Mehmet Vidinli
Canyon RoadLite 6.0 - Van Rysel Edc Af 105
- Tepki
- 347
- İsim
- Mehmet Vidinli
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Geçmiş olsun. Sele upgrade'i için güzel bir fırsat gibiMerhaba,
Bugün küçük bir kaza sonucu selemin altındaki demirler yamuldu. Bisiklet ile gelen seleyi kullanmayıp değiştiren var ise talip olabilirim.
Teşkkür ederim.Geçmiş olsun. Sele upgrade'i için güzel bir fırsat gibi
Geçmiş olsun...Bence de orijinal selesi güzel ve rahatsız etmiyor.Merhaba,
Bugün küçük bir kaza sonucu selemin altındaki demirler yamuldu. Bisiklet ile gelen seleyi kullanmayıp değiştiren var ise talip olabilirim.
Merhaba,
Hocam selamlar, Sele ile ilgili decathlomdan bir haber bekliyorum. Olumsuz gelir ise ve hala elinde duruyor ise o zaman senden alacağım. Sağolasın.Ben satıyorum hocam o seleyi . EDR AF 105 orjinal selesi hiç kullanmadım.
decatlondan almadığıma pişmanım zatenArkadaşlar selamlar herkese.Bisikletimi teslim aldığım Eskişehir Decathlona götürüp jantların kontrol edilmesi ve eğer sorun yoksa ilk 6 ay bakımının yapılması için bıraktım.Bugün aradılar ve jantlarımın değişeceğini birkaç güne kadar bakımlarının tamamlanacağını ve bisikletimin teslim edileceğini belirttiler.Daha sonra jantlar geldiğinde yenisiyle değiştireceklerini haber ettiler.Hakikaten bu ilgi ve yaklaşım tarzı bile bisikleti iyi ki Decathlondan almışım dedirtti. Decathlon bisiklet lideri Berker Bey ve Eskişehir Decathlon bisiklet lideri Emir Bey süreç boyunca destek oldular.Ilerleyen zamanlarda süreç hakkında bilgilendirme yaparım.Jantlarla ilgili sorun dışında gerçekten bisikletlerimiz her anlamda memnun ediyor.
Hocam benimki de değişecek. Ama 40 gün oldu hala değişecek bence çok uzun bir süre. Ben süreçten pek memnun değilimArkadaşlar selamlar herkese.Bisikletimi teslim aldığım Eskişehir Decathlona götürüp jantların kontrol edilmesi ve eğer sorun yoksa ilk 6 ay bakımının yapılması için bıraktım.Bugün aradılar ve jantlarımın değişeceğini birkaç güne kadar bakımlarının tamamlanacağını ve bisikletimin teslim edileceğini belirttiler.Daha sonra jantlar geldiğinde yenisiyle değiştireceklerini haber ettiler.Hakikaten bu ilgi ve yaklaşım tarzı bile bisikleti iyi ki Decathlondan almışım dedirtti. Decathlon bisiklet lideri Berker Bey ve Eskişehir Decathlon bisiklet lideri Emir Bey süreç boyunca destek oldular.Ilerleyen zamanlarda süreç hakkında bilgilendirme yaparım.Jantlarla ilgili sorun dışında gerçekten bisikletlerimiz her anlamda memnun ediyor.
Inşallah 40 gün sürmez.. Ancak bende sürüşe engel olacak kadar büyük bir jant sorunu yoktu..O zamana kadar binmeye devam ederim.Malesef birçok marka sattigi bisikletin arkasında durmuyor.Bu yüzden Decathlona güvenim var.Yine de yaşadığımız süreci aktaralım ki başkaları da fikir edinsin.Hocam benimki de değişecek. Ama 40 gün oldu hala değişecek bence çok uzun bir süre. Ben süreçten pek memnun değilim
Evet irtibatta olalım hocam.Inşallah 40 gün sürmez.. Ancak bende sürüşe engel olacak kadar büyük bir jant sorunu yoktu..O zamana kadar binmeye devam ederim.Malesef birçok marka sattigi bisikletin arkasında durmuyor.Bu yüzden Decathlona güvenim var.Yine de yaşadığımız süreci aktaralım ki başkaları da fikir edinsin.
Hocam hayırlı olsun sizi kim aradı süreç nasıl gelişti? Beni hala arayan yok.Bisikletimi jant değişimi için Decathlon mağazasına bıraktım.bir hafta icinde degisim yapıp teslim edecekler.hakikaten gösterilen ilgiden cok memnunum.bisikletin vites fren ayarlarına da bakacaklar.merkezde berker bey de diğer arkadaşlar da son derece ilgili ve güler yüzlüydü.
Sürecin başından bu yana Eskişehir Decathlon mağazası ve asıl olarak merkezde bulunan bisiklet sorumlusu Berker Bey yardımcı oldu. mail üzerinden haberleştik siz de mağazanızı bence bir arayın. Berker Bey'in mail buraya bırakıyorum yardımcı olacaktır.Hocam hayırlı olsun sizi kim aradı süreç nasıl gelişti? Beni hala arayan yok.
Tam 5 aydır bekliyorum. Defalarca Berker beyle ve müşteri hizmetleri ile görüştüm hala bir dönüş yok. Ama. Sizin adınıza çok sevindim şimdiden güle güle kullaninSürecin başından bu yana Eskişehir Decathlon mağazası ve asıl olarak merkezde bulunan bisiklet sorumlusu Berker Bey yardımcı oldu. mail üzerinden haberleştik siz de mağazanızı bence bir arayın. Berker Bey'in mail buraya bırakıyorum yardımcı olacaktır.
Berker TURKER -KOCAELI-
berker.turker@decathlon.com
Buna harcayacak param olsa hiç acımaz alır geçerdim. Karbon bir arkadaş kendisi yanılmıyorsam . Gerçi o rakamlara çıkılabiliyorsa başka markalardan karbon modellere de bakılabilir sanki?Bir MTB'ci olarak Van Rysel'in şu modeline dibim düşmüyor değil:
276514 dosyayı görüntüle
Türkiye fiyatı en son 30 bin tl'ydi...