Scudo Sports

Tur Lastik Önerisi - Schwalbe değil Rubena

@m.cakici lastikte raf ömrü önemlidir diye biliyorum.Lastik markaları için yorum yapamam ama, ben 2018 üretimi lastik almazdım.Kolay gelsin.

Scudo
@Kuzbass Teşekkür ederim. Ben de benzer düşüncede idim. Belki bu sezon u es geçip önümüzdeki sezon için alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
@Eroseros Kardeşim, onlar tozluk olarak geçiyor. Sadece sibop tozlanmasın paslanmasın diye varlar.

Herkese selam bugün itibariyle Hollanda tarzı şehir bisikleti aldım. Üzerindeki lastikler 700x42c.
Zırhlı lastik almayı düşünüyorum acaba bu janta ağırlığı da azaltmak adına 700x32 veya 700x35 ölçü lastik uyar mı?

Teşekkürler

@Murat Boynueğri schwalbe gerçekten çok ayrı bir dünya param var ise schwalbe alırım

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
@bonder76 jantınıza uyarsa olur. Jant kalınlığıyla direkt alakalı bi konu bu.

• Beğen
Tepkiler: Ardag77
@OİMTR@bonder76 jantınız minimum desteklediği lastik kalınlığını öğrenmeniz lazım 😄

arkadaşlar benim kafamıkarıştıran bir konu hakkında değerli fikirlerinize danışmak istedim.
carraro 227 kullanıyorum üzerinde ortalama 5 yıldır michelin protek 700x35c lastik kullanıyorum ve memnunum. Bu sene artık hamur özelliğini kaybettiğini düşünerek yenilemek istiyorum.
Fakat Michelin protek 700x32 tanesi 180 tl schwalbe marathon Green Guard 700x32C tanesi 245 tl arada kaldım karar veremedim yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkür ederim.

arkadaşlar benim kafamıkarıştıran bir konu hakkında değerli fikirlerinize danışmak istedim.
carraro 227 kullanıyorum üzerinde ortalama 5 yıldır michelin protek 700x35c lastik kullanıyorum ve memnunum. Bu sene artık hamur özelliğini kaybettiğini düşünerek yenilemek istiyorum.
Fakat Michelin protek 700x32 tanesi 180 tl schwalbe marathon Green Guard 700x32C tanesi 245 tl arada kaldım karar veremedim yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkür ederim.
merhabalar öncelikle latiği kullandığınız ortama göre lastik alın (hava şartlarını baz alarak) açıkçası bi lastiği 5 yıl kullanmak çok doğru değil bana kalırsa çünkü hamur özelliğini kaybediyor şahsen ben mitas kullanıyorum stop thorn özellikli patlamadı henüz (instagram hesabımda ne zaman taktığım ve ilk izlenimleirim var the rider 35) takmak zor geldi lastiğin janta giren kısımları tel galiba ama bi kere zorluk çekiyorsunuz michelini çok tercih etmiyorum çünkü fiyat olarak yüksek ve ödediğiniz para markadan dolayı schwalbe veya mitası tavsiye ederim ama ben mitascıyım fiyat olarak makul ve performans olaraak iyi gibi arada ıslak asfaltta kayıyor ama onun dışında sıkıntı yok gibi dağ bayır kullandım sorun olmadı bence mitas tercih edin.

203739.jpg
Gidip mitas almayin çöpe atarsınız paranızı.sifir Bisikletin uzerinde geldi mitas 700x25 c. 200 km de bombe yapip 250 km de top attı. ☹️Özenip çukurlara ve bozuk yola girmeyip dikkat etmeme rağmen. Kenda bundan kat kat iyidi

Benim Rubena da yaklaşık 700-800 km sonra yanaktan bombe yapmıştı.

Şehir tur bisikletime 2015 yılında schwalbe maraton 700X35 taktırdım 2018 yılında schwalbe 700 X 32 taktırdım, bu gün toplam Strava da kayıtlı 704 günde 27.879 km. Yol yaptım, iyisi çıkana kadar en iyisi Schwalbe dış lastiktir diyorum. İyi günler. _20210520_183206~2.png

schwalbe marathon greenguard zırhlı içlerinde en hafifidir. Dış lastik başkasını tanımam.
On görümle gidip 25 gun önce marathon plus sipariş ettim bike24 te. bakalım gelsin keyfine varayim bisiklet surmenin bari.

@Sinyor güle güle kullan.
IMG_20210520_224623.jpg
8 yıldır yüklü yüksüz olarak schwalbe Marathon Green guard kullanıyorum çok sağlam lastik bir arkadaşım rubena almıştı iki yıl evvel şuan onunkilerden eser yok.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
@Sinyor güle güle kullan.
264673 dosyayı görüntüle
8 yıldır yüklü yüksüz olarak schwalbe Marathon Green guard kullanıyorum çok sağlam lastik bir arkadaşım rubena almıştı iki yıl evvel şuan onunkilerden eser yok.
Teşekkürler. Ohh bee artık full power bastığımda sonunu düşünmiyecegim. Sonunu düşünmemekte beni kahraman his ettirecek. Biraz meditasyon yapıyim

Arkadaşlar 28” şehir tur bisikletime dış lastik almayı düşlüyorum üstündeki lastik dişli ve araziye uygun bir lastik arazi haricinde şehir ve uzun turlarda kullanacağım hafif zıhırlı lastiğe ihtiyacım var ebatlar kaça kaç olması uygun olur marka model tavsiyesi yaparsanız sevinirim

Arkadaşlar 28” şehir tur bisikletime dış lastik almayı düşlüyorum üstündeki lastik dişli ve araziye uygun bir lastik arazi haricinde şehir ve uzun turlarda kullanacağım hafif zıhırlı lastiğe ihtiyacım var ebatlar kaça kaç olması uygun olur marka model tavsiyesi yaparsanız sevinirim
Alacağınız lastiğin kaça kaç olması, jantınızın desteklediği lastik boyutu ile ilgili. Yani bunu bilmemiz gerekiyor.
Ağırlıklı asfalt kullanımı olacaksa Schwalbe marathon racer önerebilirim.
Ayrıca Schwalbe nin marathon serisi için şöyle bir inceleme yazısı bırakayım:
(link)

Arkadaşlar yeni aldığım lastiğin uretim yılı lastigin neresinde yazar?

Arkadaşlar yeni aldığım lastiğin uretim yılı lastigin neresinde yazar?

Şu ana kadar kullandığım hiçbir lastiğin üzerinde imalat tarihinin yazdığını görmedim. Bazı markalar kutuya/ambalaja yazar, bazıları onu bile çok görür.

Geri