a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.602
321440 dosyayı görüntülesitede bu şekilde görünüyor.
Bursa dan 2-3 kişi gelmeyi düşünüyoruz. Kısa parkur hep aynıymış sanırım. Yollar nasıl? Bu paraya değer mi gerçekten? Daha önceden giden gitmiş olan arkadaşlarımdan bilgi bekliyorum.
erken kayit fiyatlari sanirim benim belirttiklerim. su anki fiyatlar daha da beter olmus., bir yarisa , yakit , yemek , otel, katilim ucreti vs 15000 TL ayirmak , su an icin buyuk bir bedel degil mi ?321440 dosyayı görüntülesitede bu şekilde görünüyor.
geçen sene katılmıştım bu senede akra ve başkente katıldım kıyaslama yapacak olursam şahsi fikrim her hangi bir fark olmadığı yönünde UCI olması organizasyon anlamıda bi fark oluşturmamış.Aslında ücretin bu seviyelerde olmasının nedeni UCI yarışı olması ve dolayısıyla UCI Gran Fondo Dünya Şampiyonası için kota vermesi. Yabancı sporcular da bu yarışa ilgi gösteriyorlar. Sanırım bu da ücretlerin bu seviyelere çıkmasına neden oluyor. Aslında Türkiye'den sporcu lisansı olan sporcular için özel bir fiyatlandırma yapılsa çok daha iyi olabilir.
erken kayit fiyatlari sanirim benim belirttiklerim. su anki fiyatlar daha da beter olmus., bir yarisa , yakit , yemek , otel, katilim ucreti vs 15000 TL ayirmak , su an icin buyuk bir bedel degil mi ?
Bursa dan 2-3 kişi gelmeyi düşünüyoruz. Kısa parkur hep aynıymış sanırım. Yollar nasıl? Bu paraya değer mi gerçekten? Daha önceden giden gitmiş olan arkadaşlarımdan bilgi bekliyorum.
geçen sene katılmıştım bu senede akra ve başkente katıldım kıyaslama yapacak olursam şahsi fikrim her hangi bir fark olmadığı yönünde UCI olması organizasyon anlamıda bi fark oluşturmamış.
antalyaya yakın değilseniz çok fazla sağlam bir sponsor lazım
ilk olarak kundu oteller bölgesinden geçeceksinizz sonrasında yaklaşık 20kmlik sıcak asfalt yol çok ii expo 2016 alanını geçtikten sonra kısa ve uzun olarak ayrılıyor sonrasında farklı köy yollarına giriyor her iki parkurda 2 tane tırmanış var kısa ama sert %10 civari sanırım kısaya katılmıştım uzundaki durumu bilmiyorum o yüzden
Ben katılmadım ama daha 2 gün önce kısa rotayı sürdüm. epey keyifli bir rota. kemer akranın da rotasını sürmüştüm. tırmanış bakımından karşılaştırmak gerekirse Nirvana tırmanışları epey keyifli. aksu merkeze geldikten sonra çok dik bir rampa var. tabi bu daha başlangıç sonra keyifli rampa dizisi geliyor. Tek rampa denilebilir ama birkaç defa dönüyorsun rampa çıkıyorsun dönüyorsun rampa çıkıyorsun 😅Bursa dan 2-3 kişi gelmeyi düşünüyoruz. Kısa parkur hep aynıymış sanırım. Yollar nasıl? Bu paraya değer mi gerçekten? Daha önceden giden gitmiş olan arkadaşlarımdan bilgi bekliyorum.
Evet, rüzgar denge bozacak seviyede esiyordu bazı yerlerde. Hatta denge problemi yaşayıp düşen biri olmuştu.Ben katılmadım ama daha 2 gün önce kısa rotayı sürdüm. epey keyifli bir rota. kemer akranın da rotasını sürmüştüm. tırmanış bakımından karşılaştırmak gerekirse Nirvana tırmanışları epey keyifli. aksu merkeze geldikten sonra çok dik bir rampa var. tabi bu daha başlangıç sonra keyifli rampa dizisi geliyor. Tek rampa denilebilir ama birkaç defa dönüyorsun rampa çıkıyorsun dönüyorsun rampa çıkıyorsun 😅
kasımda muhtemelen kafa rüzgarı da olacak. geçen sene girenler bununla epey mücadele etmişler. çay yanında sürerken rüzgar epey sert vurmuş. aero jantı olan bisikletliler zorlanmış tabi.
EXPO daki TT parkurundaki ruzgari tavisye ederim 😂Evet, rüzgar denge bozacak seviyede esiyordu bazı yerlerde. Hatta denge problemi yaşayıp düşen biri olmuştu.
Rüzgarın etkisini görmek için (link)
beklendiği gibi de oldu bi ara baya ii yağdı sonra kesildi klasik antalya yağmuruYarın yarışanları güzel bir yağmur bekliyor gibi duruyor. Katılanlara şimdiden kazasız, belasız sürüşler dilerim.