Merhaba, Trek fx 2 disc versiyonu için sizce geometri dropbar ile uyumlu olur mu? Farklı açılarda 3. gidonu ve 4. barendi deniyorum. Tek rahat ettiğim pozisyon Sqlab iç barendler oldu. Tutuş olarak dropbardaki hood'lardan tutuluyor gibi bir hissiyatı var. Belki de vücudumun doğal duruşu dropbara daha uygun olabilir diye düşünmeye başladım.
İkinci el hidrolik frenli dropbar bir bisiklet bulup kadro hariç tüm parçaları Fx kadronun üzerine geçirebilirim. Veya bendeki flat mount shimano disk kaliperlere uyumlu dropbar kolu varsa öyle bir şey de arayabilirim. Maliyeti düşürmeye çalışıyorum. Açıkçası 58 kadro ve üstü ikinci el yol bisikleti veya gravel bulmak zor. Bulsam da 20 bin üzeri rakamlar hep. Eldeki kadrolardan satıp alsam da bir risk, emin olamadım o yüzden. Sadece parça çıkaracak olursam çok fazla alternatif bulabiliyorum.
Gidonu bu halinden bir tık yukarıda kullanıyorum. Sele borusunun girdiği boru ile arka teker arası yol bisikletleri ve bazı gravel bisikletlerde çok yakın konumlandırılmış. Bu bisikleti hantallaştırır mı acaba? Kaş yapmaya çalışırken göz çıkarmayalım
323808 dosyayı görüntüle