Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Van Rysel EDR AF 105 - inceleme

@tajima hayırlı olsun, pedallar uyacaktır ancak normal spd veya spd-sl düşünmediniz sanırım?

Scudo
Selamlar. Açıkçası biraz gözüm korktu çünkü çok amatörüm. Birde pahalı sanırım ayakkabıları. Pedalı SPD alsam normal ayakkabı ile kullanabilir miyim? Daha sonra ayakkabısını satın alabilirim. Ne olur yorumunuz?

Selamlar. Açıkçası biraz gözüm korktu çünkü çok amatörüm. Birde pahalı sanırım ayakkabıları. Pedalı SPD alsam normal ayakkabı ile kullanabilir miyim? Daha sonra ayakkabısını satın alabilirim. Ne olur yorumunuz?

Bir yüzü platform, bir yüzü SPD olan pedallardan alın ( (link) veya (link) ).
Ben 2 bisiklette Shimano'nunkini kullanıyorum, yine Decathlon'un SPD ayakkabısıyla. O ayakkabıyı kullanmadığım sürüşlerde platform tarafını kullanıyorum, büyük rahatlık oluyor. Bisikletle gidip arabayla dönmem (ya da tersi) gerektiğinde o ayakkabılarla araba kullanmak çok zor oluyor, yürümek de öyle. Hem şimdi normal ayakkabıyla, sonra SPD ile kullanma şansınız olur.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Şimdi sordum basit bir pedalla geliyormuş kutusunda. Biraz bisiklete alışıp sonrasında spd'ye geçebilirim. Verdiğiniz linkteki pedallar çok iyi bir fikir gerçekten.

• Beğen
Tüm bisiklet severlere selam öncelikle, 1 yıldır hibrit bir bisiklet kullanıyorum, ikinci bir bisiklet olarak edr af 105 almak istiyorum ancak boyum 173 cm ve small kadro bir türlü stoklara girmiyor, M kadro alsam büyük mü olur rahat edemem mi diye artık uykum kaçmaya başladı, bu bisikleti kullanan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız pek mutlu olurum, napayım s bekleyeyim mi yoksa m benim için uygun mudur?

• Beğen
Tüm bisiklet severlere selam öncelikle, 1 yıldır hibrit bir bisiklet kullanıyorum, ikinci bir bisiklet olarak edr af 105 almak istiyorum ancak boyum 173 cm ve small kadro bir türlü stoklara girmiyor, M kadro alsam büyük mü olur rahat edemem mi diye artık uykum kaçmaya başladı, bu bisikleti kullanan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız pek mutlu olurum, napayım s bekleyeyim mi yoksa m benim için uygun mudur?
S boyunu daha çok araştırmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar bisikleti alalı bir hafta oldu , 100 km sürüş yaptım bunun yarısı tırmanış. Benim sedona 410 kelebek gidonlu kullanıyorum ve anladım ki müthiş konforlu bir bisikletmis:) edr af ile sırt ağrım oluyor, kollarıma fazla yük biniyor, seleyi öne alıp deneyeceğim bu hafta, daha önemlisi spd pedala geçtim, 2 defa düştüm 😀 fakat sorun ayak tabanim ve parmaklarım müthiş uyuşuyor, neredeyse sürüşü bırakma pozisyonuna geliyorum. Bunun çözümü varmi acaba? Bu arada pedal mtb pedalı shimano 540 modeli. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Arkadaşlar bisikleti alalı bir hafta oldu , 100 km sürüş yaptım bunun yarısı tırmanış. Benim sedona 410 kelebek gidonlu kullanıyorum ve anladım ki müthiş konforlu bir bisikletmis:) edr af ile sırt ağrım oluyor, kollarıma fazla yük biniyor, seleyi öne alıp deneyeceğim bu hafta, daha önemlisi spd pedala geçtim, 2 defa düştüm 😀 fakat sorun ayak tabanim ve parmaklarım müthiş uyuşuyor, neredeyse sürüşü bırakma pozisyonuna geliyorum. Bunun çözümü varmi acaba? Bu arada pedal mtb pedalı shimano 540 modeli. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
kalin konumu yada sele konumu ile alakalı bir problem olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Üstad hiç aklımda yokken aldım bisikleti sayende. Alet uçuyor yahu ))

• Beğen
Üstad hiç aklımda yokken aldım bisikleti sayende. Alet uçuyor yahu ))

Hayırlı uğurlu olsun , kazasız boş pedallamalar . Fiyatının üzerinde bisiklet diyeceğim ama , şu an fiyat benim aldığım fiyatla alakasız .

Merhaba, sırt ağrısı ve kola fazla yük binmesi gidon ölçünüz ile de alakalı olabilir. Ben benzer sıkıntıları yaşayınca bike fite gittim ve ana tespit gidonun bana göre fazla geniş olmasıydı. 44 cm’yi 42 ile değiştirdim ve bu 2cm küçülme resmen bisikletten aldığınız keyfi artırıyor. İlla fite gitmenize de gerek yok bu arada, gidon genişliği için videolar baya var mutlaka bir fikir verecektir. Ayak tarafındaki sıkıntı ise kal ayarınızın yanlış olmasından kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. O konuda da Çağrı Terzioğlu’nun örnek bir videosu vardır, yardımı dokunacaktır.

• Beğen
Merhaba, Peugeot F10D katlanır bisikletimden sonra grup sürüşlerine katılabileceğim endurance tarzı yol bisikleti almak istiyorum, Van rysel edr af 105 ve bianchi r0013 modeli fiyat performans olarak ilk gözüme çarpan oldu. Bütçe 25-35k diyebiliriz, tavsiyeleriniz nedir üstadlarım? Bu iki model dışında da olabilir, ayrıca maalesef yaşadığım şehirde decathlon olmadığı için görmeden alabilirim bisikletlerini.

Merhaba, Peugeot F10D katlanır bisikletimden sonra grup sürüşlerine katılabileceğim endurance tarzı yol bisikleti almak istiyorum, Van rysel edr af 105 ve bianchi r0013 modeli fiyat performans olarak ilk gözüme çarpan oldu. Bütçe 25-35k diyebiliriz, tavsiyeleriniz nedir üstadlarım? Bu iki model dışında da olabilir, ayrıca maalesef yaşadığım şehirde decathlon olmadığı için görmeden alabilirim bisikletlerini.
2023 yılında disk frensiz bir yol bisikleti tercih etmezdim diye düşünüyorum. Bence farklı bir model tercih etmek sizin için daha iyi olabilir. 052, 062 gibi modellere bakabilirsiniz.

2023 yılında disk frensiz bir yol bisikleti tercih etmezdim diye düşünüyorum. Bence farklı bir model tercih etmek sizin için daha iyi olabilir. 052, 062 gibi modellere bakabilirsiniz.
Teşekkürler, Endurance modellerden bakıyorum, Carraro ve salcano modelleri aero genellikle

Eğer fren konusunda karar verecek olsaydım disk fren yerine v fren tercih ederdim. Yol bisikletimi çamurda zaten sürmüyorum zemin ıslaksa bile yol bisikletimle çıkmamaya gayret ediyorum. 700x25 lastiklerim inanılmaz kayıyor. Frenin türü pek anlam ifade etmiyor.

Bianchi yanlış görmediysem 9 kg'dan fazla bu pek iyi sayılmaz. Doğru bilgiyi teyit etmek gerekir. Edr af 105 racing 6 jantlar yine racing 900db'den daha hafif ve kaliteli diye anlıyorum.

Ayrıca Decathlon ürünü için gidon ve kadroya ömür boyu garanti veriyor.

Bir de kutudan tork anahtarına kadar çıkıyor. Kurulumu kendiniz yapıyorsunuz.

Ben geçtiğimiz ay aldım, açıkçası v fren olması hoşuma bile gitti. Çünkü diskin getirdiği ekstra bir ağırlık yok ve pabuç değişimi gayet kolay.
Handikapları tabi ki var malum. Ben evden direkt çıkarsam ciddi bir yokuş indiğim için elim ciddi ağrıyor. Ama getirdiği hafifliği düşününce dert etmiyorum.

Yağmurlu havada tempolu gidemedim tabi henüz, ona bakmak lazım fakat dün bir panik freni yaptım kayma yapıyor.

Bu bisikletin tek handikapı tellerin ortada oluşu, onu içeriye alsa maliyet artışı olurdu tabi biraz.

Ben geçtiğimiz ay aldım, açıkçası v fren olması hoşuma bile gitti. Çünkü diskin getirdiği ekstra bir ağırlık yok ve pabuç değişimi gayet kolay.
Handikapları tabi ki var malum. Ben evden direkt çıkarsam ciddi bir yokuş indiğim için elim ciddi ağrıyor. Ama getirdiği hafifliği düşününce dert etmiyorum.

Yağmurlu havada tempolu gidemedim tabi henüz, ona bakmak lazım fakat dün bir panik freni yaptım kayma yapıyor.

Bu bisikletin tek handikapı tellerin ortada oluşu, onu içeriye alsa maliyet artışı olurdu tabi biraz.
Kişisel görüşüm aradaki ağırlık farkına değer, disk fren çok ciddi bir kolaylık.

Bu arada bence handikap değil, kabloları kadrodan geçen bir kadrom var frenlerle ilgili bir değişiklikte ciddi anlamda uğraştırıyor. Yeni bir fren setine geçtiğinizde freni birkaç parçaya bölmek zorunda kalıyorsunuz. yağ iğnesiydi, hidrolik yağıydı derken bir de temizlik derdi çıkıyor. Kişisel konforunuz konusunda bir şey diyemem, ben sadece tellerin esnemesini sevmiyorum. Yoksa hidrolikmiş v frenmiş hepsini yıllarca kullandım. Hassasiyet ve konfor dışında v fren de oldukça iyi durduruyordu dağ bisikletimi.

Boyunuz , iç bacak boyunuz ve kadro bedenini öğrenebilir miyim?

Geri