Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 22.429
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Bu aralar evde ailemin yanında olmayı çok ister oldum hem epeydir ayrı durduğum için hem onları özledim, hem Denizli doğası gereği daha bana göre hemde bu ara elimi atmışken dikiş makinesi bilgimi geliştirip kendi çantamı yapma niyetindeyim. Yabancı forumlarda tarzancam gayet iş görüyor. Anlamadığım yerlerde "ben çevirmek kelime" (google translate) yardıma yetişiyor.Her şeyi almakla kolaya kaçanlar yerine, bu şekilde KY (Kendin Yap) ürünler üretenlere imrenerek bakıyorum.🙂
@Ronin45(link) buyrun 1 litre kapasite 190 tl
Doğru satan yok. Ama geçenlerde Ankara Emre bisikletten Harun bey ile baya konuştuk üzerine. Dom gorilla cage ya da başka markaların ürünlerine benzer kendisi üretip satmak istiyor. Adet maliyeti 20 lirayı geçmeyecek bir malzeme aslında ancak kalıp işi olayı bozuyor. Bu ve benzer bir ürünün üretimi için önce kalıp çıkartılması gerekiyor, gerisi abs, plastik, kauçuk... yani hammadde ne ise. Ama işte kalıpçılar bir kalıp için 30-90 bin lira arası para istediklerinden şimdilik duruyor proje.Kur artıyor evet ama zaten türkiyede bu aparattan satan yer yok diye biliyorum ?
Hey gidi günler beee Euro 4.82 maşallahBu bikepacking iyi hoşta Türkiye de bizim gibi amatör bisikletçiler için bence iyi değil neden derseniz en önemli neden fiyatı malum döviz kuru 1 euro = 4.82 tl ardından kamp malzemelerime minimal oluyor,heybe daha mantıklı geliyor bana.