Sabit26
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- Sabit
Arkadaşlar merhaba. Kron, Salcano, Carrao, Trek, Ghost veya Sedona markalarından birinin bir modelini almak istiyorum. Okulun kampüsü büyük olduğu için ring beklemek yerine Bisikletle gitmek istiyorum her yere. Hangis marka ve modeli önerirsiniz? Bisiklet özelliklerinden pek anlamam ve satıcının insafına da kalmak istemiyorum açıkçası.
- Yokuşlarda ve uzun yolda beni yormayacak.
- Günlük 5-10 km yapacağım ve beni çok az yoracak. Çünkü ciğerlerimde sıkıntı olduğu için çabuk yoruluyorum.
- Mümkünse bisiklete uygun çanta bulabileceğim model olsun. Çünkü hızlı trene bisiklet almıyorlar ben de çantasına koyup taşımayı düşünüyorum.
- 10-15 basamaklı merdivenlerden inerken sıkıntı olmasın.
- Boyum 175 cm. Boyuma göre kadro boyu, jant falan bilmiyorum onları da belirtirseniz sevinirim.
- Eskişehir'de yaşıyorum, Ankara'da okuyorum. Eskişehir ve Ankara'da bulabileceğim Uygun yerleri söyler misiniz?
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
- Yokuşlarda ve uzun yolda beni yormayacak.
- Günlük 5-10 km yapacağım ve beni çok az yoracak. Çünkü ciğerlerimde sıkıntı olduğu için çabuk yoruluyorum.
- Mümkünse bisiklete uygun çanta bulabileceğim model olsun. Çünkü hızlı trene bisiklet almıyorlar ben de çantasına koyup taşımayı düşünüyorum.
- 10-15 basamaklı merdivenlerden inerken sıkıntı olmasın.
- Boyum 175 cm. Boyuma göre kadro boyu, jant falan bilmiyorum onları da belirtirseniz sevinirim.
- Eskişehir'de yaşıyorum, Ankara'da okuyorum. Eskişehir ve Ankara'da bulabileceğim Uygun yerleri söyler misiniz?
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.