TatanQa_tr
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.259
- İsim
- Taner
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Selamlar. Açıkçası biraz gözüm korktu çünkü çok amatörüm. Birde pahalı sanırım ayakkabıları. Pedalı SPD alsam normal ayakkabı ile kullanabilir miyim? Daha sonra ayakkabısını satın alabilirim. Ne olur yorumunuz?
S boyunu daha çok araştırmanızı tavsiye ederim.Tüm bisiklet severlere selam öncelikle, 1 yıldır hibrit bir bisiklet kullanıyorum, ikinci bir bisiklet olarak edr af 105 almak istiyorum ancak boyum 173 cm ve small kadro bir türlü stoklara girmiyor, M kadro alsam büyük mü olur rahat edemem mi diye artık uykum kaçmaya başladı, bu bisikleti kullanan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız pek mutlu olurum, napayım s bekleyeyim mi yoksa m benim için uygun mudur?
kalin konumu yada sele konumu ile alakalı bir problem olabilir.Arkadaşlar bisikleti alalı bir hafta oldu , 100 km sürüş yaptım bunun yarısı tırmanış. Benim sedona 410 kelebek gidonlu kullanıyorum ve anladım ki müthiş konforlu bir bisikletmis edr af ile sırt ağrım oluyor, kollarıma fazla yük biniyor, seleyi öne alıp deneyeceğim bu hafta, daha önemlisi spd pedala geçtim, 2 defa düştüm 😀 fakat sorun ayak tabanim ve parmaklarım müthiş uyuşuyor, neredeyse sürüşü bırakma pozisyonuna geliyorum. Bunun çözümü varmi acaba? Bu arada pedal mtb pedalı shimano 540 modeli. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Üstad hiç aklımda yokken aldım bisikleti sayende. Alet uçuyor yahu ))
Merhaba, sırt ağrısı ve kola fazla yük binmesi gidon ölçünüz ile de alakalı olabilir. Ben benzer sıkıntıları yaşayınca bike fite gittim ve ana tespit gidonun bana göre fazla geniş olmasıydı. 44 cm’yi 42 ile değiştirdim ve bu 2cm küçülme resmen bisikletten aldığınız keyfi artırıyor. İlla fite gitmenize de gerek yok bu arada, gidon genişliği için videolar baya var mutlaka bir fikir verecektir. Ayak tarafındaki sıkıntı ise kal ayarınızın yanlış olmasından kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. O konuda da Çağrı Terzioğlu’nun örnek bir videosu vardır, yardımı dokunacaktır.Arkadaşlar bisikleti alalı bir hafta oldu , 100 km sürüş yaptım bunun yarısı tırmanış. Benim sedona 410 kelebek gidonlu kullanıyorum ve anladım ki müthiş konforlu bir bisikletmis edr af ile sırt ağrım oluyor, kollarıma fazla yük biniyor, seleyi öne alıp deneyeceğim bu hafta, daha önemlisi spd pedala geçtim, 2 defa düştüm 😀 fakat sorun ayak tabanim ve parmaklarım müthiş uyuşuyor, neredeyse sürüşü bırakma pozisyonuna geliyorum. Bunun çözümü varmi acaba? Bu arada pedal mtb pedalı shimano 540 modeli. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
2023 yılında disk frensiz bir yol bisikleti tercih etmezdim diye düşünüyorum. Bence farklı bir model tercih etmek sizin için daha iyi olabilir. 052, 062 gibi modellere bakabilirsiniz.Merhaba, Peugeot F10D katlanır bisikletimden sonra grup sürüşlerine katılabileceğim endurance tarzı yol bisikleti almak istiyorum, Van rysel edr af 105 ve bianchi r0013 modeli fiyat performans olarak ilk gözüme çarpan oldu. Bütçe 25-35k diyebiliriz, tavsiyeleriniz nedir üstadlarım? Bu iki model dışında da olabilir, ayrıca maalesef yaşadığım şehirde decathlon olmadığı için görmeden alabilirim bisikletlerini.
Teşekkürler, Endurance modellerden bakıyorum, Carraro ve salcano modelleri aero genellikle2023 yılında disk frensiz bir yol bisikleti tercih etmezdim diye düşünüyorum. Bence farklı bir model tercih etmek sizin için daha iyi olabilir. 052, 062 gibi modellere bakabilirsiniz.
2023 yılında disk frensiz bir yol bisikleti tercih etmezdim diye düşünüyorum. Bence farklı bir model tercih etmek sizin için daha iyi olabilir. 052, 062 gibi modellere bakabilirsiniz.
Kişisel görüşüm aradaki ağırlık farkına değer, disk fren çok ciddi bir kolaylık.Ben geçtiğimiz ay aldım, açıkçası v fren olması hoşuma bile gitti. Çünkü diskin getirdiği ekstra bir ağırlık yok ve pabuç değişimi gayet kolay.
Handikapları tabi ki var malum. Ben evden direkt çıkarsam ciddi bir yokuş indiğim için elim ciddi ağrıyor. Ama getirdiği hafifliği düşününce dert etmiyorum.
Yağmurlu havada tempolu gidemedim tabi henüz, ona bakmak lazım fakat dün bir panik freni yaptım kayma yapıyor.
Bu bisikletin tek handikapı tellerin ortada oluşu, onu içeriye alsa maliyet artışı olurdu tabi biraz.
Boyunuz , iç bacak boyunuz ve kadro bedenini öğrenebilir miyim?Ben geçtiğimiz ay aldım, açıkçası v fren olması hoşuma bile gitti. Çünkü diskin getirdiği ekstra bir ağırlık yok ve pabuç değişimi gayet kolay.
Handikapları tabi ki var malum. Ben evden direkt çıkarsam ciddi bir yokuş indiğim için elim ciddi ağrıyor. Ama getirdiği hafifliği düşününce dert etmiyorum.
Yağmurlu havada tempolu gidemedim tabi henüz, ona bakmak lazım fakat dün bir panik freni yaptım kayma yapıyor.
Bu bisikletin tek handikapı tellerin ortada oluşu, onu içeriye alsa maliyet artışı olurdu tabi biraz.