Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'deki ultra maratoncular

Scudo
İyi bakalım. Çorumu geçince ararım sizi . Nasip olursa Merzifonda da karşılarım. :harika:

Aa doğru diyon hacı abi. 22 sinde nasipse Çorum Sungurlu - Samsun Atakum etabı olacak. Merzifon sana uyarsa görüşebiliriz yolda ☺️

İşte olmaz ve Merzifonda olursam mutlaka beklerim. Diğer bir ihtimalle Çorumda köyde olurum ve yine sorun olmaz. İnşallah nasip olur iki lafın belini kırarız. :harika:

19 akşamı Banaz - Uşak
20 akşamı Polatlı - Ankara
21 akşamı Sungurlu - Çorum
22 akşamı Atakum - Samsun nasipse
Link açılmıyor bana... Ayın kaçında Çorum'dan geçeceksiniz?

Kulübe gel abi :

Want to join my Strava cycling club? (link)

19 akşamı Banaz - Uşak
20 akşamı Polatlı - Ankara
21 akşamı Sungurlu - Çorum
22 akşamı Atakum - Samsun nasipse

Kulübe gel abi :

Want to join my Strava cycling club? (link)
Çorum Sungurlu'dan 22 sabah çıkacaksınız değilmi dostum. Bunu teyit edebilir misin ? 21 Cuma günü 24 saat çalışacağım. Cumartesi sabah çıkacağım. Saati denk getirmeye çalışıyorum.:)

Çorum Sungurlu'dan 22 sabah çıkacaksınız değilmi dostum. Bunu teyit edebilir misin ? 21 Cuma günü 24 saat çalışacağım. Cumartesi sabah çıkacağım. Saati denk getirmeye çalışıyorum.:)

Evet abi de yetişemen muhtemelen. Sabahları 06:00'da hareket ederiz diyoruz. He yolda denk getirirsen olur belki.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Merhaba arkadaşlar. Yarın Bursa - Balıkesir- Altınoluk - Bozcaada- Çanakkale- Gelibolu - Erikli- Şarköy- İstanbul turuna başlayacağım. Kesin olmamak üzere güzergahım böyle. Tur için ortalama 8-10 gün süre biçtim ve yaklaşık 800 km yol yapacağım. Turla alakalı genel tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca bu konuda beni en çok düşündüren diğer bir konu da konaklama fiyatları. Yeme içme konusunu a101'den falan bir şekilde hallederim ancak barınma çok maliyetli olacak gibi. Bu konuda tavsiyeleriniz olursa gerçekten çok makbule geçer. Eğer güzergahım üzerinde yaşayan bir arkadaşım varsa beni misafir ederse o da çok güzel olur. Yardımcı olmak isteyenler için numaramı bırakıyorum Whatsapp'tan yazabilirsiniz. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar arkadaşlar. Cep numaram : 0531 265 04 15

Geri