Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Çok saçma bir soru belki ama, bisikleti trainer için gelen qr mandal ile normal sürüşte kullanmanın sakıncası var mıdır? Qr mandallar arasında ne gibi farklılıklsr oluyor?
ben kullanıyorum hem trainerda hemde normal sürüşte

• Beğen
Tepkiler: Feunard
Scudo
merhaba yol bisikletimi daha yeni aldım sayılır. her gün işe gidip geliyorum, çok sevdim bisiklet olayını :). kış gelmeden bir adet trainer alma planım var. profesyonel ya da yarışçı değilim zevkine odamda kullanabileceğim bir şeyler bakıyorum. almanya'dan arkadaşım araba ile gelecek, ona aldırıp getirtebileceğim maksimum 500 euroluk bir tavsiyeniz var mı acaba? bisikletim lapierre sensium 2.0

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrulaltinay
Herkese selamlar. En son 2-3 sene önce kısa sürüşler yapmışımdır. Ondan önce 80-100 kmlik turlara katılmışlığım vardı birkaç kez.

Sedona 410 sahibiyim. Evde bisiklet sürmek istiyorum. Zwift kullanmak, hız ve yaptığım km verisi görmek istiyorum.

70 sayfa okudum ama işin içinden çıkamadım.

Fiyat performans açısından iyi bir trainer almak istiyorum. Trainer önerisi ve bunun dışında ekipman olarak ne lazımdır yardımlarınızı rica ederim.

Herkese selamlar. En son 2-3 sene önce kısa sürüşler yapmışımdır. Ondan önce 80-100 kmlik turlara katılmışlığım vardı birkaç kez.

Sedona 410 sahibiyim. Evde bisiklet sürmek istiyorum. Zwift kullanmak, hız ve yaptığım km verisi görmek istiyorum.

70 sayfa okudum ama işin içinden çıkamadım.

Fiyat performans açısından iyi bir trainer almak istiyorum. Trainer önerisi ve bunun dışında ekipman olarak ne lazımdır yardımlarınızı rica ederim.

bütceniz ne kadar zwift için kullanmak istiyorsanız interaktif bir trainer almaniz gerek elite suito kullanıyorum yaklaşık 1 sene oldu bi göz atın isterseniz

bütceniz ne kadar zwift için kullanmak istiyorsanız interaktif bir trainer almaniz gerek elite suito kullanıyorum yaklaşık 1 sene oldu bi göz atın isterseniz
Amaç sadece pedal çevirmek ise, interaktif bir trainer gerekmiyor. Yarışmak istiyorum, güce dayalı antrenmanlar yapacağım deniyorsa interaktif trainer şart. Haa tabiiki interaktif bir trainerın verdiği zevki ucuz dummy trainer vermez orasıda ayrı konu.

bütçe belli olmadan, alacağınız tavsiyeler karar verme sürecinizi karmaşık hale geitrecek ve uzatacaktır. Bütçe belli olmalı.
çok geniş bir yelpaze var trainer dediğinizde

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş

Zwift için interaktif trainer gibi bir mecburiyet yok. Sadece smart bir trainer da olur sensörsüz, Zwift veritabanında yer alan bir trainer da olur. Yada powermetreniz varsa sensörsüz bir trainer da. Sadece power sensör verisi olmadan bazı yarışlarda listeye giremezsiniz.

İnteraktif trainerin esprisi eğim simüle etmesidir.

Amaç sadece pedal çevirmek ise, interaktif bir trainer gerekmiyor. Yarışmak istiyorum, güce dayalı antrenmanlar yapacağım deniyorsa interaktif trainer şart. Haa tabiiki interaktif bir trainerın verdiği zevki ucuz dummy trainer vermez orasıda ayrı konu.
zwift kullanmak istediği için interaktif trainer tavsiyesinde bulundum

Zwift için interaktif trainer gibi bir mecburiyet yok. Sadece smart bir trainer da olur sensörsüz, Zwift veritabanında yer alan bir trainer da olur. Yada powermetreniz varsa sensörsüz bir trainer da. Sadece power sensör verisi olmadan bazı yarışlarda listeye giremezsiniz.

İnteraktif trainerin esprisi eğim simüle etmesidir.

tabiki şart değil ancak bana göre zwift vs uygulamalar kullanılacak ise interaktif trainer olmalı eğer rotadaki eğimi simulie etmeyecekse zaten ne smart trainera ihtyaç var nede interaktif trainera...ki 30bin bütçesi olduğunu söylemiş

@erman karabaş "interaktif bir trainer almaniz gerek" yerine "interaktif bir trainer almanizi tavsiye ederim" deseydiniz daha sağlıklı bir bilgi olurdu. Zira benim de tavsiyem bu yönde. Ben de Elite Qubo smart trainerdan Elite Direto XR interaktif trainera geçtikten sonra çok daha fazla keyif almaya başladım.

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
@erman karabaş "interaktif bir trainer almaniz gerek" yerine "interaktif bir trainer almanizi tavsiye ederim" deseydiniz daha sağlıklı bir bilgi olurdu. Zira benim de tavsiyem bu yönde. Ben de Elite Qubo smart trainerdan Elite Direto XR interaktif trainera geçtikten sonra çok daha fazla keyif almaya başladım.

bence ikiside aynı kapıya çıkıyor :) o yüzden kelimelere takılmayalım zwift işin içine girince olması gerekeni söledim diye düşünüyorum :harika:

ben tacx flux s kullanıyorum. 2. el aldım sanırım 15-18 bine 2. el var. smart trainer , garmin ekosisteminde olmasını tercih ettim.

30 bin lira bütçeye gayet güzel bir smart trainer alınır, bence o bütçelere smart olması gerekir, özellikle erg modu çok önemli bir özellik

Home trainer almak istiyorum. Bisikletim 29 jant ama ben mümkünse tekerleksiz bir trainer almak istiyorum. Elite Novo Force alacaktım, zaten 7000 seviyelerinde bütçemi zorluyor. Bir de üstüne bisikletçi dış lastik, bir de iç lastik masrafı çıkarınca artık komik rakamlarla karşılaşmaya başladım. Tekerleksiz trainer alırsam arka tekerleği çıkarır, rahatıma bakarım diyorum. Ümit Trend kullanıyorum. Bütçem 5000, duruma göre çıkabilirim. Trainer önerilerinizi bekliyorum.

Home trainer almak istiyorum. Bisikletim 29 jant ama ben mümkünse tekerleksiz bir trainer almak istiyorum. Elite Novo Force alacaktım, zaten 7000 seviyelerinde bütçemi zorluyor. Bir de üstüne bisikletçi dış lastik, bir de iç lastik masrafı çıkarınca artık komik rakamlarla karşılaşmaya başladım. Tekerleksiz trainer alırsam arka tekerleği çıkarır, rahatıma bakarım diyorum. Ümit Trend kullanıyorum. Bütçem 5000, duruma göre çıkabilirim. Trainer önerilerinizi bekliyorum.
Herhangi bir öneriniz var mı?

Herhangi bir öneriniz var mı?
deacthlondaki en ucuz trainer bile 4900 olmuş, o bütçeyle aradığını bulamazsın. Belki ikinci el ama o fiyata alacağın da sağlam olmaz. Önerim, trainer lastiğine takılma. Bisikletin üstündeki lastikler bile olur yalnız biraz fazla ses yapar ve hızlı aşınır. Kendim 1 seneden fazla schwalbe maraton lastikle trainer kullandım. Dışarıda da aynı lastikle sürüyordum. Olmaz diyorsan da en ucuzundan çıkma lastik bile olur.

• Beğen
Tepkiler: Exe
Piyasada bulunan en sessiz trainer öneriniz var mı? Apartman dairesinde kullanım olacak.

Piyasada bulunan en sessiz trainer öneriniz var mı? Apartman dairesinde kullanım olacak.
Sessiz olmasını istiyorsan direct drive modeli almalısın. Jantı le kullanılanlar ses yapıyor, onlar içinde trainer matları var ama ne kadar sesi keser, komşularınız sesi ne kadar tolere eder bilinmez.

wahoo kicrk kullanıyorum. sabah 04 de antreamana başlıyorum. genel ve ses olarak çok başarılı. o saatte ses olsa herkes rahatsız olurdu.

Sessiz olmasını istiyorsan direct drive modeli almalısın. Jantı le kullanılanlar ses yapıyor, onlar içinde trainer matları var ama ne kadar sesi keser, komşularınız sesi ne kadar tolere eder bilinmez.
Teşekkür ederim. Direct drive olması yeterli mi? Onların içinde de sessiz olanı var mı mesela?

Screenshot_20240917_101032_com.android.chrome.jpg

wahoo kicrk kullanıyorum. sabah 04 de antreamana başlıyorum. genel ve ses olarak çok başarılı. o saatte ses olsa herkes rahatsız olurdu.
Screenshot_20240917_115632_com.android.chrome.jpg

Sabah 4 te ses yapmıyorsa iş görür kesinlike. Servisi ömrü uzun oluyor mu?kendimiz bakımını yapabilir miyiz? Modeli tam olarak bu mu?

Teşekkür ederim. Direct drive olması yeterli mi? Onların içinde de sessiz olanı var mı mesela?

321467 dosyayı görüntüle

321479 dosyayı görüntüle

Sabah 4 te ses yapmıyorsa iş görür kesinlike. Servisi ömrü uzun oluyor mu?kendimiz bakımını yapabilir miyiz? Modeli tam olarak bu mu?
kickr ve kickr core modeli var ikisi de sessiz. servislik birşeyi yok. bu sene yogun olmak üzere 3 senedir kullanıyorum. herhangi bir bakım yapmadım.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Geri