Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek 920 Tur Bisikleti Hakkında

Scudo
Güzel bisiklet hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Satmak istediğinize göre tam olarak istediğinizi vermedi mi ?

60cm istemiştim,var dediler gittim satıldı dediler büyük ölçüler fazla bulunmuyor anlaşma yapıb deposito göndermek gerekiyor..yoksa müşteri çıkınca haklı olarak satıyorlar..iki hafta sürüyor teslimat yeni siparişte dönmem gerekiyordu,olur diye düşünmüştüm,test ettim..oldukça ufak bu yüzden satıyorum.pazartesi aldım bugün satıyorum

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar bisikleti yaklaşık olarak 15 gündür kullanıyorum. Çok memnunum. Akıcı, sağlam bir his veriyor. Üzerindeki seti komple değişeceğim. Lastikler ıslak zeminde çok iyi asfaltta biraz yoruyor. Tam bir uzun yok canavarı.

@morishej
Hocam gidonu yere paralel yapsanız daha güzel durur, fren kolları biraz havada kalmış :D

Güle güle kullanın güzel alet

Hocam bisiklet cantasi gizelmis fiyati nedor

Güzel günlerde kullanın Hocam.
Üzerindeki set ve yapacağınız değişiklik hakkında bilgi verebilir misiniz?
Birde, daha önce bel ve boyun ağrılarından şikayetiniz olmuştu. Şu an sıkıntı kalmamıştır umarım.

@Mesut Topal teşekkürler hocam. Herhangi bir ağrı yok. Sadece gidona alışamadığım için avuç içlerim ağrıyor. O da zamanla geçecektir. Bisiklet çok. Keyif veriyor. Sürekli binesim geliyor :)
Öncelikle vitesler gidonun sonuna takılan cinsten. Ben bunları sti kolla değişeceğim sanırım. Bu değişiklik için fren seti de değişmek gerekiyor. Biraz masraflı bir iş. Gerek var mı derseniz bence yok ama daha keyifli olacağı kesin. Vites setini de 1x11 yapmak gibi bir düşüncem var ama ne kadar gerekli, getirisi götürüsü nedir bilmediğimden pek yanaşmıyorum. Daha önce 3x10 set kullanıyordum. Şimdiki aynakol 2li ve çok daha pratik ve keyifli. Tekli aynakol nasıldır diye kendimi araştırmaya verdim. Bu bisikleti çürütene kadar kullanmak istiyorum.

@Yegah gözüm kapalı aldım 2018 model şubat ayı içerisinde elimizde olur umarım

@burak gulyapan
Hayırlı olsun hocam. Pişman etmeyecek muazzam bir bisiklet. Ben keyifle biniyorum. Akıcı, rahat ve her amaç için binebileceğiniz bir yoldaş.

@Yegah hocam yokuş tırmanırken nasıl en çok merak ettiğim konu bu

@burak gulyapan hocam yokuşlarda gayet iyi. Rublenin en büyük dişi 36t kondüsyon düşükse çok dik yokuşlarda zorlayabilir. Ayrıca gidon boğazı çok uzun ben onu Kısalttim. Yaza doğru lastikleri de değiştireceğim.

@Mesut Topal hocam bisikletin parasının 5 ay önceden verdim [8000 tl] 2018 şubat ayında gelecek nasipse

@Yegah boyun sorun olacağını zannetmiyorum boy 195 cm kilo 108 :)) 61 karo boyu istedik bakalım ne gelecek :) 920 dağ bisikleti vites seti kullanmış bu bisiklette umarım yokuşlarda çok zorlamaz. aslında gönlümde yatan specialized awol expert modeliydi ama tr de bulamadık bisikleti. 920 nin lastiklerini değiştirir (mondial) bir de çamurluk seti eklersek (SKS long ) aralarında pek bir fark kalmayacak gibi

• Beğen
Tepkiler: Mesut Topal
@burak gulyapan tekrardan hayırlı olsun. Ben continental speed king lastik almayı düşünüyordum. Sizin alacağınız lastiğin linki varsa paylaşır mısınız?

@burak gulyapan

Uygun fiyata almışsınız Hocam.
Yurt dışı fiyatı 2000 dolar.
Zahmet olmazsa nereden aldığınızı da yazabilir misiniz?

@burak gulyapan hayırlı olsun, gerçekten beğendiğim bir model umarım bir yerlerde karşılaşırız. Canlı görmek başka.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Sürekli kullanılabilecek ve bir hayat sizinle olabilecek gibi duruyor.. güle güle kullanın

Geri