Şenol U.
Aktif Üye
- Tepki
- 571
- İsim
- Şenol Ustabaş
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
merhabalar öncelikle latiği kullandığınız ortama göre lastik alın (hava şartlarını baz alarak) açıkçası bi lastiği 5 yıl kullanmak çok doğru değil bana kalırsa çünkü hamur özelliğini kaybediyor şahsen ben mitas kullanıyorum stop thorn özellikli patlamadı henüz (instagram hesabımda ne zaman taktığım ve ilk izlenimleirim var the rider 35) takmak zor geldi lastiğin janta giren kısımları tel galiba ama bi kere zorluk çekiyorsunuz michelini çok tercih etmiyorum çünkü fiyat olarak yüksek ve ödediğiniz para markadan dolayı schwalbe veya mitası tavsiye ederim ama ben mitascıyım fiyat olarak makul ve performans olaraak iyi gibi arada ıslak asfaltta kayıyor ama onun dışında sıkıntı yok gibi dağ bayır kullandım sorun olmadı bence mitas tercih edin.arkadaşlar benim kafamıkarıştıran bir konu hakkında değerli fikirlerinize danışmak istedim.
carraro 227 kullanıyorum üzerinde ortalama 5 yıldır michelin protek 700x35c lastik kullanıyorum ve memnunum. Bu sene artık hamur özelliğini kaybettiğini düşünerek yenilemek istiyorum.
Fakat Michelin protek 700x32 tanesi 180 tl schwalbe marathon Green Guard 700x32C tanesi 245 tl arada kaldım karar veremedim yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkür ederim.
On görümle gidip 25 gun önce marathon plus sipariş ettim bike24 te. bakalım gelsin keyfine varayim bisiklet surmenin bari.schwalbe marathon greenguard zırhlı içlerinde en hafifidir. Dış lastik başkasını tanımam.
Teşekkürler. Ohh bee artık full power bastığımda sonunu düşünmiyecegim. Sonunu düşünmemekte beni kahraman his ettirecek. Biraz meditasyon yapıyim@Sinyor güle güle kullan.
264673 dosyayı görüntüle
8 yıldır yüklü yüksüz olarak schwalbe Marathon Green guard kullanıyorum çok sağlam lastik bir arkadaşım rubena almıştı iki yıl evvel şuan onunkilerden eser yok.
Alacağınız lastiğin kaça kaç olması, jantınızın desteklediği lastik boyutu ile ilgili. Yani bunu bilmemiz gerekiyor.Arkadaşlar 28” şehir tur bisikletime dış lastik almayı düşlüyorum üstündeki lastik dişli ve araziye uygun bir lastik arazi haricinde şehir ve uzun turlarda kullanacağım hafif zıhırlı lastiğe ihtiyacım var ebatlar kaça kaç olması uygun olur marka model tavsiyesi yaparsanız sevinirim
Arkadaşlar yeni aldığım lastiğin uretim yılı lastigin neresinde yazar?