erhan erhan
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 850
- İsim
- erhan
- Bisiklet
- b'Twin
aynakol büyük vitesteyken high vidasını biraz gevşetirseniz sürtme sorunu kesilecektir. (bisiklette yazmıyor ama sağdaki olması lazım.)Benimkinde arka vitesler şıkır şıkır geçiyordu. Ön vites büyük aynakoldayken arttırıcının dış tarafına sürtüyordu. Hala da tam ayarlayabilmiş değilim. En sonunda kollardan trim muhabbetiyle sesi kesiyorum.
Vites ayarları için şu iki kaynağı tavsiye ederim:@Efe ÇEPEL hocam nedense ayarlanmıyor H vidası artık hareket etmiyor. Tel gerginliği de sonda. Bilmiyorum idare ediyoruz
hayırlı olsun, çok güzel seçim yapmışsınız.
yeni başlayanlar için spd pedal, spd-sl'e göre daha iyi. sl pedalların oynama açısı çok daha azdır, bu yüzden spd pedala göre başlangıçta sakatlık ihtimali daha yüksek olur.(dizler alışmadığı ve fit henüz oturmadığı için) ben de spd ile başladım fitimi bulup tam anlamıyla alışınca spd-sl'e geçeceğim.
Ürün sayfasında hem kadro hem maşa için 700x36 ya da 650x40 mm'ye kadar diyor. 700x35'in üstüne çıkmamakta fayda var gibi.281126 dosyayı görüntüle281126 dosyayı görüntüledecathlon 700x38bu lastik uyarmi acaba?
700x38 takıldi mi hiç?
Lastiğin decathlon değerlendirmelerinde kullanıcılardan biri triban520 ye takıldığından bahsedilmiş. Triban 520 yabancı kaynakta da 700x36 denmiş önerilen.Ürün sayfasında hem kadro hem maşa için 700x36 ya da 650x40 mm'ye kadar diyor. 700x35'in üstüne çıkmamakta fayda var gibi.
ne 32 olsun ne 36 olsun(link)
32dişliyi, 36dişli yapsak arka arttırıcı çalışır mı?
Bisiklet gelmeden deli sorular..
Lastiğin decathlon değerlendirmelerinde kullanıcılardan biri triban520 ye takıldığından bahsedilmiş. Triban 520 yabancı kaynakta da 700x36 denmiş önerilen.
(link)
Bir de ucuz olsun, çabuk olsun o bakımdan..✋ne 32 olsun ne 36 olsun
11.34 bence tam kararı 😉😉😉
dostum öncelikle yeni bisikletin hayırlı olsun. tebrik ederim. çok güzel ve mantıklı kaliteli bir bisiklet almış oldunBir de ucuz olsun, çabuk olsun o bakımdan..✋
rica ederim dostum güle güle kullanArttırıcı 36 yi desteklemiyorsa girmemek lazım o değişime, teşekkürler Hamza.
@Efe ÇEPEL Lasitkler hayırlı olsun. Ne marka?