Scudo Sports

Trek Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Ben dün kadıköyde 22,5 denedim ve bana tam geldi. Boyum 184. Sitesinde 20 inç tavsiye ediyor ama 20 inç kullanırken kendimi çocuk bisikletinde gibi hissediyorum. Bu kadro işini hiç ablamıyorum. Allez 58 kadroda çok büyük gelmişti. Ne iştir anlamıyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@yyokes

hocam maşallah siz galiba her ay bir bisiklet alıyorsunuz galiba :)) şaka bir yana hayırlı olsun ben de yol bisikleti almadan önce trek fx 7.3 hayali kuruyordum hatta bisiklet almaya beni çeken fx 7.3 tü :) iyi günlerde kullanın kazasız inşallah

@Battutaettanci

Yok hocam bunu hanıma aldık... :)

Evet ben geçen ay epey bi bisiklet aldım - verdim ama neticede bir adet bisiklet aldım... Sadece karar verene kadar 3 kez değiştirdim.. :)

Başka konularda da yazdığım gibi, insanın kıçı bi kez yol bisikletinin selesine değdi mi bir daha iflah olmuyor..

İkinci bisiklet olarak Cyclocross, city bike vs. zorladım da zorladım ama yok.... olmuyor... illa yol... :rolleyes:

Teşekkür ederim bu arada..

@çağrı can
boyum 1.88 20" kullanıyorum.
Uygunu 22.5" olduğu söylensede uzun ve performansa yönelik sürüşte 20" daha ideal olur.
20" sizde çocuk bisikleti gibi göründüğünü söylemişsiniz yol bisikleti kullanan performansçılar ne yapsın o zaman?:)
Yol kadrosu ile fitness kadrosu arasında bayağı fark var.Fitnesste Orta göbek biraz daha yukarda oluyor buda kadro boyuna etki ediyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhabalar;
Bu forumu bir süredir takip ediyor ancak hiç mesaj yazmamıştım, yaklaşık 1 ay kadar önce Trek DS8.4 ile uzun yıllar sonra tekrardan bisiklet kullanıcısı oldum, bu süre zarfında da haftada 2-3 defa ortalam 20km parkurlarda spor ve keyfimi bir arada sürmeye çalışıyorum;

trek.jpg

Vayy Trekçilerim benim:D
Millet kulüp başlığı bekliyormuş demekki.
Hergün Kulüpteki sayı artıyor ne güzel:)

Eşimin boyu 1.67.. FX7.3 için 17" kadro küçük geldi, 20" tam geldi..... Sele de tam aşağıda değil, sıfırdan yaklaşık 6cm yukarıda.. Bu ayarda çok konforlu bir sürüş yapabiliyor.

Bu kadro işi hakikaten çok acaip..Yol bisikletlerimin birinde 55 kadro, birinde 52 kadro kullanıyorum.. Kadro yapıları farklı, yan yana koyulduklarında kritik noktaların hepsinin yükseklikleri aynı geliyor.

@Candan Biberci
Seleborusu sizin boyunuza göre ayarlanabildiyse sizin bisikletiniz zatrn yol geometrisine kavuşmuştur. Yani yandan bakınca sele gidondan bir karış aşağıda olsa gerek. Ben gison böyle çok aşağıda olunca rahat edemiyorum. Evet apış arama göre kadro büyük ama mevcut mosso bisikletimde aynı şekilde ve ben böyle daha rahat hissediyorum. Küçük kadrolarda gidon kucağımda gibi hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@çağrı can
Evet o kadar olmasada yakınlaşıyor.Tabi sen nasıl rahat ediyorsan onu tercih edeceksin.
Shimano Aim İntegrated Sportif Barendli elciklede konforunu arttırdım.İsoZone dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
image.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Trek bisiklet alıpta, reklamcıda Tıırek diye sticker yaptırıp yapıştırmaz isem namerdim

• Beğen
@Candan Biberci
Abi sele kendi selesi mi?
Benim boy 1.83 bacak boyum 91 cm.
22.5 ladro tercih ettim yanlış mı yaptım?

• Beğen
Bir de fx 72 ve 7.3 e kelebek gidon takmakla ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız ? Örnegin geometrisi gidonu kelebek gidona uygun mu ? Sizce kullanışlı olur mu gibi. Tşkler

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Trekin isozone kelebek gidonu olsa çok iyi oldurdu. İsozonu söküp düz gidon takmazdım :-D

@joachim
Tur bisikleti için trek fx serisini tercih eden çok kişi var. Ben de düşünüyorum kelebek gidonu.
Biraz sportif bi bisiklet belki kelebek gidon bozabilir bunu

@joachim
Hocam fitness bike olarak geçiyo fx serisi.
Mesela Fx 7.9 a bakarsanız full karbon 105 donanınlıydı herhalde.
Daha sportif bir bisiklet. Spor amaçlı üretselerdi üzerine bagaj çamurluk delikleri koymazlardı ama.
Bence bir sorun olmaz ne olabilir ki? Kelebek gidon bence sorun çıkarmaz

• Beğen
Tepkiler: joachim
Geri