Scudo Sports

Tuzla

@Şeffaf
Sabah sabah kafami patates ettin kanka kalsin o aynakol 3lu vites kolu tak çin mali benim konaya yaptigim sekil

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Şeffaf
Scudo
ya bunda anlaşılmayacak ne var.

ikili aynakol vardı çıkardım üçlü aynakol taktım. orta aktarıcı da ikiliydi ama onun da yerine ya ikili ya üçlü orta aktarıcı takacağım. sti kol da ikili ama aynakol üçlü olduğu için uyumlu değil. hazır üçlü aynakol takmışken üçlü sti kol ve üçlü orta aktarıcı alabilirim. Yani özetle üçlü aynakol için üçlü sti kol ve üçlü orta aktarıcı mı alsam yoksa üçlü aynakol ve ikili sti kol kalsın ama ikili orta aktarıcı alıp üçlü yapmayıp üçlü aynakolu ikili mi kullansam ona karar veremiyorum. ya da üçlü aynakolu çıkarıp ikili aynakol takar, ikili orta aktarıcı alır ikili sti kol ile ikiler giderim. Yoksa üçlü aynakol tak, ikili orta kol al, ikili ön kol tak üçünü çıkar ikisini sok, kolunu çek aynaya üç kere bak etrafında üç tur at kolbastı filan zor işler.

Anlaşılır bir şekilde anlatabildim sanırım. Anlaşılmayacak ne var anlamadım ki. Anlatabiliyor muyum?

@Şeffaf
Sen duz gidon takmiyomuydun la nerden cikti sti kol sekli?

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@Şeffaf
Neyin peşindesin sen haci derdin ne :D

• Beğen
edit

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar. 46 yasindayim. 20 yıla yakındır çoğunlukla yazları bisiklet kullanıyorum. Bisikletim de aynı yaşta :)
Bakırköy'deyken oradaki arkadaşlarla Maçka parkında yapılan yarışlara katılıyordum, birlikte Rumeli fenerine, Belgrad ormanına gider dönerdik. 7 yıl once Kartal'a taşındım. Kartal Bostancı sahilinde kullanıyorum şimdilerde. Spor amaçli. Yeni konu açip selam vermek isterdim ama bulamadım öyle bir buton. Benim gibi yeni bir arkadaşın konusuna dâhil oldum kusura bakmayın.

Kararsız kaldım gene.
Bendeki bu bisiklet 56 kadro yani bana büyük. Kendime uygun 48 kadro bir bisiklet buldum. Onu almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldığım konu bu değil.
Yol bisikleti - şehir bisikleti ikilemine düştüm. Yol bisikletiyle duruş veya başka nedenlerle çok daha az yorulup daha uzun yollar yapabiliyorum. Daha önce iyi bir şehir bisikleti kullanmadım hep kalın lastikli düz maşa kırma bisikletler kullandım. Ve haliyle yorgunluk seviyem de çok yüksekti. Yol bisikletime göre. Kaliteli iyi bir şehir bisikleti alsam, Yol bisikletini satsam. Gene de duruş ve kadro farklılığı nedeniyle aynı yorucu etkileri yaşar mıyım?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
"Ana kol" nasıl bir evrim geçirdi de Aynakol oldu yahu ?

Şehir bisikletine yol bisikleti ayakakbısı olur mu? Veya mtb ayakkabısı. Yani altına da kal filan lazım valla bilmiyorum hangisi uyar nasıl olur ay bi yardım edin

@Şeffaf
Son hali siyah olan mi kanka anlamadim mevzuyu?

@Şeffaf
Kafani asiri yoruyorsun bro. Al bi tane hafif sehir pisleti gez yav hayat kisa degmez Bim'de satilan karbon yola

@mariokaldato
sanırım siyah olan son hali
ama bianchi li olan daha güzel duruyor keşke orjinaline bağlı kalsaymış

• Beğen
@Desert Fox
Bence bu hali daha guzel ; Agresif, gizemli, karbon gorunumlu , full simano aksam pro bisiklet

@Şeffaf
Pedal işi benimde kafami kurcalıyor . Fyatlar vuvvv beybi şekli . Dogaya sinsice karisarak yok olmak istiyorum

• Beğen
@Desert Fox
Yok yok siyah olan ilk haliydi. Turkuaz veya celeste de diyebilirsiniz, bu renge boyadım. Marka zaten değişmedi orijinal Bianchi. Bir tek modelini ve yılını bulamadım. Sattım zaten zararına. Kadro bana fazla büyüktü.

Son düzenleme:
  • Beğen
@Şeffaf
baya güzelmiş ya keşke stok olsaydı, denemek isterdim.

• Beğen
@Şeffaf
Merhaba benim bir sorum olucak yazıcak başkasınıda bulamadım,ben bu bisiklete sahibim (link)

Yakın geçmiş zamanda sağ ön fren kolu kırıldı ve değiştirmem lazım ama alhonga marka oldugu için istanbulda yada internet sitelerinde bulamadım.Yurtdışından gelınce 150 tlye falan gelıyo ve o kadar para ödemek istemedim ve böyle bir ürün buldum (link) acaba bu parça bisikletimdeki fren sistemi ile uyum sağlarmı yada bir sıkıntı çıkartırmı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba sevgili dostlar. Ben bir şeyi çözemedim de, siz nasıl çözdünüz onu şey yapamadım :) bana bir akıl verseniz ben de o aklı alıp kullansam, İki akıllı olsam, akıl akıldan üstündür neyse...

Akşamları sürüş yapmaya başladım. Şimdilik 40-45 km arası sürüyorum. Malum hava şartları da pek ılık değil. Sürüş esnasında terliyorum. Cephe rüzgarı veya kafa rüzgarı diyeyim, sürüşle birlikte karşıdan gelen rüzgar öncelikle karın bölgemi, ardından terleme soğuma etkisiyle sırt tarafımı da bayağı bir üşütüyor. Sırt gene hadi neyse de karın bölgesi üşüdü mü afedersiniz egzoz durmuyor zırt zırt... :)

Decathlon'dan aldığım bisiklet kıyafetleri giyiyorum. Alta hava alan termal bir tişört, üstüne gene termal bir uzun kollu bisiklet forması, onun üstüne de tekrar termal bir tişört daha. Fosforlu en üstteki. Dün akşam 2 kat yani tişört üstüne forma ile çıktım üşüdüm. Bu akşam tişört üstüne forma üstüne tişört gene üşüdüm. Mont giyersem aşırı terletir o da olmaz. Eh üste bir tişört daha mı giyeyim böyle 4 - 5 kat mı giyiniyorsunuz siz? Eskimo gibi kat kat mı giyinmek lazım
Ne yapacağımı şaşırdım yahu

Geri