Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

UCI Nirvana Gran Fondo Antalya - 2023

Hangi parkurda yarışacaksınız?

• Uzun Parkur

• Kısa Parkur

• Zamana Karşı (TT)

• Paracycling

• Toplam katılım
    17
Scudo
Bursa dan 2-3 kişi gelmeyi düşünüyoruz. Kısa parkur hep aynıymış sanırım. Yollar nasıl? Bu paraya değer mi gerçekten? Daha önceden giden gitmiş olan arkadaşlarımdan bilgi bekliyorum.

Bursa dan 2-3 kişi gelmeyi düşünüyoruz. Kısa parkur hep aynıymış sanırım. Yollar nasıl? Bu paraya değer mi gerçekten? Daha önceden giden gitmiş olan arkadaşlarımdan bilgi bekliyorum.

Aslında ücretin bu seviyelerde olmasının nedeni UCI yarışı olması ve dolayısıyla UCI Gran Fondo Dünya Şampiyonası için kota vermesi. Yabancı sporcular da bu yarışa ilgi gösteriyorlar. Sanırım bu da ücretlerin bu seviyelere çıkmasına neden oluyor. Aslında Türkiye'den sporcu lisansı olan sporcular için özel bir fiyatlandırma yapılsa çok daha iyi olabilir.

Aslında ücretin bu seviyelerde olmasının nedeni UCI yarışı olması ve dolayısıyla UCI Gran Fondo Dünya Şampiyonası için kota vermesi. Yabancı sporcular da bu yarışa ilgi gösteriyorlar. Sanırım bu da ücretlerin bu seviyelere çıkmasına neden oluyor. Aslında Türkiye'den sporcu lisansı olan sporcular için özel bir fiyatlandırma yapılsa çok daha iyi olabilir.
geçen sene katılmıştım bu senede akra ve başkente katıldım kıyaslama yapacak olursam şahsi fikrim her hangi bir fark olmadığı yönünde UCI olması organizasyon anlamıda bi fark oluşturmamış.

erken kayit fiyatlari sanirim benim belirttiklerim. su anki fiyatlar daha da beter olmus., bir yarisa , yakit , yemek , otel, katilim ucreti vs 15000 TL ayirmak , su an icin buyuk bir bedel degil mi ?

antalyaya yakın değilseniz çok fazla sağlam bir sponsor lazım :)

ilk olarak kundu oteller bölgesinden geçeceksinizz sonrasında yaklaşık 20kmlik sıcak asfalt yol çok ii expo 2016 alanını geçtikten sonra kısa ve uzun olarak ayrılıyor sonrasında farklı köy yollarına giriyor her iki parkurda 2 tane tırmanış var kısa ama sert %10 civari sanırım kısaya katılmıştım uzundaki durumu bilmiyorum o yüzden

geçen sene katılmıştım bu senede akra ve başkente katıldım kıyaslama yapacak olursam şahsi fikrim her hangi bir fark olmadığı yönünde UCI olması organizasyon anlamıda bi fark oluşturmamış.

antalyaya yakın değilseniz çok fazla sağlam bir sponsor lazım :)

ilk olarak kundu oteller bölgesinden geçeceksinizz sonrasında yaklaşık 20kmlik sıcak asfalt yol çok ii expo 2016 alanını geçtikten sonra kısa ve uzun olarak ayrılıyor sonrasında farklı köy yollarına giriyor her iki parkurda 2 tane tırmanış var kısa ama sert %10 civari sanırım kısaya katılmıştım uzundaki durumu bilmiyorum o yüzden

Ben fiyatın yüksek olmasının normal olduğunu veya organizasyon kalitesinin çok iyi olduğunu söylemiyorum. UCI Gran Fondo Dünya Şampiyonası'na kota veren bir yarış olduğu için birçok yabancı sporcunun da katıldığını ve bu nedenle katılım ücretlerinin döviz üzerinden belirlendiğini düşündüğümü söylüyorum. Öte yandan ülkemizdeki UCI onaylı tek gran fondo yarışı da bu yarış. Haliyle organizasyon da bu gibi unsurları öne sürerek katılım ücretini de o bağlamda 'yüksek' belirliyor.

Şahsen Türk sporcular için özel bir fiyatlandırma yapılabileceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: profmillerson
Ben katılmadım ama daha 2 gün önce kısa rotayı sürdüm. epey keyifli bir rota. kemer akranın da rotasını sürmüştüm. tırmanış bakımından karşılaştırmak gerekirse Nirvana tırmanışları epey keyifli. aksu merkeze geldikten sonra çok dik bir rampa var. tabi bu daha başlangıç sonra keyifli rampa dizisi geliyor. Tek rampa denilebilir ama birkaç defa dönüyorsun rampa çıkıyorsun dönüyorsun rampa çıkıyorsun 😅

kasımda muhtemelen kafa rüzgarı da olacak. geçen sene girenler bununla epey mücadele etmişler. çay yanında sürerken rüzgar epey sert vurmuş. aero jantı olan bisikletliler zorlanmış tabi.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Ben katılmadım ama daha 2 gün önce kısa rotayı sürdüm. epey keyifli bir rota. kemer akranın da rotasını sürmüştüm. tırmanış bakımından karşılaştırmak gerekirse Nirvana tırmanışları epey keyifli. aksu merkeze geldikten sonra çok dik bir rampa var. tabi bu daha başlangıç sonra keyifli rampa dizisi geliyor. Tek rampa denilebilir ama birkaç defa dönüyorsun rampa çıkıyorsun dönüyorsun rampa çıkıyorsun 😅

kasımda muhtemelen kafa rüzgarı da olacak. geçen sene girenler bununla epey mücadele etmişler. çay yanında sürerken rüzgar epey sert vurmuş. aero jantı olan bisikletliler zorlanmış tabi.
Evet, rüzgar denge bozacak seviyede esiyordu bazı yerlerde. Hatta denge problemi yaşayıp düşen biri olmuştu.

Rüzgarın etkisini görmek için (link)

2 sene once katildim parkur dümdüz. Tek bir yokus vardi kisa sert. Berbat bir nötral start ile yarisa bammm diye 45km hiz ile baslayinca daha ilk kilometrelerde çok kazalar olmustu. Parkur bana sıkıcı gelmisti acikcasi. Ama slot kovalayan icin tek alternatif tabi fiyatida ondan bir tik yüksek.

Parkur cok keyifli yarisa katilim cok oluyor 3 senedir katiliyorum organizasyon guzel gecen sene korkunc bir ruzgar vardi perisan olduk turmanislar kisa ama sert kalan ana yollarda surat yuksek koy yollarina girince yollar cok bozuk degil.Gecen seneki ruzgar az kalsin beni bisikletten atiyordu korunakli bir bolgeden yuksek hizla gecerken bir anda acikliga cikinca yandan cok siddetli vurdu ruzgar beklemiyordum jantlar da 50 mm olunca resmen savurdu ama gecen seneki ruzgar her sene olacak diye bir sey yok tabiki.Keyifli bir yaris bence

rüzgar geçen senekine benzer olursa, bisiklet üzerinde durabiliriz inş.

17 kasım mevsim olarak her şeye müsait, hayırlısı :))

• Beğen
Tepkiler: bekirs07
Yarın yarışanları güzel bir yağmur bekliyor gibi duruyor. Katılanlara şimdiden kazasız, belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Mithat T.
Yarın yarışanları güzel bir yağmur bekliyor gibi duruyor. Katılanlara şimdiden kazasız, belasız sürüşler dilerim.
beklendiği gibi de oldu bi ara baya ii yağdı sonra kesildi klasik antalya yağmuru

hızlı olanlar yakalanmadı güzeldi benım acımdan yarış

Gran fondo yarislarinda dereceye girenlere neden doping kontrolu yapilmiyor?

Geri