Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur Lastik Önerisi - Schwalbe değil Rubena

@Emre Özhan Lastik ebat ve yapısı kullanım amacına göre farklılık gösteriyor. İlla ki her lastik arasında fark vardır. Ancak fark edilir, fark edilmez bu birazda kullanıcıya bağlı.
Ben Flash modelini kullanıyorum, konuyu açtığımdan bu yana da kullanmaya devam ediyorum. Walrus modelini kullanmadım ama görünüm itibarı ile araziye bir tık daha yatkın bir lastik çeşidi. Böyle olması da küçük de olsa akıcılık için fark oluşturur.
Sadece asfalt zeminde kullanıyorsanız kesinlikle flash tavsiye ederim ama uzun turlarımda araziye de girerim diyorsanız walrus yararlı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
Scudo
@Emre Sefa SEFER
yorum için teşekkürler.seçim yapacagız artık ama gönlüm walrus tan yana sonuçta o da yol lastiği bozuk yollarda biraz daha tutuş ve konfor istiyorum ve uzun yol konforu.bakalım memnun kalacakmıyım

• Beğen
Tepkiler: Emre Sefa SEFER
@Emre Sefa SEFER abi ben bugün sipariş verdim yanınada schwhalbe 700x35 iç.lastik. 29 ktm u fun kullanıyorum üstünde conti x-king 2.2 lastik vardı. Rubenalar jantıma küçük olurmu acaba

ARKADAŞLAR MERHABA BENİM SALCANO NG650 BİSİKLETİM VAR VE ÜZERİNDE Racing XCM 2.20 Lastik VAR BEN DE (link) ŞU LASTİĞİ ALMAK İSTİYORUM BU LASTİK BANA HIZ KONUSUNDA AZ DA OLSA FAYDASI OLUR MU BİRDE BU DIŞ LASTIKTEN ALSAM İÇ LASTİĞİMİ DE DEĞİŞTİRMEM GEREKİR Mİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

@SELO64 kesinlikle hız konusunda yararı olacaktır. Yazdığınız mesajda görünen üründe zaten iç dış lastik takım olarak yazıyor. Dış lastiği tek alırsanız içi de değiştirmeniz gerekir büyük ihtimal. Çünkü asıl olarak iç lastiklerin de ölçüleri vardır.

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Karaca
@Emre Sefa SEFER gidonu neden o şekilde tercih ettiniz yani demek istediğim ; piyasada bir kaç tane daha türevi var hangisi en mantıklısı tur bisikleti alıcam inşaallah o yüzden size soruyorum

Merhaba konuyu çok bölmeden ben de 29" tur lastiği önerisi isteyebilir miyim? Özellikle 40c taban genişliği civarı tercihim olacak...

@Emre Sefa SEFER Paylaşımınız için sağolun:harika: benim lastikler eskiyince bu seçeneğide göz ardı etmeyeceğim;)
(Not:Şu an ki lastiğim Bontrager LT3 dehşet bir lastik bence ıslak mermerde bile kaydıramadım ama biraz dişli lastik tabi...)

• Beğen
Tepkiler: Emre Sefa SEFER
@Emre Sefa SEFER bu tarz tasarımı kullananların bisikleti yavaş mı yani ?

Dosyalar

• sız.png
    sız.png
    100,7 KB · Okunma: 83
@vatan
Evet Tri bar kullanıyorum ... 48-36-26 32-11 dişli oranına sahibim... Bisikletim aynı zamanda antreman aletim... Hafif rüzgârlı bir havada ortalama 35km/h ile 1 saatten fazla sürebiliyorum... Açıkçası tur gidonlari çok şekilsiz... Evet çok fazla kullanım alanı var ama bence kontrol kaybı biraz fazla çünkü kaba, büyük ve geniş... Yavaslar yani bana göre, bireysel fikir ama bu...

• Beğen
Tepkiler: vatan
Aylar geçti buraya yazamadım.31 aralik 2015 te walruslar elime geldi ama catlak cikti whatsapp hesabindan sporcupazarina ulastim telafi icin flash modelini gondereceklerini soylediler gönderdiler simdi 2 modelde var ama ben hala walruslari cikarmadim.Walrus flash a gore cok kalin zaten max 40psi bayagi konforlu yoldaki titresimleri hic hissettirmiyor gecen cam girdi bayagi yardi ama zirhi geçememiş.yagmurda denedim karda denedim bayagi hosuma gitti arazide arazi lastigi yolda yol lastigi gibi 1.5 cst den sonra cok yavaslarim gibi geldi ama totalde hizlandim biliyorsunuz turkiye yollari kaymak degil 1.5 65psi cst bozuk yolda cukurda kasiste cok yavaslatiyodu walrus uzerinden seke seke gidiyor pek hiz kaybetmiyor http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/1e6f3d14ce3748350facc19d616a1204.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/93b3c3fd07728ce7e5f9414e33c3ea46.jpgDSCF0027.JPG

@Emre Sefa SEFER hocam 2. el Amoeba Scud, 7005 Alüminyum, Shimano Alivio, Alex ACE - 19 26" bisiklet aldım. Bisiklete yeni başlıyorum. Asfaltta arkadaşlarla uzun turlar için antremanlara başladım ama tabii lastiği değiştirmem gerekiyor. Acemilik nedeniyle patlama biraz korkutuyor, tabii asfaltta rahat sürmede önemli...
Aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz?

(link)
Continental (link)
Vittoria Open Corsa CX III

@maksimusss Selam. Hayırlı olsun bisikletiniz iyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız umarım.
(link)
linkteki lastiği öneriyorum. Stokta yok gözüküyor başka sitelerden bakabilirsiniz.

@Emre Sefa SEFER hızlı cevap için teşekkürler hocam... fiyatıda gayet ucuz, benim için ideal olacak ama ağırlık olarak tanesi 800 gr civarı diye biliyorum. Diğer modeller 225 gr falan diyor... Acaba ağırlık olayı çok farkeder mi? biraz bende de kilo var(92) :))

@maksimusss Ben de 100 kilo civarında bir insanım. Henüz lastiğin ağırlığını inceleyecek kadar profesyonel olmadığımı düşünüyorum.
Ağırlık sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Geri