Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

TÜRKİYE şampiyonası(20 temmuz)

@mustea7

sen eğer specialized taytlı yarışcı isen tebrik ederim.son tur yokuşun orda seni geçtiğimde okadar iyi gidiyordunki, seni önümde sanıp 3. gidiorm diye bayaa basmıştım sonrasında. ama kötü haberi feedzone da öğrendim. yinede tebrikler.
 
Scudo
@jankat

evet o benim teşekkürler senide tebrik ederim sende .ok iyi gidiyordun 2.ci oldun sanırım
 
@serhat alışkan
Daha açıklanmadı. Açıklanında yeni bir başlık altında yayınlayacağım.
 
  • Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Arkadaşlar ben son zamanlardaki yükselen performansımı sadece antremanlara değil, benden hiç bir bilgisini esirgemeyen değerli arkadaşım ve rakibim Bora Tirki'ye (herhalde herkesin en sevdiği bisikletci abisi :) ..) ve Bilalin sürüş tekniğinden aldığım hazza borçluyum. İkiside son derece tecrübeli bisikletciler. Bora belkide dağ bisikletinin yarış kaçırmadan hala devam eden en eski temsilcisi. Yinede ben onun daha bir bacağı olamam.Çok çalışmam lazım.
Yarış mükemmel geçti tabi benim için. İnsel'le son iki turda müthiş bir çekişme yaşadık. Son turun çıkışında hep arkamdaydı. Sağ bacağımda kramp ağrısı olmasına rağmen dişimi sıkıp son metrelere kadar aynı farkı korumayı başardım.
Ali ihsan ve semra en ciddi düşüşü yapan bisikletcilerdi sanırım,İkisinede çok geçmiş olsun. Ambulans ve doktor yarışdan sonrada yoktu. Halil de belinden sakatlanmış sanırım soğuk su yüzünden. Demekki kızgın vücuda su dökmek ii değil.Büyük geçmiş olsun o da çok formdaydı kapadokyadaki derecesi müthişdi.
Yarışta benim hayran kaldığım kişi dereye uçup kafasını ve çenesini vurmasına rağmen sağ dizi kanlar içinde finişi 2. gören Semra oldu. Semranında kapadokyadaki performansı müthişdi.
Organizasyon diğerleri gibi silikti bu sene ilgi yok denecek kadar azdı,üniversitelilerde gelmese hiç ilgi yoktu denebilir. buna bir çözüm bulmak lazım!
Bu ayrı bir topic olabilir.
Katılan herkesi kutluyor ve tebrik ediyorum.
 
@merihpeker


mesela 20 temuzda gidip yarıs izlemek destek olmak yerine kalabalık bir sekilde gezi yapan arkadaslara el atmak derim ben ilk önce
 
@nuriaktürk

evet abicim sana katılıyorum... sanki gittiği yerler kaçıyor hafataya git ne olur... burda aynı çatı altında buluşsakk daha görkemli olsa parkurun heryerinde bağaran çağaran seyirci olsa ne olur fenamı....
neyse abi eskidenmiş o türklük........ :cool:
 
@ultegrax

çok üzgün olarak söylüyorum ki izmir'den sadece ben ve mustafa katıldık yarışa.. ve bizim klubümüz de Samsun OMÜ-SAS..
 
geçmiş olsun kardeşim senin dediğin gibi bende kaza yapdım ambulans boş gelmişdi benm yüzümde darbe vardı ben ne kladar ciddi durumun oldunu bilmediğim halde okadar beklemeye rağmen bir ambulansın içinde güvenlik amaçlı birinin bulunmaması beni gerçekden çok etkiledi önümüzdeki yarışlarda da bu şekilde tedbirsiz bir yarış olucaksa daha çok tehliekeli durumlarda daha büyük sakatlanmalar olabilir bunlara bir önlem alınması gerektiğini düşünüorum bu arada yarışa katılan bütün arkdaşları tebrik ederm önümüzdeki yarışlarda görüşmek ümidiyle
 
Bende kaza yapanlar arasındayım, ama o kadar ciddi değildi. Baldırımı ağaca vurmuştum. Sıcağı sıcağına hissetmedim ama rampa çıkarken iyiden iyiye hissettirmişti kendini. Hemen arkasından da arka aktarıcıyı taşa sürtmüşüm ve yamultmuşum :D Daha parkurun tadını alamadan bırakmak zorunda kaldım.:D
 
federasyon işi gerçekten boşlamış çünkü bu güne kadar sonucları coktan yayınlamış olması lazımdı bunu üzülerek söylüyorum ama türkiyede bisiklet bence acınacak durumda
 
@H.Okyay


Merhaba

Sanırım bir çoğunuz kaza yapmış.Herkese geçmiş olsun.

Sanırım en ciddi kaza Ali İhsan Taş geçirmişti.:eek:

Ben sizleri uyarmıştım.Yine de yarış bu olacak bu vakalar önemli olan diğer yarışlar için deneyim kazanmanız.

Kazanın nedenide önemli sürücüde mi?lastik seçiminde mi?Teknik sürüşte mi? bunları gözden geçirip kritik yapın ve nedenini bulun.

Tüm yarışlarınız kazasız ve başarılı geçsin.
 
yarışta en kritik noktaları tutarak (yarışanın halinden yarışçı anlar) o noktalarda dayanma gücü veren Muammer ve arkadaşlarına, Bora'ya, Cüneyt'e, ismini bilmediğim ama önünden her geçişimde "hadi burcu abla" diyen kardeşlerime, Alican ve Mustafa Kemal'e, feedzone'da bana su uzatan kardeşime, hakan yazman'a ve ismini bilmediğim veya hatırlayamadığım herkese verdikleri destek için teşekkür ederim. Kaza yapanlara geçmiş olsun..
 
hata bendeymiş ben foruma pek girmedim için okumadım bora abi yaprakalrın altındaki kökü görmedik işde orda taklaya geldik :D çok iyi gidiordum ama kaza geliyorum demedi geldi :D herkese yarışlarda başarılar ve dikkatli sürüşler uyarılar içinde tşkrler
 
@Bora TİRKİ

Bora iyi bir noktaya değinmiş. Ben de düşenler içindeydim, sebebi ise tamamen uykususluk ve yorgunluk, ve bunlardan dolayı konsantrasyon ve reflekslerin zayıflaması. Hızlı bir yerde önden kaymayı hissetmeme ve kurtaracak zamanım olmasına rağmen birşey yapamadım.

Bu tabiki sürücü hatası sınıfına giriyor. Herhalde en büyük hatam da o kadar yorgun haldeyken yarışa girmiş olmak. Ama o kadar yolu geldikten, ve o ortamı gördükten sonra yarışa girmeseydim daha çok pişman olurdum. :)

Yarışa katılan herkesi tebrik ederim, ve kaza geçirenlere de çok geçmiş olsun.
 
ben parkuru ılk gordugumde ben kesın kaza yapacam burda demıstım buna engel olmalıydım.kaza yapacam dememın sebeebı yaklasık 4 aydır bısıklete bınmemek ve ınıs sırasında hızlı ınmek.hızlı ınersem kesın olur dıye dusunmustum.kesın bır karara vardım ve ınıslerı bırazda olsa yavas ınmeye gayret osterdım allah sukur kaza yapmaktan kurtuldum.turkıyede en cok keyıfle yarstıgım parkurlardan bırısıydı.tırmanıs bıraz daha az olsaydı daha ıyı olcaktı.:):)
 
Geri