Bu ultra maratoncular topiğine bayılıyorum. Bana neşeli bir hava veriyor. Derdi kederi dağıtıyor. pehlivan tefrikası gibi okuyorum avcı hikayeleri gibi. Sizlerde okusanız gül gül geberirsiniz. Ama ne hikayeler var ne hikayeler. Bir bu topik eğlenceli birde hız topikleri. Serbest atış bedava. Adamın biri gün içerisinde 450 km bisiklet sürmüş ultra maratoncu rekoru elindeymiş. 60 yaşındaki amcam 150 km için 30 üzeri ortalama çıkarmış. Salla salla gül mem.... öhöm neyse efendim konuya dönelim. Ultra maratoncuları herşeye karşın severim çılgın insanlardır, kararlı insanlardır, dayanıklı insanlardır. 150 + bisiklet için az bir hedef değildir. Güç ister, dayanıklılık ister, azim ister, çelik gibi sinir ister, motivasyon ister, sağlam bünye ister. Bizimde gün içinde 180 denemişliğimiz vardır. Bakalım 200 lere taşıyalım diyoruz. gerçi kudret abinin dediği üzere madalya vermeyecekler, sağlık sınırlarını zorlamamak lazım. Bu paylaşımların devam etmesini istiyorum, çünkü deneyimler paylaşılsın. Ondardır küllerini harlandırmam.