Scudo Sports

Tur Lastik Önerisi - Schwalbe değil Rubena

Mitas yada rubena lastiğin içinde kodlama yok.
Lastik zaten yol tutuşu çok iyi. Üretim tarihi Eski olsa kauçuk sertleşir. Yol tutuşu frenleme viraj hakimiyeti kötüleşir.

böyle bir durum yok.
Lastik çabuk eskiyor. 2 yılda nakavt

Scudo
Merhaba, Peugeot t17 fs 28 jant bir bisikletim var. Kendimce uzun sayılabilecek sürüşler yapıyorum. Geçen sürüşümün sonunda arka lastik patladı. Tamirciye götürdüm. Bana zırhlı lastik almamı önerdi. Sitede biraz araştırdığımda Vittoria’nın lastiklerinin de tavsiye edildiğini gördüm

Vittoria Urbano 700x35 Bisiklet Dış Lastik 9.Seviye Zırhlı

Bu lastik sizce bisikletimle uyumlu mudur? Tavsiye eder misiniz? Lastik ebatım 700x35

Merhaba, Peugeot t17 fs 28 jant bir bisikletim var. Kendimce uzun sayılabilecek sürüşler yapıyorum. Geçen sürüşümün sonunda arka lastik patladı. Tamirciye götürdüm. Bana zırhlı lastik almamı önerdi. Sitede biraz araştırdığımda Vittoria’nın lastiklerinin de tavsiye edildiğini gördüm

Vittoria Urbano 700x35 Bisiklet Dış Lastik 9.Seviye Zırhlı

Bu lastik sizce bisikletimle uyumlu mudur? Tavsiye eder misiniz? Lastik ebatım 700x35

Uyumlu. Daha incesi ve daha kalını da uyumlu, 28-40 mm aralığındaki tüm 700c lastikleri takabilirsiniz.

Giris seviyesi ömrü uzun olan bir lastik onerirmisiniz? Zirhli olmasina gerek yok dümdüz olmasin biraz dişi olsa yeter benim için sehir ici suruyorum. Mtb ye takacağım. 26x1.50 alacağim. Mitas alacaktim ama "mitas lastikler çabuk bitiyor, 2000km de kabak oluyor" gibi yorumlar gördüm. Varmı oneriniz. Bütçe tek lastiğe max 200tl

Giris seviyesi ömrü uzun olan bir lastik onerirmisiniz? Zirhli olmasina gerek yok dümdüz olmasin biraz dişi olsa yeter benim için sehir ici suruyorum. Mtb ye takacağım. 26x1.50 alacağim. Mitas alacaktim ama "mitas lastikler çabuk bitiyor, 2000km de kabak oluyor" gibi yorumlar gördüm. Varmı oneriniz. Bütçe tek lastiğe max 200tl

Ben kullanmadım ama çevremde kullanan birkaç kişi çok memnunlar Çin markası Chaoyang dan.

söylediğiniz rakamlara alınır görünüyor..

Chaoyang kullanan forumdaş varsa tabi bilgi alabilirsek iyi olur.:)

forumda arama butonuna Chaoyang yazınca epey bilgi var. Örn:

Chaoyang lastik

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
(link)

1 çift bu lastiklerden sipariş ettim dün akşam. Bakalım biraz kullanıp lastik hakkındaki yorumlarımı yazacağim buraya. En son 1.75 e karar verdim 100 lira iç lastik tutuyordu bu sefer dis lastiğe ayirdigim butceyi kısmış oluyordum. Bu arada dün adetini 205 tl den 1 cift aldiğim bu lastiğin bugün adet fiyatını 245 yapmış decathlon.

Ben Mitas gripper 700x40c zırhlı kullandım yaklaşık 11bin km yaptım ve sadece bir kere patladı ondada baya bildiğiniz inşaat çivisi girmişti. Lastik 11binde kenarınrdan çatlama yaptı değiştirmek zorunda kaldım. Kar kış yağmur çamur kum heryerde 4 mevsim sürdüm memnundum lastikten. Tavisye ederim.

Selam herkese Kron tx75 kullanıyorum üzerinde gelen lastikler 700x35C. Lastikler iki yılda çatladı kenarlardan. Yazları hafta sonları günde 2 saat falan kullanıyorum. çok uzun yol yapmıyorum. Araştırdığımda Vittoria Urbano ve CST Platinum Protector çıktı karşıma. Bunlar da 2 senede çatlar mı? Çatlayacaksa Mitas falan gibi ucuz bir şeye mi yönelmeliyim? İstanbulda sahil boyunca gidip geliyorum. Caddede otoyolda uzun yol yapmıyorum.

edit: konu aramadan karşıma çıktı biraz eskiymiş hortlatmış oldum galiba başlığı :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Cst platinum protector takalı 4 yıl oldu bende şimdilik bir çatlama vs yok ama saklama ve kullanım koşulları da önemli. Genel olarak memnun etti ama ıslak zemin performansı kötü, bunu bilerek hareket etmekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: brk34
Selam herkese Kron tx75 kullanıyorum üzerinde gelen lastikler 700x35C. Lastikler iki yılda çatladı kenarlardan. Yazları hafta sonları günde 2 saat falan kullanıyorum. çok uzun yol yapmıyorum. Araştırdığımda Vittoria Urbano ve CST Platinum Protector çıktı karşıma. Bunlar da 2 senede çatlar mı? Çatlayacaksa Mitas falan gibi ucuz bir şeye mi yönelmeliyim? İstanbulda sahil boyunca gidip geliyorum. Caddede otoyolda uzun yol yapmıyorum.

edit: konu aramadan karşıma çıktı biraz eskiymiş hortlatmış oldum galiba başlığı :)
Sadece çatlakları var diye ben olsam lastik değiştirmezdim.

Yeni bir bisikletin üzerinde gelen lastikler çok uzun süreler beklemiş gemide depoda vs soğuk sıcak iklim değişikliklerine maruz kalmış olabiliyor yeni ve beklememiş bir lastik onun gibi çatlamayacaktır.

Geri