Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar trek 0 fiyat listesini nereden bulabilirim bide trek bayilerinde downhill bisikletler bulunuyor mu sıfır alabileceğim yer var mı

Scudo
@Berkaytopaktass

Türkiye dağıtıcısının sitesi: (link)
Mağazalara burada: (link) bakabilirsin. Ellerinde Session(Downhill) modeli var mı emin değilim ama sipariş ile getireceklerdir. Fiyatını da en iyi mağazadan öğrenebilirsin.
ABD sitesinde fiyatlar mevcut belki tahmini fiyat için yardımcı olabilir: (link)

Merhaba. 2008 Trek madone 6.9 kadroya hangi orta göbek ve aynakolun uyumlu olduğunu söyleyebilecek bir arkadaş var mı?

BB 90 diye hatırlıyorum . Shimano, campagnolo sram, hangisini isterseniz takabilirsiniz.. Merakimdan soruyorum . Kac kadro idi bisikletiniz?

@Orhan Akarkut
Orhan bey, zahmet vermez isem. Fotoğraf rica edebilir miyim sizden .

@Orhan Akarkut
Çok teşekkürler !! Harika gözüküyor. Elden çıkarmayı düşünür iseniz, kadronuza talibim :)

Arkadaşlar merhaba, boyum 1.88 ve bacak boyum 85cm.Normalde 56 kadro canyon ultimate ve 57 kadro bmc team machine kullanıyorum ama şuan baya uygun bir trek madone 9.0 buldum, bmc'yi verip üstüne bir miktar para vererek alabileceğim. Madone'nun da boyu 56 ancak sitesindeki size guide'a baktığımda 56 kadro 1.80 boya kadar gözüküyor. Diğer markalarla bu kadar fark olması açıkçası beni biraz şaşırttı. Bisikletle birkaç tur attım, kendi boyumdan çok küçük bisiklet hissi vermedi, aksine gayet rahattı. Üzerinde 9cm gidon boğazı var, 11cm takarsam süper rahat olacakmış hissiyatı vardı turu bitirdikten sonra. Daha önce Trek kullanan arkadaşlar bi akıl verebilirlerse çok iyi olur gerçekten, sıkıntı yaratabilecek bir durum mudur yoksa sele yükseltilerek ve 11cm gidon boğazıyla güzel bir sürüş pozisyonu sağlanır mı?

1.88 boy için 56 kadro küçük. Sele borusunu çok uzun tutmak gerekir. 120 lik veya 130 luk boyun ile kullanmak mümkündür fakat, ağırlık merkezi fazla öne kayar, sürüş dinamikleri etkilenebilir. 56 kadro tam benim boyum =) ben alayım bahsettiginiz kadroyu.

@Oxsy
Ben Cezayir'deyim şuan, buraya gelebilirseniz buyrun size alalım, valla ateş gibi kadro ? ya bugün bi tur daha attım, sanki çok küçük değilmiş hissiyatı var hala, galiba alıcam ve uzun boyun ile deneyeceğim şansımı. Olmazsa Türkiye'ye döndüğümde satarım, o zaman ilgilenirseniz konuşuruz ?

@onur caliskan Trek sitesindeki bilgilere çok bağlı kalmamanızı tavsiye ederim naçizane. Madone ve emonda sürücüsü olarak 185 boyumla bir sorun yaşamadan 56 kadro ile gayet güzel geçinip gidiyoruz. Trek Türkiye'den Bora'yı tanıyorsanız kendisini 185 cm boyu ile 54 kadro madone u vardı bir aralar. Zaten sürüşte de sorun yaşamamışsınız, ben sorun olacağını hiç sanmıyorum.

@Pureal
Ya resmen duymak istediğim cevabı vermişsiniz, makine o kadar ateş bişey ki zaten alıp o zevki yaşamak istiyodum, sadece çok büyük bi sıkıntı konusunda herkes hemfikirse almam diyodum kendi kendime. Bike-fit işlemimi gerçekleştirmiş olan Çağrı Terzioğlu'na bi mesaj attım, ondan da sizin mesajınız paralelinde bir cevap gelirse eğer akşama Trek ailesine girmiş olurum heralde ben de. Teşekkür ederim cevabınız için bu arada ?

• Beğen
Tepkiler: Pureal
Screenshot_20190730-144718.pngBurdaki size a göre sele yüksekliği 56 kadro için 188cm kullanıcıya yetmiyor gözüküyor.Tabi uzun sele borusu takılır ise iş değişebilir.Yinede kadroya ekstra bir stress yüklüyor olabilirsiniz yüksek sele borusu ile.

@Oxsy
Burada 56 kadro için maksimum sele yüksrkliği 81cm olarak gözüküyor, benim bike-fit sonucuma göre kullanmam gereken sele yüksekliği 778mm. Bu durumda bi sorun yokmuş gibi duruyor. Ben mi bi yeri gözden kaçırdım acaba?

@Tolga67

Hayırlı olsun rengi güzelmiş. Bende metalik gri kullanıyorum ama ben alırken stoklarda olsaydı tamamen siyah rengini alacaktım. Gri, metalik gri, koyu lacıvert, koyu yeşil ve siyah dışında ne bisiklet, ne araç kullanıyorum. :) Hatta kıyafetlerde hep bu renkte.

@Kuzey Ege hocam masallah çok temiz bisiklet, çamurluklarinizin marka modeli nedir acaba?

@mrtzltn
valla bilmiyorum ki, aldığımda üzerindeydi, ben söktüm, sevmiyorum çamurluk kullanmayı

Geri