Scudo Sports

UCI Nirvana Gran Fondo Antalya - 2023

Hangi parkurda yarışacaksınız?

• Uzun Parkur

• Kısa Parkur

• Zamana Karşı (TT)

• Paracycling

• Toplam katılım
    18
Son kayıt tarihi 9 Kasım 2023 olarak açıklandı. Kimler geliyor?

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Scudo
geçenlerde kısa parkuru mrk edip bi sürüş yapayım dedim ancak seraların aralarından geçen yollar bazı yerlerde çok kötü bakalım nolcak umarım bi önlem alırlar en başta süpürülmesi şart

• Beğen
Tepkiler: cemturgood
geçenlerde kısa parkuru mrk edip bi sürüş yapayım dedim ancak seraların aralarından geçen yollar bazı yerlerde çok kötü bakalım nolcak umarım bi önlem alırlar en başta süpürülmesi şart
Fatih Topçu da parkur vidyosu çekmiş, o da aynı konuyu dile getiriyor. Zannediyorum dikkate alınır.

Bisikleti uçağa koymaktan çekiniyorum, yoksa bu yıl bitmeden bi yarışa katılmayı çok istiyordum ama olacak gibi görünmüyor. Gerçi maliyetler de pek bi acı geliyor tabi.. :)

• Beğen
15. kilometrede yaşanan kazaya, kaza sonucunda önü havaya kalkan seleye ve kopan jant teli nedeniyle 8 çizen arka tekere rağmen sağlıklı bir şekilde bitirdim :)

b9e59348-0a18-4ed7-bb06-eb53eb47944e.JPG

Katılan yarışan emeği geçen herkese tebrikler

Katılan herkese hoş geldiniz geçmiş olsun

• Beğen
İlk defa katıldım bir daha da katılmam. Her sene aynı bozuk yollara bu kadar kişiyi sokmak kazaya davetiye çıkarmaktır. Kısa parkurdan 20.km yakınında 15 kişilik grup içine yoldaki bozukluk nedeniyle çok kötü düşen oldu. Antalya da başka yol yokmuş gibi hala aksunun bozuk yollarında yarış yapmaya devam etsinler. Akra Gran Fondo'ya katılırım daha iyi. Ha bu arada rüzgarda acayip sertti. Yer yer hamle ile 65km/h buldu. 2-3 sefer kenarda durmak zorunda kaldım. 65kg olunca bisikletle beraber yol kenarına savruluyordum.

İlk defa katıldım bir daha da katılmam. Her sene aynı bozuk yollara bu kadar kişiyi sokmak kazaya davetiye çıkarmaktır. Kısa parkurdan 20.km yakınında 15 kişilik grup içine yoldaki bozukluk nedeniyle çok kötü düşen oldu. Antalya da başka yol yokmuş gibi hala aksunun bozuk yollarında yarış yapmaya devam etsinler. Akra Gran Fondo'ya katılırım daha iyi. Ha bu arada rüzgarda acayip sertti. Yer yer hamle ile 65km/h buldu. 2-3 sefer kenarda durmak zorunda kaldım. 65kg olunca bisikletle beraber yol kenarına savruluyordum.
Katılıyorum size benimde ilk defa katıldığım bir yarıştı kimi yerde çok daraldı yollar fırtına da cabası zaman sınırı biraz daha esnetilebilirdi belki beni çok zorladı acıkcası

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Katılıyorum size benimde ilk defa katıldığım bir yarıştı kimi yerde çok daraldı yollar fırtına da cabası zaman sınırı biraz daha esnetilebilirdi belki beni çok zorladı acıkcası
Yol/rota konusunda birşey diyemem ancak zaman konusunda organizasyon birşey yapamaz, zira yarış UCI yarışı ve kuralları belli. 😀

Yol/rota konusunda birşey diyemem ancak zaman konusunda organizasyon birşey yapamaz, zira yarış UCI yarışı ve kuralları belli. 😀
kuralları tam bilmiyorum tabi...o zaman fırtınanın azizliği diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Hep diyorum. Antalya gran fondo milletin gönlü olsun ,yapilmiş olması çin yapilan bir yariştir. Yol yarişi falan degil ,biraz daha abartirlarsa gravel yariş kategorisine girer. Parkura bak her yıl ayni , aksunun seralarinin arasindaki bozuk yollar. Organizasyonun gücü Antalya-Manavgat karayolunu kapamaya yetmiyor sanirim. Akra gran fondo parkuru cok daha iyi..

Hep diyorum. Antalya gran fondo milletin gönlü olsun ,yapilmiş olması çin yapilan bir yariştir. Yol yarişi falan degil ,biraz daha abartirlarsa gravel yariş kategorisine girer. Parkura bak her yıl ayni , aksunun seralarinin arasindaki bozuk yollar. Organizasyonun gücü Antalya-Manavgat karayolunu kapamaya yetmiyor sanirim. Akra gran fondo parkuru cok daha iyi..
Nasıl yani Antalya Manavgat yolunda mı yarışalım?
İnsanlar Parix Roubaix, Strade Bianche gibi yarışları izlerken keyif alıyor, sporcular da bizim yaşadığımızın çok fazla oranında zorlanıyor. Paris otobanında yarışalım mı diyorlar?

bence hem parkur hem de organizasyon anlaminda , basarili bir yaris. bizim takim olarak hedef yarisimiz her zaman., evet kazalar oluyor ancak her yaris da bu ne yazik ki yasanabiliyor. En son İzmir 'de yoldaki olmus kediye ne yazik ki carpilmasi sonucunda kac kisi dustu. bu rotadaki en zorlu durum ruzgar hatta firtinaydi. hepimizi cok cok etkiledi. benim tek sikayetim su ; start noktasinda once herkesi yas kategorisine gore siniflandirmaya calistilar ayrica yas fark etmeksizin kadin yarismacilari en one almaya calistilar. fakat sadece eglenmeye gelen , normal spor ayakkabi ile yarisan kadin sporcular da bu kafilenin icinde oldular. dolayisiyla hem yasimiz nedeniyle arkalarda yerlestik hem de takim olarak ayristik. ancak sonra bununla ugrasilamayinca herkesi serbest biraktilar ama bizler geride kalmis olduk. cikis ile beraber de ufak bir kaos yasandi.

Geri