Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

bu yılki yarış çok çekişmeli gidiyor. geçen senenin birincisi james hayden şu an 5. sırada. geçmişi sağlam sporculardan ve çok iyi triatletlerden katılım bu sene epey fazla.

Scudo
Bu sene yarışmada yer alan tüm sporcuların bisiklet ile çekilmiş fotoğraflarının linkini atıyorum belki bakıp kimde ne varmış bakmak isteyen çıkar. Tabi ki Türk yarışmacıların resimlerini de buraya bırakıyorum. (link)
Aydın Bez - 101 Numara
aydin bez.jpg
Berk Okyay - 55 Numara
berk okyay.jpg
Turgut Alper Kerpiççi - 76 Numara
turgut alper kerpiççi.jpg

Aydın bez, güzel malzeme derlemiş toparlamış. Malzemelerin dizilişi, konumlanışı, bisiklet on numara. Yalnız tipi
indir.jpg
şuna benziyor, biraz kıl oldum abi.
Berk Okyay iyi tarz yapmış, bu işten ekmek yeme gideri var. Bisiklet sanırım titanyum.
Turgut askerlikte 12-14 nizamiye nöbeti gibi poz vermiş. Bisikletini nedense sevmedim, kadro boyu küçük olduğundan sanırım. V frende olmaz bu turda.

@trainspotting35 aynen Birol un güvendiği kişiler yan çizince sponsorluk meselesinde mecbur geri çekildi birde Belçika vizesinde sıkıntı oldu

• Beğen
Tepkiler: kerem.erdogan
Uluslararası bir yarışa gidebilmeyi başaran bir sporcunun herşeyi güzel deyip tipine takılmak da ancak bizde olur herhalde.
Yerelliğin gelişmemişliğin kısırlığın klavye pedalcılığının alamet-i farikası.

Berk Okyay'ın bisikletini Aydın Bez tanıtmıştı. 3 yarışmacıya da başarılar dilerim. İnsanların tipine, konuşmasına, boyuna kilosuna gibi şeylere takılırsak işin içinden çıkamayız. Hepimiz ortak platform olan bisikletteyiz ama daha dış güçlere gerek kalmadan bir birimizi yiyoruz. Bisikletin incelemesi:

@IMad Yaşama sevinci olan bir abiye benziyor, hayatta birşeyi kafaya takmayan kafasına göre yaşayan bir abi galiba. :)

@KitapSever
@IMad

Aydın gerek teknik gerek bisiklet sporu konusunda olsun bilgili ve yardımcıdır. Yalın arkadaşımın arkadaşıdır, birlikte sürüş de yaptım, bisikletimi bakım için de teslim ettim. Aydın pedalına basar, türküsünü söyler. Ayrıca yaşadığı trajedinin onda birini başka biri yaşamış olsa kaldıramazdı. Kaç senedir ertelediği transcontinentale katılmak bu sene kısmet oldu.

Bu arada, Alper de Berk de Aydın da arkadaşlar. Bu yola beraber çıktılar.

@kerem.erdogan
Trajedi derken kaza mı hocam? Özel hayatıyla ilgili değilse bu abinin nasıl bir trajedi yaşadı acaba? Umarım tahmin ettiğim gibi bir bisiklet kazası değildir. Umarım seneye de katılır.

@KitapSever

Özel hayatı ile ilgili hocam. Kaza vs değil.

@kerem.erdogan
O zaman birşey diyemem hocam, 'özel hayat özel' olarak kalmalı bence. İyi günler. :)

Adam " kıl oldum " demiş. Alper hariç Berk ve Aynakol'u severek takip ediyorum. Adamlar " yol bisikleti " olayında insanlarla bir çok şeyi paylaşıp anlatıyorlar. Bu iyiliği yapabilen kaç kişiyiz ? Yetmemiş memleket sınırlarının dışına çıkıp yarışa gitmiş. Hiç hoş olmayan bir durum kıl olduysan kendine sakla bunu kimse bilmek zorunda değil ki.

Beyler lastiklerinize taş değmesin , umarım istediğiniz gibi gider her şey .

Çav.

Yarışmaya katılacak arkadaşlarımıza başarılar.Tüm yarışmacıların kazasız belasız bitirmesini dilerim.
@birolcakir ve Mümtaz Ağabeylerin ve @MehmetAliB. üstadımın orada bulunmaması burukluk yaratıyor.İnşallah seneye katılırlar.Her şeyde vardır bir hayır.

Mümtaz Ağabey'in forumu da bırakması benim için ayrı bir üzüntü verici durum oldu.

@hamlet2006
Mümtaz abinin forumu bıraktığını şimdi sizden duydum ve üzüldüm. Hızlı ve çılgının yarış videosunda denk gelmiştim forumdan sonra, çok şenşakrak bir abimizdi. Hocam bu arada tcr no 6 hakkında analizleriniz olacak mı? Bu arada diğer 5-6 saatlik kısa-sert yarışlarla tcr gibi uzun yarışları teknik olarak kıyaslarsak özellikle ben ve forumdaki arkadaşlar çok seviniriz.

Mesela bu başlık altında analizler olabilir, işin teknik kısmından anlayan sayılı kişi vardır muhtemelen forumda. Bize çok lazımlar. :)

Geri