hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 34.191
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Mümtaz Abı kusura bakma sakın yanlış anlama ama bunları söylemem lazım. Yarış düzenleyeceğim diye yarış olmaz. Artık amatör işler peşinde koşmaya gerek yok!
1. Bir organizasyon firması kur bizlere muhattap olunacak hem özel hem tüzel bir kişilik oluştur.
2. Sonrasında ekibini kur. Pazarlamasından yarışta görev alacak kişilere kadar her türlü işin adamını bul!
3. Sonrasında bir kaç küçük yarış organize edip tecrübe kazanın görelim ne yapıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz... sonrasında böyle zorlu işlere girişin.
Geçen sene düzenlenen yarışta artık Birol Çakır'la mı tartıştınız ne oldu yoksa Birol Çakır'ın dediği gibi paraları alıpta kaçtın mı bilemem ama yarışı bırakıp gittin mi gittin. Yarış bittiğinde oradamıydın, yoktun. Yarış sonu vaat edilenler yerine getirilmedi ve yarış içinde bir kaç aksama oldu gelip bir açıklama yaptın mı yapmadın! Mümtaz Abı haber vermeden çıkmış gıtmış sonra öğrendikki organizasyondan çekilmiş gibi, paraları yedi para kalmadı madalya yaptıramadık gibi kızının düğününden çektiğin kredilere kadar 1 saaten fazla senin hakkında konuştu yarış sonunda Birol Çakır. Ve hatta ben biraz çıkışıp bize ne bunlardan; burada kmlerce yarış koşmuşuz bize finiş partısı dıyorsunuz ama dedikodu partisine döndü demesem daha da devam edecekti.
Kısacası senin de bu amatörlükle düzenleyeceğin yarışın bu seneki yarıştan pek farkı olmayacağı aşikar. Birbirimizi kandırmaya gerek yok! Eğri oturup doğru konuşmak lazım artık! Sakın bu mesajımı şahsı olarak algılama ama dedığım gıbı bunları yazmam lazım.
Bundan sonra profesyonel bir proje olmadıkça da ınsanları uyarmaya devam edeceğim!
El insaf el insaf.Yaptığınız hiç doğru değil.
Ttubr1 WhatsApp grubunda Cemil Dada'nın haddini aşan asılsız ve mesnetsiz iddialarını herkes gibi siz de görmüş olmalısınız.
Ben olaya müdahil olup benim cevvalliğimle birçok kişiye geri adım attırtdığımı, Birol Ağabeyin ise "hiç de büyütülecek ve uzatılacak bir şey yok hepsi yanlış anlaşılma, Mümtaz Abinin paranın alıp gitmesi de yok, herkes verdiği hizmetin karşılığını hakkını aldı" dedikten sonra olay kapanmıştı. Ama siz bunu bildiğiniz halde bunu burda yazabiliyorsanız size de" çok büyük günah işliyorsunuz, çok ayıp" derim.