Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turculukta yeni bir taşıma aparatı: Anything case

Scudo
@Bisiklet sever 93

1 kilo filament gitmez zaten buna. Taş çatlasın 150 gr.felan gider hadi 200 gr.de en fazla. ham madde maliyeti ucuzundan olursa 18 lira civarı. Baskı süresi uzun işte, makineyi çok oyalıyor. Akşamdan koyarlarsa sabaha kadar basabilirler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@haldun31

Doğrudur. Ben %100 dolgu (infill) haliyle salladım rakamı. Normal ayarla %20 dolgu basarlar, içi boşluklu şekilde. Ancak çıktının dayanımı biraz şüpheli, çok fazla zorlamayın derim :islik:

@Abdülkadir Ergin
Üstad benim çadır ve uyku tulumunu koydugumda yinede maşadan bağlarım sanırım.yani tüm yükü bu aparata vermem gibi.içi sonuçta boş :) uyarı için sağolun :)

Arkadaşlar bir tanıdığıma yaptırdım 3mm alüminyum’dan cnc de kesildi. Tartmadım ama oldukça hafif oldu.Sanırım ne salsa’ya ne de başka birşeye gerek kalmayacak.

Montajlayıp dry bag takınca tekrar foto atacağım. Bu arada buraya uygun dry bag tavsiyesi olan varsa link paylaşabilri mi? Keyifli sürüşler.

Dosyalar

• 73009979-7AB1-47F4-97DA-CBA8C0027FEB.jpeg
    73009979-7AB1-47F4-97DA-CBA8C0027FEB.jpeg
    1,2 MB · Okunma: 96
  • 4283E01B-5D7B-4883-8602-6ED584D3A541.jpeg
    4283E01B-5D7B-4883-8602-6ED584D3A541.jpeg
    1,1 MB · Okunma: 96
  • 1983F5B4-2CDC-40A5-AA9C-8971627A523C.jpeg
    1983F5B4-2CDC-40A5-AA9C-8971627A523C.jpeg
    1,2 MB · Okunma: 97
  • 733D7F0F-756B-43F5-A972-4B1A5A4A81D5.jpeg
    733D7F0F-756B-43F5-A972-4B1A5A4A81D5.jpeg
    1 MB · Okunma: 92
@evrimvolkan
Gayet basarili olmus dostum harika hatta :)
Maliyeti ne oldu acaba birde isteyene yaptirip satmayi dusunur musun?

@mariokaldato Teşekkür ederim, henüz maaliyet çıkarmadım ama ürünü geliştirip test ettikten sonra yapabilirim.

• Beğen
@evrimvolkan sanırım alttanda(yani bir taban olsa)bir destek olsa bu üründe çok hoş olabilir.benim yaptırdığım modelde alt destek var ve uzun turlarda daha az sıkıntı çıkartır diye düşünüyorum.

• Beğen
@haldun31 haklısın imal ediltikten sonra farkedip tasarımı senin de dediğin gibi düzelttim. Bir sonrakinde öyle yapacağım

• Beğen
Tepkiler: haldun31
@haldun31

Evet yükü tuttugundan daha basarili tasima yapar bence de :)

Zaten tur çantalarinin ömrunu kisaltan en kritik problem yukun çantaya binmesi. Eger alttan sepetimtrak bir destek olsa cantalar daha uzun omurlu olacaktir
prova-cycles-650b-swift-tourer-2.jpg

@evrimvolkan elinize sağlık. Taban kısmi sonradan da takılabilir. Hatta mafsallı bile olabilir. Ama masaya bağlanan sırt kısmında sallanmasını engelleyecek yuva , hatta kauçuk bir kaplama benzeri olması daha oncelikli

• Beğen
Tepkiler: haldun31
Yaklaşık 1.5 senedir ses soluk yok. Anything Cage Lobisi ; proje üzerinde çalışan arkadaşları ölümle tehdit etmiş ya da öldürmüş olabilir .

Yaklaşık 1.5 senedir ses soluk yok. Anything Cage Lobisi ; proje üzerinde çalışan arkadaşları ölümle tehdit etmiş ya da öldürmüş olabilir .
(link)
(link)
şu 2'sini 3D oalrak alalım dedik makineye büyük kaldı, öyle kaldı. Türkiyede genelde tura çıkanlar klasik çantalı takılıyor tek tük bikepacking kullanan var zaten. Kaldı ki bunun birde montaj kısmını uydurmak lazım. Surly yada salsa gibi her yerinde yuva olan kadrolara pek yok. Birde öne sepet ve düz bagaj lobisi vardı onlarda ses yok.

Ön ve arka olarak yapmak için sanayiye düşüncektim vu hafta ama çeşitli sebeplerden dolayı erteledim. Ön ve arka için çeşitli boylarda sepet yapmak istiyorum bende..

@Ronin45 gösterdiğin ürün 345liracik olmus

Sanırım hala bir alternatif bulan yok.

En ucuz çözüm bu olabilir gibi duruyor.
(link)
Tabi maşada her hangi bir yuva yada bağlantı yeri olmadığı için sıkıntı olabilir onun ile ilgili de şöyle bir örnek var.
(link)

@haldun31

Evet yükü tuttugundan daha basarili tasima yapar bence de :)

Zaten tur çantalarinin ömrunu kisaltan en kritik problem yukun çantaya binmesi. Eger alttan sepetimtrak bir destek olsa cantalar daha uzun omurlu olacaktir
178019 dosyayı görüntüle
Bir de öne sepet olayı var ki ülkede bulabileceğimiz sepetler ya devasa yada minik. İkea'da güzel sepetler var öyle yukarıdaki görseldeki gibi değil aralıkları, aynı makarna süzgeci gibi sık fiyat olarak da uygun. Ama şöyle bir sorun var ikea 500 TL internet alış veriş limiti koymuş ve mağazaları da kapalı.
(link)
Medikal sepet yada pnömatik sepeti olarak aratırsanız da örnekler var.

@Samsam Zamanında aliexpressten aldığım metal matara kafeslerini azıcık eğip büküp yapmıştım bir tarafa uyku tulumu öteki tarafa da hamağı takıyordum. Lakin bisikletin ön maşasına montajını bir türlü istediğim gibi yapamadığım için sağa sola sallanıp durdu. Şimdi topladığım bisiklette bir kaç düzenleme ile yapabilirim gibi geldi bir an bunları yazarken kafamda şimşek çaktı.

FH6OQCRJDYUVON9.LARGE.jpg

Marka ayakkabı, marka pantalon......

Ama parasını en iyi hakkeden ise size özel saya yada terzi üretimidir. Vücudunuza , ihtiyaçlarınıza en iyi cevap verir. Çünkü siz ona uymak yerine ürün size uygun yapılir. Diğer seri üretim mallar sanayileşmenin ürünü olup, başta sanayide çalışmak için kırsaldan gelen emekçinin işini görür. Bu gayet normaldir . Birileri de bundan zengin olur. Normal olmayan ise basit bir emekçinin , orta sınıfın bu ürünü statü sembolü olduğunu sanması....

Geri