Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Kullanıcıları Kulübü

Bence şehir içi 32 den ince olmaz, hatta 35 daha uygun
En ince kanala bire teker giriyor sonra. Birde appeal teker diyorlar, sürtünmesi 32 yada 35 teker kadar ama 40 dan büyük nerdeyse 50lik teker var. Sabırım shwalbe. Onu çok övüyorlar. Bir alan, kullanan olsa iyi olur. Gerçi 7.4 ön maşa müsade etmez geniş tekere. Yinede ben bontregar lastiklerden çok memnunum. Trek sadece frenleri de en azından deore yaparsa eksiksiz bir bisiklet olur

Scudo
@Hastateker
Bendeki Bontrager H2 lastikleri forumdaki bir arkadaştan çok az kullanılmış halde presta iç lastikler dahil tam takım 50 tl ye aldım:)
Öncekilerde 700x32c idi şimdiklerde aynı ölçüde ve zırhlı.
1.40 ile 1.25 arasında gidişte hissedilir fark oluyor.
Sanayinin yolları kesme ve yarıklı taş olmasa 1.10 (700x28) lastik takacağım ama mümkünü yok malesef..

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
@Candan Biberci
Evet ben de de h2 zırhlı lastikler var kaliteliler cidden.
Bisikleti yarışa uygun şekilde adepte edersin abi bence tek seferlik 700×28 olur masrafa değer mi bilmem

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Bende yakın bir zamanda ikinci el almış bulunduğum deore setli 2010 trek fx 7.2 ile aranızdayım.850 ye aldım iyi yaptım gibi ama fikirlerinizi de merak etmiyor değilim açıkçası.Ayrıca bir de sorum olacak sizlere dostlar bakımları iyi yapılmış bir bisiklette km ne kadar mühim?Almış olduğum bisiklet yurtdışından alınarak 8000 km yol yapmışta.Son olarak yalnız cidden trek bir başka be :)uploadfromtaptalk1466321117023.jpg

• Beğen
@Hastateker
Açıkçası şu anda lastik değişimi için. Asraf yapmak istemiyorum 700x32 gittiğim yollar için gerekli.
@olricom
Hoşgeldin.Deore setli Fx7.2 850 tl gibi bir fiyata gayet iyi almışsın.
Eğer doğruysa 8000 km 5-6 yılda gayet az kullanılmış diyebilirim.
Benim Fx 7.2 3,5 yılda 45.000 km görmüş durumda.
Düzenli bakımlarını ihmal etmezsen doğal olarak bisikletinin ömrü uzar.
Fx almakla iyi bir karar vermişsin :harika:

Gerçekten fx serisi harika akıcılığı verdiği güven çok yüksek.Lastiklerimin durumu biraz kötü hangi lastikleri kullanıyorsunuz,fiyatı uygun güzel bir lastik önerisi olan varsa çok makbule geçer.

@olricom
Rubena vatandaşın cebine hitab etsede sert bir hamura sahip olduğu için yağmurlu zeminde kayıp kaza yapma ihtimali yüksek.
Kışın aşırı sertleşiyor zırhlı olanından (stu) memnun olanda var aynı ölçüde düşük dirençli olduğunu söyleyenlerde var.
Michelin el değiştirdikten sonra farkedilir bir sertleşme ve kalite düşüşü oldu.Cst çabuk aşınıyor ve ömrü az.
Tekrardan Bontager tak diyeceğim oda tuzlu çifti 280 civarı..
Continental ve Maxiss hamur ve aşınma açısından iyi ve fiyat olarakta çok pahalı değil.
Özellikle Continentalin yol tutuşu iyi.

Rubenadan memnun olan sayısı bir hayli yüksek aslında öğrenci olunca tercih edilebilir gibi geldi sanki.

@olricom
Rubena stu 6. dereceden koruma yapısıma sahip 60 tl civarı. Shwalbe marathon plus da aynı koruma derecesine sahip ama 160 tl civarı. Bence arada fark vardır. Marathon daha uzun ömürlü daha dayanıklı olabilir 4 mevsim için ama ben de rubena düşünüyorum fiyat performans ürünü sonuçta.
Iki teker bi adam rubena stu
Geziniyo marathon plus kullanıyor

@olricom (link)

Rubena kullandım arkadaşlar tabi fiyatından dolayı..
Rubena stop thron yazın işnizi görür ama ani bir yağmurda ani bir fren yaparsanız rubenanın farkını o zaman anlarsınız.Birde ağırlık olarak teki 900 gr civarı çifti 2 kg yapar ve bu zırh için gerekiz ve fazla bir ağırlık..Dolma lastik olsa daha hafîf olurdu :)
Bontrager h2 hafif zırhlı ve ağırlığı 420 gr rubenanın yarısı ve rubenada ara ölçü yok sadece 6. derece var.Bontager 6 aydır patlamadı.
Shwalbe ve diğer markalarda ara zırh ölçüleri var ve düştükçede lastik hafifliyor.
2-3. Derce zırhlarda gayet başarılı.
Bunları en azından bilin diye yazdım siz bütçenize göre yine rubena alacaksınız ve bende olsam öyle yapacaktım.Benim kısmetime az kullanılmış Bontrager h2 denk geldide son anda rubena almaktan kurtulmuş oldum.

• Beğen
@Hastateker
Seda bisiklet,Alatin gibi sitelerde olabilir yada Trek satan bayilerde.

• Beğen
Peki bontrager h2 bu fiyatı hak eder mi birde her mevsimde kullanıma uygun mu sizce?

@olricom Bu lastiğin her mevsimde kullanıma uygunluğunu bizzat Candan Abiden anlayabilirsiniz ;) Yanılmıyorsam kar üstünde fotoğrafları vardı kendisinin :D

@Ceyhun Özkan
Çifti 200 den fazla ediyor az bir ücret değil düşündürüyor insanı.

• Beğen
Geri