Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ucuz Aliexpress formaları alınmalı mı?

Bi tane aldım malesef arka cepleri yoktu ama kalitesi güzel :
(link)
Diğeri ise tam olarak süper :
(link)

Scudo
Aliexpress forma aldım hala da elimde mevcut. Ürünlerin bazıları kalite açısından iyiler cidden. Fakat ne olursa olsun aldığım hiç bir ürünün pedi iyi çıkmadı; 5-6 takım kadar denemişimdir. Sonunda Wiggle ve Merlindeki biraz daha bilinen markaların fiyatları uçuk olmayacak şekilde modellerinden aldım. Özellikle dhb, funkier ve altura markaları bu segmentte ürünler barındırıyor. Cidden arada ciddi kalite farkı var. Yani 50+km lerde bu ciddi manada hissediliyor.

Aliexpress deki jelli vs. vs. pedleri de denedim fakat bu bahsettiğim markaların alt segmentindeki ürünleri kadar iyi değil kalitesi. Yani 20 dolara aliexpress'den alt alacağınıza 30-35 dolara bahsettiğim markaların taytını alın. Üst formayı yine aliexpress'den alın:) İlla bütçe işi değil yani. Bu arada ömür olarak da zaten aliexpresstekinin 2 katı gidiyor taytlar:) Yani bir zararınız olmaz. Biraz fırsat kollayıp sonbahar kış aylarında baya makul ürünler denk getirebilirsiniz.

ben de 2 forma aldım, biri iyi çıktı,diğerinin ise denemek için giydikten hemen sonra fermuarı bozuldu.

@Özhan Akgöğ senin de yazdığın gibi forma tamam da tayt işine çok girmemek gerekli.

Bisiklete haftanın 7 günü bindiğim için aliexpress'ten forma almama şansım kalmıyor. Ama unutmamak gereken oranın bir satış sitesi olduğu ve bin çeşit ürün olduğu.
İki takım formam var farklı satıcılardan. İkisinin taytıda günlük 100km üstü sürüşlerde orjinal rakiplerini aratmadı. Ürünleri aratırken kullanıcı yorumlarını baz alın derim. Cidden düzgün, jelli bir askılı tayt - forma ikilisini 20-25 dolara almak büyük nimet. (Mesaj atarsanız daha düşük fatura kesiyorlar gümrük için)
Ürünleri düzgün iki satıcı:
(link)
(link)
İkisinden aldığım taytların pedleri jel ve işini iyi yapıyor. Kumaşları teri atıp hızlı kuruyor ve yıkandığında renk ve formunu kaybetmiyor.

Arkadaşlar Çin den forma almak bu kurlar ile artık mantıklı değil. Beden, Renk stresine girmenize gerek yok.
Dechatlonun indirimlerini takip edin. 29 tl ye kısa askılı tayt (normal fiyat 129 tl) 49 tl ye uzun askılı tayt ( normal fiyat 149 tl) 19 tl ye kışlık eldiven ( normal fiyatı 59 tl) 19 tl ye shimano ayakkanı kılıfı ( normal fiyatı 169 tl ) almışlığım var ve hepsinde s,m,l bedenler vardır xl, xxl gibi bedenler ise bolca bulunuyordu.
Forma bana uyacak mı kalitelimi gibi düşüncelerin içerisinde kaybolmazsınız. Ayrıca herhangi bir sıkıntıda gidin ürünü hemen değiştiriyorlar.

Ben şimdiye kadar aldığım formaları genellikle dechatlon ve aliexpress'ten alıyorum.
Aliexspress'ten aldıklarım dechatlon'dan daha iyi çıktı yani benim hissiyatım o yönde.

@Ercn
Kesinlikle... Decathlon'un sünger ve yıkandıkça formunu yitiren pedli taytlarındansa, düzgün bir satıcıdan jelli tayt almak çok daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Ozy ve Ercn
Var mı güncel aliexpress forma önerisi acaba?
Geçen gün bir set aldım, askılı taytın pedi iyi gibi ancak taytın işçiliği daha iyi olsun isterdim. Bacaklardaki kaydırmazı biraz sıkıntı veriyor. Forma da fena değil ama biraz naylon hissi var, şöyle mesh kumaş bişeyler aradım bulamadım. Sanki tüm formalar aynı gibi aliexpress'te. Ne dersiniz?

Var mı güncel aliexpress forma önerisi acaba?
Geçen gün bir set aldım, askılı taytın pedi iyi gibi ancak taytın işçiliği daha iyi olsun isterdim. Bacaklardaki kaydırmazı biraz sıkıntı veriyor. Forma da fena değil ama biraz naylon hissi var, şöyle mesh kumaş bişeyler aradım bulamadım. Sanki tüm formalar aynı gibi aliexpress'te. Ne dersiniz?

Ben Aliexpressde 3 ayrı yerden forma denedim. Racmmer, YKYW ve Spexcel. En iyisi YKYW, sonra Spexcel, en sona da Racmmer'i koyarım.

• Beğen
Tepkiler: yavz0r
Santic ve Darevie inceleyebilirsiniz.

Geri