forumun da genel ülke yapısından bir farkı yok ki, zehirli insanlar burada da var.
foruma sürekli giren insan sayısı 400 - 500 var mı onu bile bilmiyorum, bilgili insanların çoğu forumdan çoğu kaçtı.
bugün video platformlarında tanınan arkadaşların ciddi bir bölümü geçmişten bisikletforum üyesiydi. uğramıyorlar bile, neden uğrasın ki?
bilgi birikimi olan yine çok fazla sayıda insan var fakat pek yazmıyorlar, adam zamanını ayırıp bilgi veriyor ve karşılığında bir teşekkür bile yok. teşekkürü geçtim 20 yıldan fazla bisiklet tecrübesi olan insanların yazdıkları tecrübelere karşılık o kadar saçma şeyler yazılıyor ki.
bugün çoğu üye burada duruyorsa buradaki güzel insanların yüzünden.
her konu açanı linçleyecekseniz olmaz o iş, çocuk üyeliği kapatmak istemiş. yerin dibine sokmuşsunuz, size ne? ya da kime ne?
forum zehir saçıyor. geleni linçlediğiniz yetmiyor bir de gideni linçliyorsunuz. 10 yıllık üyeler kaçıyor, çocuk ne yapsın? millet konu açmaya korkuyor forumda, kişisel sorunlarınızı ya da zehrinizi foruma saçmanın bir mantığı yok. herkes için söylemiyorum, yanlış anlamayın. forumda çok sayıda insan şikayetçi bu durumdan.