Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Kullanıcıları Kulübü

@mariokaldato kullanmadığım yok maalesef :) birini eşim trainerda kullanıyor biri benim trainerda diğeri de antrenmana hazır duruyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Pazartesi günü aldığım bisiketimin bugün elime geçmesiyle, yıllardır uğramadığım bisiklet foruma bir bakayım dedim. Bakmışken de kullanıcı kulüplerinin olduğunu hatırladım.
Adettendir

Dosyalar

• 20200522_180154.jpg
    20200522_180154.jpg
    1,8 MB · Okunma: 117
Son düzenleme:
Renk gerçekten harika

• Beğen
Tepkiler: kafnun
@TrEddieMercury Güle güle kullanın indirimde derken ne kadara aldınız diye soracaktım ki Berlin de yaşadığınızı gördüm yutkundum ve yazmaktan vazgeçtim. 😀 😀

Giant'ı alırken yaşadığım süreçte kayışı kopartıp, bütçenin üzerine çıkıp almayı düşündüğüm güzellik. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: sargonnas
@trainspotting35 nasıl oldu bilmiyorum, yüzde 30 indirim yakaladım ve 2000'den 1400€'ya düşmüş oldu. Aslında hedefim 1000€'yu geçmemekti ve Decathlon'un Türkiye'de de satışa sunduğu 105 set Van Rysel EDR AF en iyi seçenek gibi duruyordu. Şu an buralarda bırakın indirimi, parasını verip bile bisiklet bulamıyorsunuz benim gibi averaj boylara sahipseniz. Ben de bu nedenle bütçemin çok üstünde olmasına rağmen "bir kere dünyaya geliyoruz" diyip gözümü kararttım 😅

Decathlon'un siparişimi birkaç gün geciktirmesi üzerine kızıp bu arkadaşı indirimde yakalayarak aranıza katılmış bulunuyorum. Trek Emonda SL 5

Hocam hayırlı olsun, ben de indirim diyince heyacanlandım hemen yazmam lazım dedim çünkü bu modeli almaya kafayı koydum :) sonra @trainspotting35 arkadaşın mesajı ile berlin aydınlanmasını yaşadım :kötü::kötü:

Tekrar hayırlı olsun, Türkiye'ye göre güzel fiyat

Ben de indirimde nakit aldım 14300 TL ye şu anda stokta olsa 16 dan aşağı olmaz herhalde SL 6 farkı seti zaten 5 - 105 set 6 - Ultegra set.

@sargonnas (link) çok iyi fiyata almışsınız. Türkiye ye gelse şu anda fiyatı büyük ihtimalle 18000 bandında olur hatta biraz daha fazla.

Bende Emonda Sl 6 Pro ile Trek ailesine katıldım. İlk bisikletim trek olunca fanlık vardı zaten. :) Fotoğrafın büyüklüğü için kusura bakmayın.:krktm:
Edit: İçinizden de olsa Maşallah'ınızı rica edeceğim. Aldığımdan beri aksiliklerle karşılaşıyorum da. :kötü:

229987 dosyayı görüntüle

@Hami Bulut Güle güle kullanın sahibinden sitesinde ki bisiklet mi? Yoksa sıfır mı aldınız. Hayırdır ne gibi aksilikler yaşadınız.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@trainspotting35 Teşekkür ederim, evet sizinle görüştüğümüz bisiklet. Dün ufak bi kaza oldu örnek olarak diğerleri de şansızlık diyebileceğimiz türden. :)

Maaşallah. Arkadaki ışığın bağlantı yeri açılıdır. Tam tersi bağlarsanız daha güzel durur.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri