Selam,ben Erkin Kalender,Eskişehirde yaşıyorum,10 gün önce 18 yaşımı doldurdum,genç bir kardeşinizim.Farkettiğim üzere son zamanlarda yoğun olarak arkadaş ve sporcu çevrem Herbalife gibi,oturduğunuz yerden gelişmenizi ve kilo vermenizi sağlayacakları iddia edilen icatlara bel bağlamış durumda.Bu konuya el atmak üzere bu fotoğrafı paylaşmak istedim.Eğer birşeyleri başarmak istiyorsanız bunu Herbalife vs. gibi saçma sapan şeylere bel bağlayarak değil,düzenli ve azimli çalışmayla,hedefinize durmadan ilerlemekle başarabilirsiniz..Lütfen bu tür saadet zinciri oluşumlarına kanmayınız,çünkü bu insanlar sizin toplumda en büyük zaaflarınızı çok iyi biliyorlar ve bu zaaflar üzerinden sizi dolandırmaya yelteniyorlar.Sadece bu değil,hiç bir ilaç,-buna L-Karnitin Protein tozları vs dahil-sizi durduğunuz yerde geliştirmez.Eğer bu konuda bir sorunuz olursa lütfen çekinmeden yazın,seve seve yardımcı olurum,herkese İyi günler dilerim...
Ayrıca motive etmek amacıyla BEFORE-AFTER fotoğraflarınızı da paylaşırsanız daha yapıcı bir konu olacaktır fikrindeyim.. 130787 dosyayı görüntüle
Ayrıca motive etmek amacıyla BEFORE-AFTER fotoğraflarınızı da paylaşırsanız daha yapıcı bir konu olacaktır fikrindeyim.. 130787 dosyayı görüntüle