Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Kullanıcıları Kulübü

@Hastateker
Evet tabiki farklı markalarda kalitelidir ama Bontrager 4 mevsim kullanılabilir tabi karlı ve buzlu zeminde kaymaz dersem saçma olur:)
Ama yuvarlanma direnci düşük,yol tutuşuda çok iyi.
Maxiss daha ekonomik ve uygun derim.
Shwalbe yi öven çok çünkü genel kullanıma açık ama Bontrager %90 Trek bisikletlerin üzerinde oluyor ve kritiği fazla yapılmadığından pek bilinmiyor.
Gel gelelim Shwalbe nin çiftine 250 tl çatır çatır verilirken Bontrager pahalı bulunuyor aslında daha kaliteli emin olun.
Benim bu zamana kullandığım en iyi marka kesinlikle Bontrager.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Scudo
Arkadaşlar bugün yaşadığım bir sorunu sizle paylaşmak istiyorum.Bisiklette vitesi 24 e atıyorum geçiş yapıyor,sürüştede bir sorun yok fakat bisikletten bir hırıltı sesi gelmeye başlıyor.23 e indirince sorun yok 24 de hırıltı başlıyor buna ne sebep olabilir?

@olricom öncelikle vitesi 23 e nasıl attınız merak ettim :) herhalde 21 demek istediniz varsayıyorum , ön-arka aktarıcınızın ince ayara ihtiyacı olabilir, zincirin ön aktarıcıya sürtmesi sonucu bu ses geliyor çoğunlukla.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@olricom
Tek mantıklı açıklaması Ceyhun'unda dediği gibi vites ayarsızlığı.
Hırıltı sesi genelde ön aktarıcının hafif geride kalmasından kaynaklı olabiliyor düşük ihtimal arka aktarıcıda ayarsız olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Viteste sorun yokmuş bagaj vidasını fazla iceri almışım zincir hafif sürtüyormuş yardim icin tesekkurler

Arkadaşlar yeni bir sürüş pozisyonu aradığımdan drop bara geçmeyi düşünüyorum bunu en ekonomik şekilde nasıl sağlayabilirim?Sadece frenleri dropbara geçirsem yeter gibi geliyor bu mantıksız mı?Tamamen bilgi eksiğimden soruyorum çok vurmayın :)

@Candan Biberci o yazıyı okudum hocam ben sadece arada farklı bir tutuş istiyorum hepsi bu sadece freni oraya alsam olmaz mı mesela şöyle bir ürün buldum sahibinden de bu işimi görmez mi.

(link)

@olricom Bir de şöyle birşey olabilir arka vitesi 7 ye attığınızda önü de 3 e atmanız lazım yoksa zincir 8 olur ve vites sürter ses yapar...:kötü::kötü:

@olricom
Olur olmasınada Drop kısımlarından tutarken ani fren yapman gerekirse??
Bu kadar basit olsa eski single yol bisikletleri gibi kontra yada bar tipi fren kollarıyla yaparlardı.Droplara fren kolu şart..
@mustafa ç
Black Mamba'nda güzelmiş.
Kulübün vitrininede renk kattı:harika:

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@olricom
Yani ön vites 2 deyken arkayı 6-7-8-9 yaparsanız zincir yamuk duruyor 8 oluyor ve ön aktarıcıda ki parçaya sürtüyor:agla::agla:

@Candan Biberci
Yok zaten benim amacım freni drop a almak ani fren durumunda elimin altında olsun vites ayni yerde kalabilir linkini attığım xlc ile olmaz mı sadece kolu oraya alsak?Surekli vites değiştirmiyorum zaten.

@olricom
Bull horn gidona da göz atın isterseniz.
Drop bar yapacaksanız da bence o fren kollarını alın
Vites kolları gidon boğazına yakın yerlerde durur sorun kalmaz bence

• Beğen
@Hastateker
Bencede sorun kalmaz olur gibi geliyor.Vitesi eski klasik bisikletlerdeki gibi kadro üzerine alabilir miyim acaba bir de onu merak ediyorum?

1311010_2016_A_1_7_0_FX.jpg
1311010_2016_A_2_7_0_FX.jpg
@Candan Biberci
Abi benim platin rengim de güzel ama küser bak bisikletim :D

@olricom
Onun hakkında bi bilgim yok da siz bisikleti klasik tarzda bi bisiklete çevirmek mi istiyorsunuz?

• Beğen
@olricom
Aslında drop harici bullhorn'da hoş durabilir.
image.jpg
Olurda ileride klasik toplarsam gidon kesinlikle Bullhorn olacak.

Senin Xlc fren kollarıyla iş bitmiyor o yazıyı okuduysan fren sistemininde değişmesi gerekir.Fren bacaklarıda değişecek anlayacağın

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Candan Biberci
V fren olması yeterli değil mi ?Ben o vites koluyla olacağını düşünüyorum.

Geri