Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Van Rysel Kullanıcıları Kulübü

Merhaba,
Bugün küçük bir kaza sonucu selemin altındaki demirler yamuldu. Bisiklet ile gelen seleyi kullanmayıp değiştiren var ise talip olabilirim.

Scudo
Merhaba,
Bugün küçük bir kaza sonucu selemin altındaki demirler yamuldu. Bisiklet ile gelen seleyi kullanmayıp değiştiren var ise talip olabilirim.
Geçmiş olsun. Sele upgrade'i için güzel bir fırsat gibi :ssrtcbya:

Geçmiş olsun. Sele upgrade'i için güzel bir fırsat gibi :ssrtcbya:
Teşkkür ederim.
Ben biraz orjinalciyim :) Kendi selesi ile de rahatsız olmadığım için bulursam kendilerini kullanmaya devam edeceğim.
Olmadı sizin dediğiniz yolla devam. yapacak birşey yok :)

• Beğen
Tepkiler: enzo
Merhaba. Son parti bisikletler de jant değişimi decathlon tarafından yapılan var mi

Merhaba,
Geçmiş olsun...Bence de orijinal selesi güzel ve rahatsız etmiyor.

Merhaba,

Ben satıyorum hocam o seleyi . EDR AF 105 orjinal selesi hiç kullanmadım.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Ben satıyorum hocam o seleyi . EDR AF 105 orjinal selesi hiç kullanmadım.
Hocam selamlar, Sele ile ilgili decathlomdan bir haber bekliyorum. Olumsuz gelir ise ve hala elinde duruyor ise o zaman senden alacağım. Sağolasın.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Arkadaşlar selamlar herkese.Bisikletimi teslim aldığım Eskişehir Decathlona götürüp jantların kontrol edilmesi ve eğer sorun yoksa ilk 6 ay bakımının yapılması için bıraktım.Bugün aradılar ve jantlarımın değişeceğini birkaç güne kadar bakımlarının tamamlanacağını ve bisikletimin teslim edileceğini belirttiler.Daha sonra jantlar geldiğinde yenisiyle değiştireceklerini haber ettiler.Hakikaten bu ilgi ve yaklaşım tarzı bile bisikleti iyi ki Decathlondan almışım dedirtti. Decathlon bisiklet lideri Berker Bey ve Eskişehir Decathlon bisiklet lideri Emir Bey süreç boyunca destek oldular.Ilerleyen zamanlarda süreç hakkında bilgilendirme yaparım.Jantlarla ilgili sorun dışında gerçekten bisikletlerimiz her anlamda memnun ediyor.

Arkadaşlar selamlar herkese.Bisikletimi teslim aldığım Eskişehir Decathlona götürüp jantların kontrol edilmesi ve eğer sorun yoksa ilk 6 ay bakımının yapılması için bıraktım.Bugün aradılar ve jantlarımın değişeceğini birkaç güne kadar bakımlarının tamamlanacağını ve bisikletimin teslim edileceğini belirttiler.Daha sonra jantlar geldiğinde yenisiyle değiştireceklerini haber ettiler.Hakikaten bu ilgi ve yaklaşım tarzı bile bisikleti iyi ki Decathlondan almışım dedirtti. Decathlon bisiklet lideri Berker Bey ve Eskişehir Decathlon bisiklet lideri Emir Bey süreç boyunca destek oldular.Ilerleyen zamanlarda süreç hakkında bilgilendirme yaparım.Jantlarla ilgili sorun dışında gerçekten bisikletlerimiz her anlamda memnun ediyor.
decatlondan almadığıma pişmanım zaten :(

• Üzgün
Tepkiler: enzo ve Şehirli
Hocam benimki de değişecek. Ama 40 gün oldu hala değişecek bence çok uzun bir süre. Ben süreçten pek memnun değilim

• Üzgün
Tepkiler: Şehirli
bende sadece eldivenleri var :) decathlon da ki bisikletler çok itici geliyor bana

Hocam benimki de değişecek. Ama 40 gün oldu hala değişecek bence çok uzun bir süre. Ben süreçten pek memnun değilim
Inşallah 40 gün sürmez.. Ancak bende sürüşe engel olacak kadar büyük bir jant sorunu yoktu..O zamana kadar binmeye devam ederim.Malesef birçok marka sattigi bisikletin arkasında durmuyor.Bu yüzden Decathlona güvenim var.Yine de yaşadığımız süreci aktaralım ki başkaları da fikir edinsin.

Inşallah 40 gün sürmez.. Ancak bende sürüşe engel olacak kadar büyük bir jant sorunu yoktu..O zamana kadar binmeye devam ederim.Malesef birçok marka sattigi bisikletin arkasında durmuyor.Bu yüzden Decathlona güvenim var.Yine de yaşadığımız süreci aktaralım ki başkaları da fikir edinsin.
Evet irtibatta olalım hocam.

• Beğen
4 temmuzda başlyan jantdeğiştirme sürecim benimde devam ediyor. yurt dışı malzeme olunca 6-8 haftalık süreleri bulabiliyor. Eninde sonunda değiştireceğiz demeleri bile yeterli bence.

• Beğen
Bisikletimi jant değişimi için Decathlon mağazasına bıraktım.bir hafta icinde degisim yapıp teslim edecekler.hakikaten gösterilen ilgiden cok memnunum.bisikletin vites fren ayarlarına da bakacaklar.merkezde berker bey de diğer arkadaşlar da son derece ilgili ve güler yüzlüydü.

Bisikletimi jant değişimi için Decathlon mağazasına bıraktım.bir hafta icinde degisim yapıp teslim edecekler.hakikaten gösterilen ilgiden cok memnunum.bisikletin vites fren ayarlarına da bakacaklar.merkezde berker bey de diğer arkadaşlar da son derece ilgili ve güler yüzlüydü.
Hocam hayırlı olsun sizi kim aradı süreç nasıl gelişti? Beni hala arayan yok.

Hocam hayırlı olsun sizi kim aradı süreç nasıl gelişti? Beni hala arayan yok.
Sürecin başından bu yana Eskişehir Decathlon mağazası ve asıl olarak merkezde bulunan bisiklet sorumlusu Berker Bey yardımcı oldu. mail üzerinden haberleştik siz de mağazanızı bence bir arayın. Berker Bey'in mail buraya bırakıyorum yardımcı olacaktır.

Berker TURKER -KOCAELI-
berker.turker@decathlon.com

Sürecin başından bu yana Eskişehir Decathlon mağazası ve asıl olarak merkezde bulunan bisiklet sorumlusu Berker Bey yardımcı oldu. mail üzerinden haberleştik siz de mağazanızı bence bir arayın. Berker Bey'in mail buraya bırakıyorum yardımcı olacaktır.

Berker TURKER -KOCAELI-
berker.turker@decathlon.com
Tam 5 aydır bekliyorum. Defalarca Berker beyle ve müşteri hizmetleri ile görüştüm hala bir dönüş yok. Ama. Sizin adınıza çok sevindim şimdiden güle güle kullanin

• Beğen
Bir MTB'ci olarak Van Rysel'in şu modeline dibim düşmüyor değil:

1635917160170.png

Türkiye fiyatı en son 30 bin tl'ydi...

Bir MTB'ci olarak Van Rysel'in şu modeline dibim düşmüyor değil:

276514 dosyayı görüntüle

Türkiye fiyatı en son 30 bin tl'ydi...
Buna harcayacak param olsa hiç acımaz alır geçerdim. Karbon bir arkadaş kendisi yanılmıyorsam . Gerçi o rakamlara çıkılabiliyorsa başka markalardan karbon modellere de bakılabilir sanki?

Geri