Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

TÜRKİYE şampiyonası(20 temmuz)

Scudo
Bu yıl Türkiye Şampiyonasına İzmirden kimler katıldı acaba bilen var mı ?

Emeği geçen ve orada bulunan herkese teşekkürler. Dolu dolu bir hafta sonu geçirdik. Derece yapan arkadaşları da tebrik ederim..

güzel bir şampiyonayı geride bıraktık acısıyla tatlısıyla
gecirdiğim talihsiz kazada beni hastaneye yetiştiren polenez köyün muhtarına (adını hatırlayamıyacağım)muaynne ve pansumanda başımda duran ismini bilmediğim arkadaşlara sonzuz teşekkürler parkurda ambulans vardı ama icinde doktor yok tu bu bir tesadüf değil bilerek yapılmıştır dikkatinizi cekerim ben artık kendi acımı unuttum düştüğümüz icler acısı halimize acıdım böyle bir yarışmada ambulan ve sağlık hizmetini olmaması ciddi kazalarda ilk yardım yok demektir ben yine iyi sayılırım ama başaka kötü kazalarda olabilirdi burdan yuh olsun diyorum dahada söylenecek cok şey var ama neyse yarışta derece yapan aradaşlara tebrikler

benim ilk yarışımdı aksilik ütüne aksilik yaşadım:)
kalkışı ii yaptımm 100m sonra arka artırıcı sorun çıkardıı:) geçen geçti beni orda:)
inişite bi sorun yaşamadım ama düz yolda suluğu duşurdum yanışıkla:) durup almak zorunda kaldım:) tırmanışa geldiğimde ön teker patladı:)yarıştan bi sabah önce 2 tane maxxis iç lastik almıştım o sabahı biri akşam 12 de diğeri patladı durup dururken:) yanımda lastik olmadığından yarışın ilk turunda bırakmak zorunda kaldım:)
ama benım için unutulmaz bır gundu

öncelikle Bilal'e başarılar diliyorum. aslında yarışın benim açımdan tek hedefi Bilal den en geç tur ne zaman yiyeceğimdi ki 2.turda yarışı bırakmak zorunda kaldım. ama çok keyifli bir gündü emeği geçen herkese teşekkürler. yarışın tüm sonuçlarına ne zaman nerede ulaşabiliriz??

@İbrahim ŞİT

merih şu an cok iyi bir performansa sahip bol bol antreman yapıyor bu aralar
daha ne kürsüler görecek:)

herşeyin başlangıcı antreamdır..nekadar abtreman okadar kürsü...

• Beğen
Tepkiler: UMUT34
@Ali İhsan

ihsan abi çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü düştün,sen düştüğünde yüzünde kesin bir yara olacağını düşündüm ama allahtan yüzünde hiç bişey yoktu.ambulansta doktor olmaması ise kesinlikle affedilemeyecek bir hataydı:boese157: . parmağında birşey varmıymış?umarım enyakın zamanda yaraların geçer..

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
mehmet sana katılıyorum antreman önemlidir...

Yarışın sonuçları, detaylı olarak ne zaman açıklanır?
Hadi tur yedik tamam da:D bakalım tur zamanlarımız nasıl, sıramız ne :)

@yamaç kolatan

saolasın yamac bu sporda düşmekte var cıkmakta önemli olan sağlık ama böyle bir şeyi beklemiyordum şok oldum bundan sonra tedbirli olacağız artık nede olsa ambulans var ama doktor yok
şu an iyiyim sol işaret parmağımda hafif bir şiş var film cekildi temiz cıktı vücüdumdaki sıyrıklar kabuk bağladı bile başka bir şeyimda yok hatta bu gün antreman bile yaptım sayılır

yarış çok güzeldi parkur zevkliydi yaklaşık 10-15 dk geç başladım yarışa startda lastiğim patladığı için 3.tura kadar dayanabildim ancak tur yemeden aradaki fark azdı zaten 3 kerede zincir sıkışınca anca bu kadar oldu derece yapan bütün sporcuları tebrik ediyorum düşenlere geçmiş olsun

geçmiş olsun ali abi seni en kısa zamanda aramızda görmek isteriz...
ne olursa olsun geçmişe takılıp kalmayın o oldu bu oldu hep ileri hep ileri
son 4 yarışımdada sorun yaşadım :) o yüzden ileriye odaklanın.. bence :D

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
Polonezköy çok süper bir doğa harikası, benim ilk gidişimdi çok sevdim,öncelikle yarış öncesi klisede kamp kurduğumuza ben çok memnun kaldım iyiki kurmuşuz ortam süperdi.

Yarış parkuru süperdi özellikle ne yalan söyleyim çıkışlar hoşuma gitti,yarışın adı kaç bilal geliyordu aslında herkez tur yememek için eldinde geleni yaptı benide 5.turun sonunda yakaladı ve yarış orda bitti, sıralama olarak iyi bir yerde bitirdim.

Yarışta emeği geçen herkeze bana desteğini esirgemeyen evini acan hakan yazman'a fedzonda yardım eden cem abi'ye yarışın içinde bağıran destek veren herkeze çok teşekkürler,kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum dereceye girenlerede başarılarının devamını diliyorum.

Umuyoru ki Bilal Akgül bizleri olimpiyatta en iyi şekilde temsil edecektir.

@mustea7

olanlara şahit oldum azmine hayran kaldım gerçekten...
ama lastiği yamamak yerine yedek lastik taksaydınız direk, bundan sonra da tubeless a geçebilirsin, o kadar geç başlamana rağmen temponda oldukça iyiydi...

@duyguny

teşekkür ederim öncelikle yedek almamıştım yanıma içinde köpük var diye ama köpük bayatlamışmı ne olmuş bilmiyorum artık fayda etmedi yamadan başka çare olmadı hakeme genç erkeklerde yarışmayı teklif ettim ancak kabul etmedi elimdeb gelen buydu

Geri