cemturgood
Aktif Üye
- Tepki
- 619
- İsim
- Cem
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Fatih Topçu da parkur vidyosu çekmiş, o da aynı konuyu dile getiriyor. Zannediyorum dikkate alınır.geçenlerde kısa parkuru mrk edip bi sürüş yapayım dedim ancak seraların aralarından geçen yollar bazı yerlerde çok kötü bakalım nolcak umarım bi önlem alırlar en başta süpürülmesi şart
Geçmiş olsun guzel sert yarıştı15. kilometrede yaşanan kazaya, kaza sonucunda önü havaya kalkan seleye ve kopan jant teli nedeniyle 8 çizen arka tekere rağmen sağlıklı bir şekilde bitirdim
311688 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun guzel sert yarıştı
Son Durak 6 filminin tanitimi gibi olmus15. kilometrede yaşanan kazaya, kaza sonucunda önü havaya kalkan seleye ve kopan jant teli nedeniyle 8 çizen arka tekere rağmen sağlıklı bir şekilde bitirdim
311688 dosyayı görüntüle
Buda yabancı bir yarışçı adam çalılara uçmuş, birkaç kerede zinciri atmasına rağmen 4. sırada bitirmiş
311697 dosyayı görüntüle
Katılıyorum size benimde ilk defa katıldığım bir yarıştı kimi yerde çok daraldı yollar fırtına da cabası zaman sınırı biraz daha esnetilebilirdi belki beni çok zorladı acıkcasıİlk defa katıldım bir daha da katılmam. Her sene aynı bozuk yollara bu kadar kişiyi sokmak kazaya davetiye çıkarmaktır. Kısa parkurdan 20.km yakınında 15 kişilik grup içine yoldaki bozukluk nedeniyle çok kötü düşen oldu. Antalya da başka yol yokmuş gibi hala aksunun bozuk yollarında yarış yapmaya devam etsinler. Akra Gran Fondo'ya katılırım daha iyi. Ha bu arada rüzgarda acayip sertti. Yer yer hamle ile 65km/h buldu. 2-3 sefer kenarda durmak zorunda kaldım. 65kg olunca bisikletle beraber yol kenarına savruluyordum.
Yol/rota konusunda birşey diyemem ancak zaman konusunda organizasyon birşey yapamaz, zira yarış UCI yarışı ve kuralları belli. 😀Katılıyorum size benimde ilk defa katıldığım bir yarıştı kimi yerde çok daraldı yollar fırtına da cabası zaman sınırı biraz daha esnetilebilirdi belki beni çok zorladı acıkcası
kuralları tam bilmiyorum tabi...o zaman fırtınanın azizliği diyelimYol/rota konusunda birşey diyemem ancak zaman konusunda organizasyon birşey yapamaz, zira yarış UCI yarışı ve kuralları belli. 😀
Nasıl yani Antalya Manavgat yolunda mı yarışalım?Hep diyorum. Antalya gran fondo milletin gönlü olsun ,yapilmiş olması çin yapilan bir yariştir. Yol yarişi falan degil ,biraz daha abartirlarsa gravel yariş kategorisine girer. Parkura bak her yıl ayni , aksunun seralarinin arasindaki bozuk yollar. Organizasyonun gücü Antalya-Manavgat karayolunu kapamaya yetmiyor sanirim. Akra gran fondo parkuru cok daha iyi..