Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Üyelik sorunları

aynen katılıyorum Önder.'Onursal Üye' değilim ama :) Forumda vakit geçirdikçe artık aynı konuları görmek,tabiri caizse 'bayıyor'.Yeni katılan arkadaşlar için cazip konular,ancak cevapları zaten yazılmış sorulara yorum yapmak,forum müdavimleri için gereksiz geliyor.Forumda zaman geçirdikçe daha ilginç ve faydalı konular ilgi çekiyor bana göre

Scudo
@kustomizer

Sana canı gönülden katılıyorum. Konunun veya kimin nerden nasıl açtığı değil, Açılan konulardan faydalanmak. Gerisi gereksiz sebeptir. Her konuyu kendi açacak olsan zaten gazete veya dergi çıkartırsın. Özellikle ben, Hoşuma giden konuları buraya taşıyorum. Bunu kopyaladı yaptı demek (Hazırlı yan’ın Linki varsa )bence genel anlam da yapılan haksızlıktır.Güzel konu olmasa dahi ben o kişinin ,benim yazdıklarımla konusuna yapılan ilgiyle mutlu olacağını düşünüyorum.O bana yeter zaten.Onursal üye olmak kolay ama Adam gibi bir üye olmak çok zor, hele de böyle güzel bir forum da gereksiz yorum yapan kişilerle aynı çatı altın da olmak ayrı bir sabır istiyor. Bu sabrı bazen gösteremiyorum. :)

Ben daha eski konulara bakıyorum,çok eski üyeler hep bırakmış yada banlanmış..Bu üyeler aktif değil,diğerleri de banlanmış.Tabi banlananlar yönetimsel konudur.Haddimize değil.Ama neden aktif değiller?
Onu da cidden merak ediyorum.:)

Neyse,Dostluklar baki olsun.İyi forumlar.

Esasen forumda aktiflik konusuna sadece rütbe almak amacı ile bakmak biraz acayip olur. 2004 yılında foruma kayıt olmuşum, az önce kontrol ettim. o zamandan bu zamana 3000'den fazla mesaj yazmışım, kaldı ki geçmiş yıllarda database hasarları nedeni ile büyük veri kayıpları yaşadığımız günler de oldu. belki de 5000 mesajı geçmiştim yani. her neyse, forumda çok kısa sürede yönetim kadrosuna girdim ve Yönetici sıfatı ile uzun süreler foruma hizmet ettim. özelde benim ve genelde pek çok aktif arkadaşımın amacı da bu idi, bisiklet sporuna, bisiklet kültürüne hizmet.çoğunun forumdaki rütbelerle ilgisi olmadı, hep daha fazla faydalı olmayı gözettik.

gelelim aktif olmama konusuna :) yakın zamana kadar benim mesajlarımı göremediniz belki. hem onursal üye, hem eski yönetici, hem 2004den bu yana üye.. hayat şartları :) günlerin getirdiği her zaman bol boş zaman, hobilerin için sınırsız imkan olmuyor. evlilik, iş değişikliği gibi günlük zaman çizelgelerimi alt üst edecek değişiklikler sonucu gerek spordan gerek bisikletten ve gerekse forumdan uzun süre ayrı kaldım.

sezon açılırken yine bir aradayız, ne mutlu bana. bisiklete binecek ve foruma ayıracak vaktim var şimdilik ve ben de bunu değerlendirmeye gayret ediyorum.

forumda aktif olmayanlar hakkında olumsuz kanaat taşımıyorum, yaşadıklarımdan görüyorum. insan bazen istese de yapamıyor, bazen de yapamayacaksa bile fazlaca isteyerek fırsat bulabiliyor.

@Murat Reis
Adı nedir acaba ?

Onursal üyeyim diye birçok kişi msn den beni ekleyip bisiklet ve teknik anlamda sorular sordular. Özellikle genç arkadaşlar yaşlarına yakın gördüğü için beni sürekli ekliyorlar, her konuda da sıkılmadan yardımcı oluyorum, benimde hoşuma gidiyor:) Benim yaşımda olup bunu pek fazla yapacak olan yoktur diye tahmin ediyorum, ben normal yaşıtlarıma göre günlük hayatta biraz daha olgun davranış içerisindeyim. Bunun nedenini tecrübesi çok olan yaşı ilerlemiş kişilerin arasında çok fazla vakit geçirmiş olmamdandır.

Arkadaşlarım kız arkadaş peşinde koşuyorlar, ben ise bişeyler kurcalıyorum, sanal ortamda halledemeyeceğim şey yok :)

İşin özü şu ki, genç arkadaşlarda bu rütbenin olması daha iyi olacaktır, gelecek olan yaşı küçük arkadaşlar için çekinmeme sebebi olur. Ben ilk girdiğimde çok fazla özel mesaj atardım, ne nedir öğreneyim diye. Şimdi artık yeterince bilgim var her konuda cevap yazabiliyorum, bir Onursal Üye yim ve mutluyum, 7/24 danışmaya açığım ama mantıklı konularda :)

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@Önder Tarım

sizde guzel acıklamıssınız fakat foruma ben yeni katıldıgımda pek konuları bulamıyodum arama motorunu kullanamıyordum gerci hala kullanamıorum ama googlea yazınca daha kolay buluyorum zaaten googleda forumu gosteriyo bunlar zamanla oluyo ama boyle arkadaslara bakmamak yerine en azından linkleri gosterseniz yardımınız olur cevap yerine, sagolsun yinede cogu arkadas en basit sorulara bile usanmadan cevap veriyo tesekkurler..

bir kişi nick değiştirdikten sonra onun eski adına yapılmış olan alıntılar nick değiştirilmesine rağmen eski adıyla kalıyor. o kişi adına yapılan alıntılarda eski alıntılar olmasına rağmen kişinin yeni adı yazması gerekir. karışıklık oluyor diye söyledim. iyi günler.

Ali bey, alıntı yapılan metin mesajın içine gömüldüğü için daha sonra yapılan bir değişikliği bunu yansıtmak programsal olarak mümkün değil. Kısaca alıntı yapıldıktan sonra metinde yer alan nick bilgisayar için sıradan bir metin değeri taşır.

Bana bildirilmeden kafanıza göre yazılarımı kısıtlama hakkınız varsa eğer bu foruma olan üyeliğimi devam ettirmek istemiyorum. Lütfen en kısa zamanda üyeliğimi iptal ediniz...

merhabalar, üyeliğimi silmek istedim ama yeni konu nasıl açamadıysam üyeliğimi de silemedim, üyeliğimin silinmesini ve en ufak faydam dokunduyda tüm mesajlarla birlikte imha edilmesini canı gönülden talep ediyor ve hayatınızda başarılar diliyorum.

merhabalar, üyeliğimi silmek istedim ama yeni konu nasıl açamadıysam üyeliğimi de silemedim, üyeliğimin silinmesini ve en ufak faydam dokunduyda tüm mesajlarla birlikte imha edilmesini canı gönülden talep ediyor ve hayatınızda başarılar diliyorum.
Bak, alakalı başlığı bulup yazmışsın. Gelişme var 🤣

Artık bir kere girdin kayıt oldun , işin bitti dostum :koptum: bu mesaj 5 sn içinde kendini yok edecektir.dınıdınınnnnn 😁

Arkadaş bugün kayıt olup 4 mesaj atıp sonrasında kime kızdı ben çözemedim. 3 mesajını gördüm 4.sü nedir acaba. Şu anda üyeliği silinmiş değil mi? Sapık herifler silin demiş. Kim ne sapıklık yaptı ki.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
forumun da genel ülke yapısından bir farkı yok ki, zehirli insanlar burada da var.

foruma sürekli giren insan sayısı 400 - 500 var mı onu bile bilmiyorum, bilgili insanların çoğu forumdan çoğu kaçtı.

bugün video platformlarında tanınan arkadaşların ciddi bir bölümü geçmişten bisikletforum üyesiydi. uğramıyorlar bile, neden uğrasın ki?

bilgi birikimi olan yine çok fazla sayıda insan var fakat pek yazmıyorlar, adam zamanını ayırıp bilgi veriyor ve karşılığında bir teşekkür bile yok. teşekkürü geçtim 20 yıldan fazla bisiklet tecrübesi olan insanların yazdıkları tecrübelere karşılık o kadar saçma şeyler yazılıyor ki.

bugün çoğu üye burada duruyorsa buradaki güzel insanların yüzünden.

her konu açanı linçleyecekseniz olmaz o iş, çocuk üyeliği kapatmak istemiş. yerin dibine sokmuşsunuz, size ne? ya da kime ne?

forum zehir saçıyor. geleni linçlediğiniz yetmiyor bir de gideni linçliyorsunuz. 10 yıllık üyeler kaçıyor, çocuk ne yapsın? millet konu açmaya korkuyor forumda, kişisel sorunlarınızı ya da zehrinizi foruma saçmanın bir mantığı yok. herkes için söylemiyorum, yanlış anlamayın. forumda çok sayıda insan şikayetçi bu durumdan.

forum zehir saçıyor. geleni linçlediğiniz yetmiyor bir de gideni linçliyorsunuz. 10 yıllık üyeler kaçıyor, çocuk ne yapsın?
AliAy isimli 30 yaşındaki "çocuk" olmamış bence.

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc
forumun da genel ülke yapısından bir farkı yok ki, zehirli insanlar burada da var.

foruma sürekli giren insan sayısı 400 - 500 var mı onu bile bilmiyorum, bilgili insanların çoğu forumdan çoğu kaçtı.

bugün video platformlarında tanınan arkadaşların ciddi bir bölümü geçmişten bisikletforum üyesiydi. uğramıyorlar bile, neden uğrasın ki?

bilgi birikimi olan yine çok fazla sayıda insan var fakat pek yazmıyorlar, adam zamanını ayırıp bilgi veriyor ve karşılığında bir teşekkür bile yok. teşekkürü geçtim 20 yıldan fazla bisiklet tecrübesi olan insanların yazdıkları tecrübelere karşılık o kadar saçma şeyler yazılıyor ki.

bugün çoğu üye burada duruyorsa buradaki güzel insanların yüzünden.

her konu açanı linçleyecekseniz olmaz o iş, çocuk üyeliği kapatmak istemiş. yerin dibine sokmuşsunuz, size ne? ya da kime ne?

forum zehir saçıyor. geleni linçlediğiniz yetmiyor bir de gideni linçliyorsunuz. 10 yıllık üyeler kaçıyor, çocuk ne yapsın? millet konu açmaya korkuyor forumda, kişisel sorunlarınızı ya da zehrinizi foruma saçmanın bir mantığı yok. herkes için söylemiyorum, yanlış anlamayın. forumda çok sayıda insan şikayetçi bu durumdan.
Evet liselerdeki gib arka sıralara oturup herkesi dalgaya alan bir ergen grup var forumda

20 sene sonra hortlatiyorum kusura bakmayın foruma yeni kayıt oldum başlık açarken böyle bir uyarı alıyorum "Üyeliğinizin yeni başlık açabilme izni yoktur."

Geri