornasını duyurmayacak kulaklık var mıdır acaba ? Belki de başka Birşey Oldu bilemiyoruz . Çok yazık
Ben iş yeri sahibi olsam, kilidini keser kaldırır çöpe atarım o aleti
Bazı kulaklık modellerinde awereness (farkındalık) modu var. Kulaklığın dışında bulunan 3 adet kadar mikrofon ile dış sesleri müziğe dahil ediyor. Yanınızdan biri size seslendiği zaman ya da araba vs sesi geldiğinde direkt duyuyorsunuz.O da bir şey mi, İstanbul Caddebostan sahil yolunda her türlü araç ve gereci sürerken, iki kulağını kapatıp yola çıkanlar var. Kendi hallerinde giderken düşmezlerse hiç kaza yapmıyorlar, görenler zaten sağa sola kaçıyor.
Yahu incecik bir kablo kilit var zaten yan komşudan ödünç bir testere ile açmak 1 dakikayı almaz
Kabloyu kesebileceği hiç aklıma gelmemişti gerçekten de.. İnsanlar onunla uğraşmak zorunda mı? Herkesin komşusunda onu kesecek alet edavat bulunduğu kesin bilgi mi?Yahu incecik bir kablo kilit var zaten yan komşudan ödünç bir testere ile açmak 1 dakikayı almaz
Çok müsait yerler varken adamlar bizim burada direk vızır vızır akan trafiğin sağında yola direk bırakıyorlar. Az ileride veya geride cepler var. Sanki olduğu yerde bırakmış terk etmiş kaçmış gibi bir durumda bırakıyorlar.Bazı kulaklık modellerinde awereness (farkındalık) modu var. Kulaklığın dışında bulunan 3 adet kadar mikrofon ile dış sesleri müziğe dahil ediyor. Yanınızdan biri size seslendiği zaman ya da araba vs sesi geldiğinde direkt duyuyorsunuz.
Bu mod açıkken çift kulaklık ile kulaklık yokmuş gibi sürülebiliyor. Bu modda aşırı güçlü ses de olmuyor zaten ama yeterli oluyor.
Ayrıca aynı kulaklıklarda noise cancelling /gürültü önleme modu da oluyor. İşte bilmeden ya da bilerek bu modu açıp kullanırlar ise kamyon gelse havalı korna bassa duyamazsınız. Bu çok tehlikeli.
Şahsen bisiklette yalnızca sağ kulağımda kulaklık kullanıyorum. Ne olur ne olmaz.
Başlıkla çok bağlantısı yok ama scooter olduğu için ekliyorum .
(link)
Kulaklık 🎧 olduğu için diyorlar . Trenin o kornasını duyurmayacak kulaklık var mıdır acaba ? Belki de başka Bir şey Oldu bilemiyoruz . Çok yazık
O kadar değil ama ucuz da değiller evet.Harika özelliklermiş ama bu enflasyonist ortamda bu döviz kurlarında o kulaklık scooterden pahalıdır.