Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ürün satıcılarına düşük fiyat yazdırma! (aliexpress)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Bazen forumda görüyorum arkadaşlar, aramızda satıcılara ürün fiyatını düşük yaz şeklinde yorum yapanlar var.
Yapmayın, ülkemizde kaç kişinin hakkına giriyorsunuz. Kul hakkı ödenmez.

Kötü bir niyetle yapmadığınızı biliyorum ama olay düşündüğünüzden, düşündüğümüzden daha ciddi.
Lütfen dikkat edelim...

Scudo
@Gringo1903
'MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ülkemizi millet vergi kaçırsın diye kurmadı? Bir sıkıntın olursa diye demokrasiyi getirdi bu ülkeye. Vergi çok diyorsan bunu demokratik yöntemlerle açıklarsın, vergi kaçırarak değil!!!

@Gringo1903
'MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ülkemizi millet vergi kaçırsın diye kurmadı? Bir sıkıntın olursa diye demokrasiyi getirdi bu ülkeye. Vergi çok diyorsan bunu demokratik yöntemlerle açıklarsın, vergi kaçırarak değil!!!

@TORUKOJİN
Eğitim sisteminin bile pat diye değiştirildiği bir ülkede, ya da tecavüzcülerin tutuksuz yargılanmasını veyahut daha da ilerisi tutuklanmaması da ne kadar demokratik bir ülke olduğumuzu gösteriyor değil mi? Ülkenin halinden bihabersiniz. Vay halinize. :')

@uslsy Ben daha fazlasını ödüyorum. Kimse kimsenin hakkını yiyemez. Sıkıntısı olan sağa sola sataşmadan insan gibi sokakta sokağa çıkar eylem yaparak sesini duyurur.

@TORUKOJİN
Siz ne sıkıntısından bahsediyorsunuz? Konu başlığı ile konuştuklarınız o kadar ayrı şeyler ki. Neyse yahu :) Anlamayacak biri için konuşmaya değmez.
@uslsy Ağabeyim tüm cevabını vermiş. Haydi iyi geceler sana :)

Zenginlerin daha az vergi verdiğini de yazayım da çıldırın :D :D

Oran olarak :D:D

@TORUKOJİN

Trolluk yapıyorsan komik değil. Yapmıyorsan çık sokağa bakalım ne oluyor. Yakında polisi de cengiz çalık limak kolin'e satıp garanti gösterici ve cop başına dolar güvencesi verecekler. Dediğin şeye bak.

• Beğen
Tepkiler: umutntm
@TORUKOJİN konu nedir?Vergi kaçırma mı?Bu mu kul hakkı dediğiniz şey?
Eğer buysa size bir örnek vereyim..Bugün okuduğum bir habere göre,Suriyelilere devlet 1250 lira para veriyormuş..Aylık sanırım..
Alın size kul hakkı..!

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Yatlar, katlar, pırlantalar vb. şeylerin vergisi daha az zaten, onu bilmeyen yok. :D Ama bu vergi kaçırmaya bir bahane değil hocam.

Hoc
@ahlaksız
Hocam suriye'li benim hakkımı yiyor evet ama bu vergi kaçır demekmi? Elin suriye'lisi benim çalışarak kazandığım bölüme bedavadan giriyorsa bunun sorumluları açıkça ortada zaten.

@TORUKOJİN
Vergi kaçırın demedim..Mevzu şu..Adaletin olmadığı bir toplumda,insanlara ''adaletli davranın'' demek rasyonel değildir..

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Az mi veriyo diyelim, hiç vermiyo mu diyelim? 500 milyon TL, 1 milyar TL vergi borçları silinen şirket ve holdingler diyip konuyu uzatmayayım, ÖTV'nin nerlerden alınıp nerlerden alınmadığına ise hiç girmeyelim şimdilik.

Başlığı görünce bu işi yapmak için ne yazıyorsunuz diye soracağını sanmıştım.

Yurtdışı alışveriş yapıp kul hakkı yemek isteyenler google translate amcaya göre aşağı yukarı şöyle birşey yazabilirler:
Dear dealer,
I would like you to write down the price of the product I bought because of the customs problems. Best regards.

@Rip Hayır tam tersi, amerika'da falan polise elini kaldırsan kafaya kurşunu yiyorsun. Polisimizin yetkileri çok kısıtlı, öyle olmasaydı çakma milletvekilleri benim polisime bağıramazdı.

Geri