Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turculukta yeni bir taşıma aparatı: Anything case

Scudo
Alüminyum sülük kafesini mutfak ocağında ısıtıp pense ile şekil vererek bu aparatı elde eden görseller vardı. Bulursam atarim. Tabii ürünün tamamı alüminyum olmalı plastik kısım erimesin diye. Bu şekilde çok daha uygun fiyata halledilebilir.

@Yegah katılıyorum sana pahalı, ucuz maaliyetli çözüm aramaya devam.
@Ozicu neden olmasın bende ucuz bi matara kafesi alıp denicem.
Benim amacım en ucuz maliyet ile işimizi görecek çözümler bulmak.
Selamlar.

@evrimvolkan
hocam ben bu arkadaşın verdiği dosyayı indirdim ve yaptırdım.10 saat bir tanesini yazdırmak sürdü :) hatır için makineyi 20 saat rehin aldım yani ama çook güzel oldu.akşam unutmazsam fotosunu atarım.uzun tura çıkanlara tavsiyem bağaj işi turun en önemli ayağı.kötü bir yükleme sizi zannettiğinizden çok yoruyor(tecrübeyle sabittir :) )

@haldun31 bu arkadaş bir teşekkürü hak etti o zaman :)
foto bekliyoruz, ayrıca test edip tecrübelerini de paylaşırsan sevinirim.
Selamlar

@Atasoy Buda çok mantıklı ve evet ucuz bunu hemen çizip paylaşıyorum öyleyse :)

• Beğen
Tepkiler: BarkinD ve Atasoy
MINIMALIST BIKEPACKING FORK "RACK"
Arkadaşlar fikri aldım 1 tane aynısından çizdim, iki tanede fikri geliştirip çizdim.
Su borusu kelepçesi ile maşaya bağlayabilmek için çıkıntı çizdim.
İmal etmediğim için ölçülerde sıkıntı olabilir fakat bakacağım.
Bu model mantıklı geldi denemek lazım.
Çizimi burada.
(link)

Dosyalar

• m01.jpg
    m01.jpg
    67,3 KB · Okunma: 27
  • m02.jpg
    m02.jpg
    45 KB · Okunma: 25
@haldun31 rica ederim. Hayırlı olsun sağlam oldu mu plastik kadar merak ettim. Ben fiyat sordum 250 TL civarında fiyat verdiler hep.

@evrimvolkan üstad iç kısmını küçük odacıklar şeklinde yapıyor ama dış plastiğinin kalınlığını ayarlıyabilşyorsunuz.burda maliyeti artıran şey yapım süresi dediğim gibi abs plastik tarzı bir ürünle 10 saat tanesi sürdü.tabi bu masaüstü üç d yazıcıydı.endüstriyel olanları daha hızlıdır diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: evrimvolkan
@haldun31 Anladım, teşekkür ederim.
Keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: haldun31
Aslında bizim üniversitede 3d yazıcı var acaba bizim bilgisayarcı arkadaşlara söylesem bana böyle bir şey yaparlarmı acaba yanlış hatırlamıyorsam kg si 80-90 tlydi yani 240 TL nerede 90 TL nerede :)

Geri