Scudo Sports

Üsküdar

Scudo
Benim ev camlica da is besiktas akatlarda ikisine de uyarim

merhabalar, her gün biz de o yolu kullanıyoruz. Beykozdan üsküdar ve geri dönüyoruz. günden güne de çoğalıyoruz şuan 6 kişiyiz :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Ben yeni basladim pedallamaya aksam dan ziyade gunduzleri suruyorum bu aralar ama aksam pedallama deneyimi kazanmak isterim

ramazandan dolayı mecbur akşam pedallıyoruz. saat 9:30 gibi harekete geçiyoruz.

Selamlar arkadaslar aksam cikislari icin organize oldugunuzda burdan iletisim kurabilirsek bende katilmak isterim

Konuyu dirilteyim, ben de Üsküdar'da oturuyorum :)

Üsküdardayım tura katılmak isterimde iş güç benim yerimede gezin :)

2011 miş :)

2011'miş :D
Her neyse Üsküdar-Beykoz-Anadolu kavağı rotasını yapmak isteyenler el kaldırsın bakalım. Yaz bitmeden denemek istediğim ama yol arkadaşı bulamadığım için gitmeye çekindiğim bir rota. :D

Üsküdar murat reis mah. Zeynep kamilin altındayım

• Beğen
Tepkiler: Can_517
Bağlarbaşı, yok mu arttıran :)

İşin laylaylom u bir tarafa da, zamanım olsa güzel olurdu.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaman yarat kendine toplanıp bisiklet takımı oluşturalım

İşte o zaman yarat klişelerine hiç giremiyorum. Zira kaptanım :)

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üsküdardan herkese selamlar.Dogrudan kısaca bisiklet ile olan münasebetimden bahsetmek istiyorum.Kemik jant güzel bir bmx bisikletim vardı ilk olarak. Ve onu unutamam :)daha sonra Türkiye gazetesinden bisan aldık. Benimkinin vitesleri çıtçıtlıydı ilk parti :) sonradan sessiz olanlardan verdiler:) 14-15 yaslarimdayken sattım. Bikac yıl sonra kuzenin bayan için olan kadrolusunu"ver bana sen zaten kullanmıyorsun" diyerek alıp demir kaynatıp upgrade etmistim. Boya,vitesler, pedallar vs... :) Daha sonra babam o bisikleti memlekete kaçırınca bisikletle aşağı yukarı 10 yıl aramız açık kalmıştı.taki memleket ziyaretimde tekrar kullanana ve babamın sabah sürüsleriyle ne kadar fitlestigini görünceye kadar :) Kısmetse yakında bulucam aradığım bisikleti. Zaten Forum kullanıcısı olarak profilim herkes gibi biraz anlaşılabiliyor :) Öyle alayım gitsin birtanecilerden değilim. Bazen keşke öyle olabilsem diyorum.Kısaca Merhabalar :) Tekrar herkesin Zafer Bayramını Kutluyorum.

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşbulduk arkadaşlar. Aradığım bisikleti buldum aldm çok şükür. Claud Butler antaeus 29er 2 yıllık bisiklet ama çok kullanılmamış.

Geri