Daha önce soruldu mu emin değiim ama bu mesafeleri yapan arkadaşlar bu noktaya nasıl geldi? Mümkün olduğunca sık bisiklet sürerek mi, özel bir antrenman programı ile mi?
Kas, eklem ağrıları gibi herhangi bir sorun yaşıyor musunuz? Yaşıyorsanız, nasıl bir çözüm buluyorsunuz. Tecrübelerinizden faydalanmak isteriz
Bu ultra maraton olayı uyuşturucu gibi bir şey. Yoldan döndüğün ilk gün pelte oluyorsun ama ikinci üçüncü günden sonra bir 150+ daha bir 150+ daha yapayım diyorsun. Çok ilginç. Müptelası oldum.
@zlatan_1903
Tabikide ekliyoruz Gidiş mesafesi örneğin 156 km ise dönüşle 312 km oluyor.Kimisi tek yönlü yapıyor 350-400 km sadece gidiş şeklinde yapıyor.
Yaptığım maratonlar genelde tek gidişli olmadı gidiş ve dönüş şeklinde oldu.
@azzurro
Bu hafta bir arkadaş 48 satte 850 km+ denemesi yapacak inşAllah.Bu arkadaş antrenmanlı ben ise günlük 20-25 km arası işe gidip gelirken kullanabiliyorum.Kondüsyondanda öte dayanıklılık ve genetik yatkınlık,pskolojik olarak güçlü olmak esastır.
Eklem ve diz ağrısı normal günlerde olmuyor tur sonunda doğal olarak yorgunluğa bağlı 1-2 gün hafif ağrı olabiliyor.Sonuçta insanız
@azzurro hergün 20 km süren biri rahatlıkla 160 km yapar bence.sadece biraz azim , bakımlı bir bisiklet ve ilk pedal.
ağrılar konusu ise : öldürmeyen acı güçlendirir diyip bitireyim saygılar..
Vedat Karakaya
Tarih:Nisan-2016
Rota :Antalya-Manavgat-İncekum-Antalya
Bisiklet: MTB-yaklaşık 14,5 Kg ,26 inch CST 1.75 düz lastikler
Yük :Tek heybe,malzemelerle yaklaşık 5 kg
Kişi sayısı : Bir
Yaş : 56
Mesafe: 250 Km
Pedal süresi: 10 saat 41 dak
Ortalama hız: 23.41 Km
Alt sınır 160 ise bizim gezi de giriyor bu kapsama o vakit. @mehmetsunu Ancak yolun Tomarza sonrası yol yapım çalışması ve tam karşıdan esen rüzgar ile tam bir dayanıklılık testine dönüşmüştü.