Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek FX Serisi

Daha önce başka bir başlıkta sormuştum. TR'de yol bisikleti alacakken satış sonrasında kafamızın en rahat olacağı marka ve satıcı kim bilen var mı?
Bence aktif pedal specialized marka. Yakın bir arkadaşım specialized yol bisikleti aldıktan sonra boyasında çatlak oldu. Çok basit bir boya çatlağıydı. Gitti aldığı yere anında kadronun sıfırı amerikadan geldi. Sonra yine aynısı oldu yine sıfır kadro geldi. Sonra yine oldu ve sonra yine aynısı oldu :) Yani tam 4 kere basit bir sebepten dolayı adamlar benim arkadaşa sıfır kadro verdi.

Scudo
Bence aktif pedal specialized marka. Yakın bir arkadaşım specialized yol bisikleti aldıktan sonra boyasında çatlak oldu. Çok basit bir boya çatlağıydı. Gitti aldığı yere anında kadronun sıfırı amerikadan geldi. Sonra yine aynısı oldu yine sıfır kadro geldi. Sonra yine oldu ve sonra yine aynısı oldu :) Yani tam 4 kere basit bir sebepten dolayı adamlar benim arkadaşa sıfır kadro verdi.
4 Kere sıfır kadro da gerçekten iddialıymış 😅 markayı listeme ekledim. Yalnız hep aynı yerden mi çatladı boya? Kusurlu bir üretim falan mı oldu acaba aynı seride?

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Markanın kendisi bu konuda yardımcı olmak istemedi. Fakat yerelde Alatin firması alternatif çözümlerle Trek yerine yardımcı oldu.
Aslında demek istediğim Trek ilgilenmedi demişsiniz ya zaten bu normal olan Trek sadece alattin sözleşmeye uygun davranmaz ya da tüketiciyi mağdur ederse devreye girer normal olan bu. Şahsi fikrimi sorarsanız da Alattin üzerine düşeni bile tam anlamıyla yapıp yedek parça temin etmemiş en baştan

Son düzenleme:
4 Kere sıfır kadro da gerçekten iddialıymış 😅 markayı listeme ekledim. Yalnız hep aynı yerden mi çatladı boya? Kusurlu bir üretim falan mı oldu acaba aynı seride?
Farklı yerlerden oldu ama çok küçük incecik çizgilerdi. Arkadaşla birlikte o zamanlar çok tırmanış yapıyorduk bisikletin hakkını veriyorduk yani :) Bu yüzden oldu diye tahmin ediyorum. Boya dışında hiçbir sorun yoktu zaten bisiklet üst seviye karbondu.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Farklı yerlerden oldu ama çok küçük incecik çizgilerdi. Arkadaşla birlikte o zamanlar çok tırmanış yapıyorduk bisikletin hakkını veriyorduk yani :) Bu yüzden oldu diye tahmin ediyorum. Boya dışında hiçbir sorun yoktu zaten bisiklet üst seviye karbondu.
Specialized çok iyi marka gerçekten, müşteri ilişkileri de böyleyse süper

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
merhaba arkadaşlar,
size bir konuda fikir danışmak istiyorum. 2. el bir 2019 üretimi trek fx 3 bisiklet alma arifesindeyim. bisikletin kondisyonu çok iyi durumda, neredeyse kullanılmamış ve 23.000 TL'ye anlaştık.
alacağım bisikletin konfigürasyonu aşağıdaki incelemedekinin birebir aynısı.
(link)

sizce bu fiyata almak mantıklı olur mu? bisikleti alma amacım sahilde hobi amaçlı sürüş yapmak.

şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar,
size bir konuda fikir danışmak istiyorum. 2. el bir 2019 üretimi trek fx 3 bisiklet alma arifesindeyim. bisikletin kondisyonu çok iyi durumda, neredeyse kullanılmamış ve 23.000 TL'ye anlaştık.
alacağım bisikletin konfigürasyonu aşağıdaki incelemedekinin birebir aynısı.
(link)

sizce bu fiyata almak mantıklı olur mu? bisikleti alma amacım sahilde hobi amaçlı sürüş yapmak.

şimdiden teşekkürler.

Şurada cevap verdim: Bisiklet önerileri

Geri