portakallimon
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.243
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Carraro
Chaoyang Gravel GP'yi ben de düşünüyordum. Sadece 38 mm'den emin değilim ben de. Decathlon lastik boyu konusunda tutucu davranıyor. Triban 520 kadrosuna 28 mm demelerine rağmen yıllarca 32 mm ile problemsiz kullanan insanlar oldu mesela.1-) chaoyang gravel lastik - çifti 260 tl
bu lastik iyi midir hiçbir fikrim yok, internette geri dönüş bulamadım. fiyatı çok uygun fakat 38’lik bizim bisikletlere maks 36 denmiş, uyar mı, bilmem.
(link)
2-) schwalbe g-one 700x35 - çifti 1100 tl.
bu lastik instagram’da gördüğümüz hemen hemen tüm gravelcilerin kullandığı, kendini kanıtlamış, bütün yorumların olumlu olduğu bir lastik. ama pahalı. (hiçbir şey sağlıktan, güvenlikten önemli değil diyip alabilirim, sonuçta bisiklette en önemli parça lastikler.)
(link)
3-) rubena sky scylla - çifti 400 lira. bunla ilgili de bir geri dönüş bulamadım. lastik yapı itibariyle diğerlerinden farklı. cyclecross lastiği olarak geçiyor. tamamen fiyatından dolayı daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
(link)
açıkçası çok da farklı bir seçenek bulamadım, bu üçünden birini alacağım herhalde.
Bir de RC 500 için lastik boyutlarını test eden bir sayfa vardı. 40 mm'ye kadar kullanıyorlar. Ama uzun süre kullanımda kadroya zarar verir mi bilmiyorum.
(link)