Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Kullanıcıları Kulübü

(link)

bende treğimden ayrılıyorum. bilginiz olsun. abuk subuk adamlar arıyor. seven biri alırsa sevinirim. iyi geceler

Scudo
@hacıbayramıveli

Aramıza hoş geldin.
Keyifli pedallamalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: hacıbayramıveli
Bu bisiklet için ayna önerisi almak istiyorum aynaya alışmışım olmadan zorlanıyorum bir tane zefal'in gidon içine takılanından aldım ancak bunun gidonu öyle boru gibi değil boşluk yok içinde uymadı yani, bu bisiklete nasıl bir ayna önerirsiniz uyumlu olarak

@Tolga67
Trek mağazasında electra'nın aynası var. Ama olur mu bilmem.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Tolga67
@furkanbisiklet

Buradan (link) 5190 TL'ye aldım

Hayırlı olsun ?

• Beğen
@Mehmet Nejat Karahan

Sanmıyorum olacağını, olsa da rengi bana uygun değil :)

@Gökay Akçay
Teşekkür ederim :)

@Tolga67
Ben beğendim, ben alır takarım. Delikanlı adam pembe kullanır.

• Beğen
@Tolga67

Merhaba, ben de 2014 fx 7.3 aldığımda aynı problemi yaşadım. Benim kullandığım ayna (link), sol elciği 1 cm kadar içeri çekip gidonun ucunun çıkmasını sağladım, gidonun uç kısmı tam yuvarlak hale gelsin diye birkaç kat kağıt sarıp çevresinden kağıt bant ile sararak gidonun ucuna yuvarlak bir şekil verdim, aynanın gidona giren kısmını söküp yerine basit bir sele altı reflektör kelepçesi takıp aynayı tekrar üstüne taktım. ayna eskisi kadar esnek ayarlara sahip değil ama bir kere ayarlayınca eskiyi aratmıyor.

Sonuç olarak
20150702_202900.jpg

@Mehmet Nejat Karahan

Yok o açıdan demedim öyle takıntılarım yok, lakin çok sevmediğim bir renk tonu, bir de çok uyumsuz olacaktır bisikletle.

@UtkuSener

Çok iyi bir yöntem bulmuşsunuz, benim de aklımda şu plastik gidon uzatma aparatları oluyor ya onların yanlarındaki tıpa çıkıyor boş boru haline geliyor o aparatı bisiklete kendi kelepçeleriyle takıp aynayı da ona takasım var.

@Tolga67

Bisikletiniz hayırlı olsun :) Gidona ayna takamazsanız alternatif olarak kask aynasında deneyebilirsiniz. (link)

• Beğen
Geri