Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Kerim49 her çeşit yerde yatanlar oldu. Camide, akaryakıt istasyonlarının yeşil alanlarında, restaurantların camekanlı bölümlerinde, öğretmen evlerinde ve hatta otoparkta, beton üzerine mat serip yatanlar bile oldu...
@Kerim49 katılacak mısınız...

@Süper Dede Allah katılmayı nasip etsin, 15-20 gün insan yabanda da yatsa ölmez , yada kurda kuşa yem olmaz. Ha olacak olan her yerde olur. Kadere inanırım. Olmaz denilen bir çok şeyin vuku bulduğunada şahit oldum. İnsandan ırak birçok mekan daha korunaklı. Başa gelen bir çok iş İnsandan kaynaklı sebebler yada sonuçlar.Şahsen ben tenha yerlerde yoruldukça yatmayı ve dinlendikten sonra devam etmeyi düşünüyorum. Arada misafirhane ve öğretmenevi tarzı yerlerdede konaklarım illaki.
@Kerim49 buyurun hocam sizde katılın bu maceraya. :harika:

@necmeddin Çakallı'nın melemenini hiç beğenmem zaten, kusmuk gibi, içinde ne olduğu belli değil. Herkes ultralarda 5-6 kilo verir ama sen alıcan galiba... :)
Ben yatar...

@Süper Dede abi sen benimle takıl 20 km dinlen yetişirim ben sana. İki oduna 15 dakkaya hazır yemek. Tereyağlı Mıhlama bile yaparım sana Dedemmm. :D
Abdullahın geçen yılki TTBUR01 raporuna bayılmıştım. Hastalığına gerçekten üzüldüm. Mert de hergün hazırlanıyordu. Bugün talihsiz bir kaza geçirdi. Sınav tarihleri gençleri alabora etti. Ezanların okunduğu şu saatte hayırlı bir şekilde bu yarış olur ve tarihe işlenir. Böyle bir başlığın 20 sayfada kalması şu foruma yakışmıyor.

Sonra diyorlar bisiklet gelişmiyor ülkemizde. Ben çocuklarıma öğretiyorum bu işi. Bayrakta devretmeyi düşünmüyorum. Benimle yarışsınlar ilk önce geçebilirlerse alsınlar bayrağı.

Duam şuki çıktığım hayırlar vesile olacak bu yolda bismillah deyip başlamak. Sonrasının takdiri Rabbimden Vesselam. :harika:

Son düzenleme:
Kısmet olursa bir sonraki ultraya katılmayı çok isterim. Bu seneki güzergah şahaneymiş gerçekten tam benlik. Henüz izne çıkmadım belki tarihi ayarlardım ama kondisyona ihtiyacım var o yüzden riske atmak istemem. Tabii ki iddialı değilim, amacım katılıp tecrübe etmek ve bu sayede 1 seviye yukarı çıkmak. Bitiremesem bile gidebildiği yere kadar götürmek çok güzel olurdu. Lakin öncelikle kondisyon olarak çok çok eksiğim var, hem de ekipman olarak tamamlaman gerekenler var fakat yetişmez.
Bir sonrakine katılmak ümidi ile, konuyu takibe devam edeceğim. Sağlıcakla.

@abidin3714 bu sene nasip olursa sana bir semaver çayı , birde mangal yakacağım. Muhabbet ederiz bol bol . Zilleri takarız oltalara balıkçılığımı da görmüş olursun. Tabi yolun düşerse nasip ve vakit olayı.
Bisiklet işine gelince bir gün oda olur İnşallah. :harika:

Valla ben antrenmanlara devam edıyorum ama durumlar karışık olunca ınsanın kafası karışıyor! Acaba bu yarış olacak mı (pandemıden dolayı) dıye düşünüp duruyorum...

@abidin3714 bu sene nasip olursa sana bir semaver çayı , birde mangal yakacağım. Muhabbet ederiz bol bol . Zilleri takarız oltalara balıkçılığımı da görmüş olursun. Tabi yolun düşerse nasip ve vakit olayı.
Bisiklet işine gelince bir gün oda olur İnşallah. :harika:
Necmeddin kardeşim, Böyle semaver yakıp mangal eşliğinde yemekler filan çok süper amma velakin yarışın bitirme süresi 15 günle sınırlı. Senin teşkilata bakılırsa sen en erken Eylül'de gelirsin finiş noktasına... :koptum: :koptum: :koptum:

227521 dosyayı görüntüleBu kaskı aldım, beyaz olması ttubr deki güzergah göz önüne alınırsa o sıcaklarda iş yapar gibi duruyor. Karizmatik bir kaska benziyor, bakalım gelince kafada nasıl duracak... :D :D :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri