Arkadaşlar ben son zamanlardaki yükselen performansımı sadece antremanlara değil, benden hiç bir bilgisini esirgemeyen değerli arkadaşım ve rakibim Bora Tirki'ye (herhalde herkesin en sevdiği bisikletci abisi
..) ve Bilalin sürüş tekniğinden aldığım hazza borçluyum. İkiside son derece tecrübeli bisikletciler. Bora belkide dağ bisikletinin yarış kaçırmadan hala devam eden en eski temsilcisi. Yinede ben onun daha bir bacağı olamam.Çok çalışmam lazım.
Yarış mükemmel geçti tabi benim için. İnsel'le son iki turda müthiş bir çekişme yaşadık. Son turun çıkışında hep arkamdaydı. Sağ bacağımda kramp ağrısı olmasına rağmen dişimi sıkıp son metrelere kadar aynı farkı korumayı başardım.
Ali ihsan ve semra en ciddi düşüşü yapan bisikletcilerdi sanırım,İkisinede çok geçmiş olsun. Ambulans ve doktor yarışdan sonrada yoktu. Halil de belinden sakatlanmış sanırım soğuk su yüzünden. Demekki kızgın vücuda su dökmek ii değil.Büyük geçmiş olsun o da çok formdaydı kapadokyadaki derecesi müthişdi.
Yarışta benim hayran kaldığım kişi dereye uçup kafasını ve çenesini vurmasına rağmen sağ dizi kanlar içinde finişi 2. gören Semra oldu. Semranında kapadokyadaki performansı müthişdi.
Organizasyon diğerleri gibi silikti bu sene ilgi yok denecek kadar azdı,üniversitelilerde gelmese hiç ilgi yoktu denebilir. buna bir çözüm bulmak lazım!
Bu ayrı bir topic olabilir.
Katılan herkesi kutluyor ve tebrik ediyorum.