alper 76
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.737
- Bisiklet
- Scott
@Emre Sefa SEFER Rica ederim, şimdilik çok memnunum inşallah patlak sıkıntım olmaz, hatta keşke daha önce alsaydım diyorum. Ben lastiğe çok dikkat etmeme rağmen bir basınç değeri göremedim ciddi ciddi aradım.70 psi basıyorum benzinlikte hatta "nasıl olur da yazmaz?" diye de şaşırmıştım gözümden kaçmış önceki gibi kalın yanaklı olmadıgından herhalde...Sayeinzde çok para vermedik asıl ben teşekkür ediyorum
@kronik Dostum ben aliexpress ten lazerli lamlalardan almıştım.
Size linkini atayım:
(link)
Aslında lazeirn fazla bir esprisi olmadığını düşünüyorum arıtk ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti. Sonradan ise boruya düz olandan aldım size onun da linkini atayım
(link)
Bu arada memnunum arka lambalardan, çok iyi ışık veriyor, tek sıkıntım bazen lambanın başı aşağı doğru düşüyor-yoldaki titreşimden dolayı- arasıra kontrol etmek gerek.
saygılar,
daha ucuzunu buldum:
(link)
@kronik Dostum ben aliexpress ten lazerli lamlalardan almıştım.
Size linkini atayım:
(link)
Aslında lazeirn fazla bir esprisi olmadığını düşünüyorum arıtk ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti. Sonradan ise boruya düz olandan aldım size onun da linkini atayım
(link)
Bu arada memnunum arka lambalardan, çok iyi ışık veriyor, tek sıkıntım bazen lambanın başı aşağı doğru düşüyor-yoldaki titreşimden dolayı- arasıra kontrol etmek gerek.
saygılar,
daha ucuzunu buldum:
(link)