Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'deki ultra maratoncular

@turac000

Evet 20000 lik powerbank 3 - 4 gün kayıt yapmayı sağlıyor.

Scudo
Ankara-Polatlı-Ankara 165 km yapmıştık 4 kişi canım çıkmıştı.Günlük 150-250 km arasını antrenman olarak yapanlar var.
Helaliniz var, hızlıları gıptayla seyrediyoruz.Pedalınıza kuvvet.
Ferraride,woswos'da yol alır,kimi er kimi geç hedefe varır.Tekerinize taş değmesin.

@Metin S.
Nereden gittiniz acaba normal anayoldan mı tali köy yolları mı ?

195 yaptım,ayak tabanlarımın aralıksız günlerce ağrıdığını hatırlarım :booo: Ama bitirmek duygusu bambaşka tabii.

Bunlar turdan 200 km üstü sürüşler. Müsait bir zamanda ben de bi ultra maraton denemesi yapmayı düşünüyorum.

k6nM19.png

pnB5mn.png

Ben de kendi çapımda ultrayım o zaman ; :D
Manisa-Salihli-Manisa 165 km yapmıştım sabah çıktım akşam döndüm.Sart harabeleri Artemis tapınağı gibi yerleri gezdim tozdum yedim içtim dinlendim.Öyle performans sürüşü değildi yani ...

Geçen sene yaptığım Ankara Bursa Ataevler seyahati. 400 km. Kent Meydanı'nda gps'in şarjı bittiği için 383 km yazıyor. Ataevler'e kadar devam ettim.

(link)

21 Ağustos 2019
Giresun - Samsun 185 km
Tur bisikleti
Kişi sayısı: 2
Dona kadar ıslanıp kurumalı bir tur.
Lastik ölçüleri: 26x2.0 - 28x2.0

Dosyalar

• Screenshot_20200918-083520.png
    Screenshot_20200918-083520.png
    86,9 KB · Okunma: 21
Başlığa koşu diye girdim bisiklet çıktı :)

Ortada bir anlam (başlık) kargaşası var. Ultra maratonlar koşunun bir parçasıdır. 42,2 kilometreden uzun koşulara verilen isimdir.

İtirazınız yoksa bilgisayara geçtiğimde başlığı “Türkiye’deki ultra mesafeciler” olarak değiştirmeyi teklif ediyorum :)

@sccetin Konuyu başlatanda açıklamış zaten.Bisiklet sayfasında ultra maraton deyince, bisiklet ile yapılan gelir akla zaten.
Gunluk 160 km üstü yaptığı ve 160 km geçen kişilerin yaptığı turları yazmış konuyu acan arkadaş.
Yanlış anlama olmasın diye isim değiştirilebilir.Bieiklet ile konabilir başa.

Şaka bir yana bu ekipte ben de varım 🤭 @Kilavuz tur bitince forumda konuyu açarım inşallah. Fotolu motolu..

Geri