Selamlar
Yani cok yorum okudum da , böyle abartı ve şişirme bi yazi çok nadir gördüm..
Abicim sen bike fit olayini nasil gözünde bu kadar büyütmüssün, okurken ara ara gülme geldi.. sen istersen saatlerce otur sohbet et çaylar gelsin, ne kadar biniyosun falan nasil gidiyo e bide açma germe hareketleri falan yaparken masaj yapsinlar sana ne dersin?
Ya sen burayi bakkal dükkani mi zannettin hayirdir patlak lastikle gelmissin paso onu anlatiyosun yalpaliyodu yok 1 gun once cagirdi odur budur noooooooluyoruz nedir bu kadar paragraflar yazdiracak sana burdaki insanlara şakşak yaptiracak yazilar yaziyosun.. tabiki sen kendi lastigini sisireceksin, adamin zamani kiymetli senin bide lastigini mi degistirecek?
Istersen haftada 500 km yap yada 50 km yap, senin bisikletine yapilacak ayar belli, bazen 45 dk oturursun sadece selen 1 santim geri gider, bazen de 5 tane ayarin birden degisir, rakamlar acilar neyse odur.. zaten fit yapildiktan sonra sen bir denersin , agrin varsa tekrar gidersin, bu isin raconu zaten boyle.. 3 saat fitten sonra sen saniyor musun ki tekrar agrisi olmuyo insanlarin veya tekrar ayni kisiye fite gitmiyorlar? Sedece ve sadece Aerobar olayinda hakli olabilirsin, onu da tek basina buraya yazamiyacagina gore , patlak lastikle 2 paragraf yemekteyiz programindaki gibi laf salatasi yapmissin.
Yani abartacam diye bu kadar komik olmaya gerek yoktu bence.. sana çaylar soylenseydi muabbet edilseydi ve sonradan agrin olsa nolacakti ? O zaman ne yazacaktin? Bide sigara yaktim diyosun, senin neyine bisiklet onu bile sorgulamaya basladim..
Çok basit, ben zaten o sensörlü makineye para veriorum, fit uzmani da gordugunu uyguluyo, bu kadar net, rakamlar açilar neyse o, zaten esnek degilsen bisiklete binmiceksin gidip satranç oynicaksin..
Ben İstanbul'da yasiyorum, Cagri'nin da, Ömer Hayta'nin da, Bora'nin da fitini gordum, herkesin tarzi farkli, sen sonuca bakacaksin ve istediklerini sorgulayacaksin..
Umarim ağrın olmaz da rahat rahat binersin bisikletine
Tesekkurler